Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 5 d.

Trečiadienį svarbu likti giedros nuotaikos ir niekam negadinti ūpo. Nesivelkite į ginčus, konfliktus – geriau, jei jūsų pozicija bus pasyvi, ypač nesutarimų atveju.

Jei dažniau ilsėsitės, o namuose nesiaiškinsite santykių dėl neištikimybės, nelygiateisiškos atsakomybės, darbų krūvio, neprimesite artimiesiems savo nuomonės (ypač įtarimų), nebus progų suirzti, supykti, nusivilti. Šeimos interesai, palyginti su profesiniais, turėtų būti svarbiausi ir tvarkomi pirmiausia.

Ši diena gali būti naudinga vienu klausimu – tai itin geras laikas praeities klaidoms, susijusioms su verslu, finansais, taip pat su romantiškais santykiais, analizuoti. Apmąstykite nueitą kelią ir ieškokite būdų, kad dar kartą nebeužliptumėte ant to paties grėblio.

Trečiadienį 6 val. 33 min. Merkurijus įeina į Liūto ženklą ir juo judės iki rugpjūčio 20 d. Kai Merkurijus Liūte, bendravimas tampa džiaugsmo, įkvėpimo šaltiniu. Ypač sustiprėja poreikis bendrauti šventinėje ar kūrybinėje aplinkoje. Auga pasitikėjimas savimi, savo žiniomis, gebėjimais. Palankus metas tiems, kurie mėgsta būti geriausi, siekia žavėti aplinkinius savo kalbomis, manieromis, elgesiu. Sėkmingas laikas aktoriams, lyderiams, politikams ir prekybos agentams, besiverčiantiems prabangių daiktų, meno kūrinių pardavimu.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo svarbūs tik tuomet, jei oras buvo lietingas. Jų reikšmės įprastinės, pildysis greitai.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, įžeisti sutuoktinį, santuokinė neištikimybė, jei dantis nuskiltų, jei sutrūkinėtų namuose koks nors stiklinis daiktas, jei veidrodis sudužtų ar laikrodis sustotų, jei akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei prie jūsų prieitų draugiškas svetimas šuo, jį pašerti, jei jūsų šuo nuo ryto džiugiai lotų, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas bet kokiems reikalams tvarkyti, palankus aktyviai veiklai, ryžtingiems sprendimams priimti; patartina nešioti geltonų, raudonų tonų drabužius, vengtini šviesūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį būsite kiek uždaresni, nepatiklesni, tačiau greitai nusiraminsite, jei pabendrausite su mylimu žmogumi ar parymosite prie tekančio vandens, pasivaikščiosite miške.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį pavyks rasti išeitį iš seniai varginančio klausimo. Tiesa, atsakingų sprendimų vieni nepriimkite – bus svarbu įsiklausyti į artimųjų nuomonę, jų norus.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį palanku susitikti su asmenimis, galinčiais nulemti jūsų karjerą. Tiesa, svarbiems dalykiniams susitarimams, įsipareigojimams netinkamas laikas. Atidėkite tai rytdienai. Nupirkite ką nors naudingo ir malonaus tėvams.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį tinka susitikti su užsieniečiais, įtakingais asmenimis – galite sulaukti naudingų pasiūlymų, kurie atvers naujų galimybių. Ir pasinaudokite tądien atsiveriančia puikia proga sustiprinti šeiminius ryšius.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį tinka tvarkyti draudimo, mokesčių, skolų, keblius piniginius ir turto reikalus. Palanku skolintis pinigų, imti kreditą namui statyti, remontui.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis palankus deryboms, susitarimams, dalyvauti visuomeniniuose renginiuose. Neabejokite jums pareikštų jausmų tikrumu, net jei žmogų matysite pirmą kartą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį nebūkite smulkmeniški, priekabūs. Diena puiki atsiprašyti, taikytis su artimaisiais – pats laikas keisti požiūrį į savininkiškus instinktus. Darbe galimi netikėtumai – išaiškės, kas jums seniai simpatizuoja.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis – malonių staigmenų metas, jus lydės sėkmė, jausitės mylimi ir visiems reikalingi. Gera diena pamiršti visus rūpesčius, problemas ir džiaugtis tais, kuriuos mylite. Tądien užsimezgęs meilės ryšys bus aistringas.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nesiimkite nieko sunkaus – greičiau pavargsite. Kuo daugiau laiko namuose praleisite, tuo geriau jausitės. Neplanuokite kelionių, nebent į tėviškę. Būkite atidesni sutuoktiniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis – gerojo pripažinimo ir užtarnauto atlygio metas. Šios dienos susitikimai bus naudingi.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį pamirškite dalykinius rūpesčius, daugiau galvokite apie šeimą. Palanku įsigyti planuotą daiktą namams. Būkite dosnesni artimiesiems, ypač pasirūpinkite tėvais, seneliais, – gerai ką nors jiems padovanoti.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį būsite kupini entuziazmo ir ryžto. Tvarkykite skubius reikalus. Tai romantiškas laikas, ypač vakaras, kai galima karščiau įžiebti meilės ugnį antrosios pusės širdyje.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą