Apdovanojimai Piliakalnio progimnazijos mokytojoms

Mokytojai Vaikų kūrybinės iniciatyvos fondo švietimo projektuose dalyvauja daugelį

metų, kuruodami ir vykdydami švietimo projektus, skiria daug laiko ir dėmesio savo moksleiviams. Kiekvienais metais mokytojai suburia savo mokyklų moksleivius dalyvauti švietimo projektuose, skatina pažinti pasaulį, puoselėti lietuvių kalbą bei mokytis naujų kalbų, taigi atlieka svarbų darbą vardan mūsų jaunosios kartos. Neabejotinai šie mokytojai nusipelnė didžiausios pagarbos ir sveikinimų.

Vaikų kūrybinės iniciatyvos fondas balandžio 20 d. pakvietė į mokytojų apdovanojimų renginį Lietuvos Respublikos Vyriausybės rūmų Didžiojoje salėje. Trys Alytaus Piliakalnio progimnazijos pradinių klasių mokytojos metodininkės – Rasa Urbanavičienė, Violeta Narvičienė, Jolita Svirinavičienė buvo pakviestos atsiimti apdovanojimų. Į iškilmingą Mokytojų apdovanojimų ceremoniją atvyko pasveikinti mokytojas ir įteikė atminimo medalius Alytaus miesto savivaldybės meras Vytautas Grigaravičius.

Įgyvendindamas savo naują iniciatyvą „Švietimas be sienų", VKIF Lietuvos atkūrimo šimtmečio proga nusprendė apdovanoti Lietuvos Respublikos mokytojus, aktyviai dalyvaujančius projektuose „Tavo žvilgsnis" ir „Kengūra", neabejingus vaikų ir jaunimo ateičiai, nuolatos palaikančius švietimo, kultūros ir meno sąjūdį, drauge įsipareigodamas parodyti, kad švietimas, kultūra, menas – tai tos sritys, kurios rūpi mūsų pažangiajai visuomenei, jos elitui.

Piliakalnio progimnazijos bendruomenė

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą