Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 23 d.

Nors ketvirtadienis – pats savaitės vidurys, diena netinkama aktyviai veiklai. Šią dieną geriausia skirti atsipalaidavimui – tai puikus laikas nusiraminti, pailsėti, atgauti jėgas. Meskite darbus į šoną ir atsipūskite. Nederėtų įsitempti, ką nors daryti per jėgą ar supykus. Netinka pykti, aiškintis santykius, juos nutraukti. Tai meilės ir susitaikymo diena, kai naudinga puoselėti darną. Taip pat palanku užmegzti naujas pažintis – ir romantiškus. Beje, manoma, kad šiandien mus likimas gali suvesti su tais žmonėmis, su kuriais buvome susieti ankstesniuose gyvenimuose. Ieškokite sielai artimų žmonių ir stiprinkite jau esamus ryšius.

Labiau pasikliaukite intuicija – tai padės teisingai įvertinti susidariusią padėtį, numatyti ateitį.

Tinka namuose įrengti vandens valymo aparatus, filtrus. Tai ir itin palanki proga pradėti grūdinimąsi šaltu vandeniu. Manoma, kad laimė visą mėnesį lydės tuos, kurie šiandien išsimaudys šaltinyje.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį gana komplikuoti, dažnai apgaulingi. Svarbesni bus tik tie, kuriuose kas nors buvo aiškiai pasakyta ar parodyta. Buvo gerai dirbti žemę, matyti duoną, pyragus – tai sėkmė darbe, turtas. Blogai, jei buvote nuogi, – neturtas; matyti kelią, važiuoti – kliūtys tvarkant reikalus; ugnis, žaibas – nuostoliai, dideli nemalonumai.

Blogas ženklas: jei prausiantis dingtų šaltas vanduo, jei indai dužtų, sutikti žmogų su tuščiais kibirais, susižeisti iki kraujo.

Geras ženklas: kojas sušlapti, netyčia šaltu vandeniu būti apipiltam, sulyti, jei virš galvos paukštis suklyktų.

Avinas (03 21–04 20). Šiomis dienomis imkitės kasdienių darbų, siekite viską atlikti kuo geriau – galite sulaukti priekaištų tiek iš kolegų, tiek iš namiškių. Gerai pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą. Itin palankios vandens procedūros.

Jautis (04 21–05 20). Vėl geras metas. Tiesa, dabar tas laikas, kai reikia taupyti jėgas, stiprinti ryšius su sutuoktiniu, šeima, giminaičiais. Šiomis dienomis galimas ir lemtingas meilės nuotykis, nors ketvirtadienį ir jausitės kiek pasyviai.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis – itin pasyvi diena, tad svarbia veikla neužsiimkite. Daugiau laiko praleiskite namuose su artimaisiais. Gerai ilgiau pabūti prie tekančio vandens.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį aplinkos ženklai, lemtingi ir atsitiktiniai susitikimai, kieno nors skambutis gali pastūmėti apsispręsti dėl ko nors svarbaus. Ši diena bei rytojus palanki pokalbiams apie meilę, santykių taurinimą su antrąja puse.

Liūtas (07 23–08 22). Svajingas metas – lepinkitės, teikite dovanas sau, artimiesiems. Apie darbus negalvokite – laikas mėgautis vasara ir meile. Jei susikaupę svarbių reikalų, imkitės jų penktadienį.

Mergelė (08 23–09 22). Daug iš savęs nereikalaukite – argi jūs neverti atostogų? Jei dirbsite, neskubėkite, galite klaidų privelti, tuomet tikrai teks grįžti ir perdaryti, perrašyti ar atsisakyti duoto žodžio.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nereikėtų persistengti – tai ramybės laikas, kai verta atsiriboti nuo bet kokių rūpesčių, nereikalingo bendravimo, – tai sekins. Jūsų nuojauta dėl finansinių reikalų ir santykių su mylimu žmogumi pasitvirtins.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis – nebloga diena, galite sulaukti netikėtos pagalbos, gauti gerą patarimą. Bendrauti nevenkite. Puiku, jei aplankysite savo bičiulius.

Šaulys (11 23–12 21). Nesistenkite ketvirtadienį greitai sutvarkyti reikalų. Vertėtų imtis rimtos veiklos, tačiau nepamirškite, kad šiuo metu jums keliami itin aukšti reikalavimai, – nedarykite nieko, jei nesate iki gali tikri.

Ožiaragis (12 22–01 19). Geros dienos – seksis viskas. Tinka spręsti finansines problemas – atsivers naujų galimybių.

Vandenis (01 20–02 18). Tik nereikia persistengti! Mažiau nervinkitės, kad gali ne viskas pavykti, atsirasti nenumatytų kliūčių, – viskas išsispręs geriau, nei tikitės. Šiomis dienomis siekite kompromisų.

Žuvys (02 19–03 20). Prieš reikšdami nepasitenkinimą kokiu nors asmeniu pamėginkite jį pateisinti ir savyje paieškoti to, kas kitame nepatinka. Geros dienos įvairiems susitarimams, bendradarbiavimui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą