Kvietimas neformaliojo vaikų švietimo teikėjams

 

Kviečiame neformaliojo vaikų švietimo teikėjus (toliau–NVŠ), ketinančius pretenduoti į neformaliojo vaikų švietimo programų ( toliau–NVŠ) finansavimą, teikti NVŠ programas vertinimui
Dokumentų teikimo procesas

NVŠ programų priėmimas vyks nuo 2017 m. gruodžio 1 d. iki 2018 m. sausio 10 d.
NVŠ programa turi būti pateikta su prašymu ir kitais dokumentais, įrodančiais teisę ir galimybes vykdyti NVŠ veiklą.

Informuojame, kad programų akreditacija 2018 metais numatoma 9 mėnesių laikotarpiui.

Programų veiklos vykdymo pradžia 2018 m. vasario 1 d.

NVŠ teikėjų programų vertinimo 2017 m. vasario – gegužės mėn. etapo tvarkaraštis:

Pirminis pateiktų NVŠ programų patikrinimas 2018 m. sausio 10-11 d.

NVŠ programų vertinimo komisija NVŠ programas vertins 2018 m. sausio 12 d.

Įvertintų programų sąrašą kartu su kvietimu vaikams (tėvams, globėjams, rūpintojams) registruotis į NVŠ programą planuojama paskelbti Alytaus miesto savivaldybės interneto portale iki 2018 m. sausio 15 d.NVŠ teikėjai su paslaugos gavėjais sutartis pasirašyti ir mokinius įregistruoti Mokinių registre turi iki 2018 m. sausio 17 d. 15.30 val.

NVŠ teikėjai Mokinių registre 2018 m. sausio 17 d. tikslumu suformuotą ir pasirašytą mokinių sąrašą turi pateikti iki 2018 m. sausio 19 d. Mokinių sąrašas turi būti kartu su prašymu dėl lėšų skyrimoavivaldybės administracijos direktoriaus įsakymą dėl lėšų paskirstymo švietimo teikėjams planuojama paskelbti iki 2018 m. sausio 22 d. įskaitytinai.

Pateikiami dokumentai turi būti adresuojami Alytaus miesto savivaldybės administracijai ir atnešami į Alytaus miesto savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus raštinę (423 kab.), taip pat galima atsiųsti registruotu paštu, įkelti per elektroninę paslaugų sistemą, arba palikti savivaldybės Interesantų aptarnavimo skyriaus 9 darbo vietoje (1 aukšte).

NVŠ teikėjai, norintys gauti neformaliojo vaikų švietimo programų finansavimą, turi atlikti tokius veiksmus:

užsiregistruoti:

Švietimo ir mokslo institucijų registre (toliau – ŠMIR) (jei dar nėra registruoti);

ŠMIR tvarkytojui pateikti duomenų registravimo kortelę, verslo liudijimą ar individualios veiklos pažymėjimą (laisvieji mokytojai), galiojančius nuostatus ar įstatus (institucijos);
Kvalifikacijos tobulinimo programų ir renginių registre (toliau – KTPRR) (jei dar nėra registruoti).

Reikia atsižvelgti į tai, kad užsiregistruoti registre užtrunka 1 - 2 dienas, dėl to raginame nelaukti paskutinės programos paraiškos pateikimo dienos.

NVŠ teikėjui būtina:
užpildyti paraiškos formą (1 priedą ) ir pagal gautus prisijungimus prie KTPRR, įkelti jį į KTPRR .

vertinimui NVŠ programą galima teikti tik su suteiktu ir į programą įrašytu nuolatiniu KTPRR programos kodu.

Taip pat NVŠ teikėjas turi gauti leidimą darbui su Mokinių registru. Leidimui gauti reikia užpildyti naudotojo registracijos prašymą ir pasižadėjimą saugoti asmens duomenų paslaptį .

Užpildytus dokumentus darbui su Mokinių registru gauti reikia siųsti Informacinių technologijų centrui adresu Suvalkų g. 1, LT-03106 Vilnius. Konsultacijas dėl Mokinių registro teikia Švietimo informacinių technologijų centras tel. 8 5 2356143, el. paštu birute.rimkiene@itc.smm.lt; daiva.lapinskiene@itc.smm.lt; virginija.stambrauskiene@itc.smm.lt).

Programų vertinimas ir sutarčių pasirašymas (datos gali keistis)

Jei kyla klausimų, prašome kreiptis į Alytaus miesto savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vyriausiąją specialistę Dalia Milkevičienę. Kontaktai: dalia.milkeviciene@alytus.lt, tel. (8 315) 55 184.

Dėl užsiregistravimo į ŠMIR kreiptis į ŠMIR tvarkytoją Jurgitą Masionienę. ŠMIR tvarkytojui pateikti duomenų registravimo kortelę (laisvieji mokytojai ir institucijos), verslo liudijimą ar individualios veiklos pažymėjimą (tik laisvieji mokytojai), galiojančius nuostatus ar įstatus (tik institucijos). Užpildytus ir skenuotus dokumentus siųsti el. p. jurgita.masioniene@alytus.lt.

Dėl programų registravimo KTPRR klausimais kreiptis į Švietimo skyriaus vyriausiąją specialistę Jurgitą Masionienę, tel. (8 315) 55 180.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą