Palmiros horoskopas šeštadieniui, rugsėjo 12 d.

Puikus savaitgalis. Jis suteiks daug džiaugsmo, pasisekimą. Norintiems kuo geriau pasirodyti aplinkiniams, visuomenei, sudaryti kuo palankesnį įspūdį draugams ar mylimam žmogui šiomis dienomis (ypač šeštadienį) reikia labiau reikštis.

Dabar pavyks atkreipti į save jums svarbių asmenų dėmesį, užmegzti naudingų ryšių. Dalyvaukite renginiuose, rodykitės viešumoje, eikite į svečius, kvieskitės pas save draugų, būtinai skirkite meilės pasimatymą.

Šeštadienis neblogas pirkti vertingus daiktus, drabužius, papuošalus.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai buvo susiję su jūsų finansiniais reikalais, sėkminga karjera, sveikata.

Blogai, jei sapne plaukus kirpote, matėte muses, tarakonus, – saugokitės apgaulių, vagysčių, apiplėšimų. Banknotai – nuostoliai. Vanduo, prausimasis – apkalbos, apgaulės. Gyvūnai – liga. Gerai lipti į kalną, matyti brangenybes, monetas.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, raktus sulaužyti ar pamesti, jei drabužis ant jūsų užsidegtų ar namie kas nors imtų svilti, einant už ko nors užkliūti, jei būtų sunku batų raištelius atraizgyti.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti savo toteminio gyvūno formos debesį ar krintančią žvaigždę (vyrams iš dešinės pusės, moterims – iš kairės, o kairiarankiams atvirkščiai).

Avinas (03 21–04 20). Savaitgalį prasminga leisti namuose – gerai ką nors pertvarkyti iš esmės: pirkti naujus baldus ar vertingą buitinę techniką.

Jautis (04 21–05 20). Neapsiriksite, jei šeštadienį imsitės sunkių darbų namuose, kurių niekas nenori atlikti, – artimiesiems tai bus dovana.

Dvyniai (05 21–06 21). Labiau pasirūpinkite savo ramybe, poilsiu – likite namuose. Beje, šeštadienį užmegztos pažintys, gauti pasiūlymai duos naudos.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis – gera proga atviram pokalbiui su mylimu asmeniu, sutuoktiniu. Pakalbėkite apie jūsų lūkesčius.

Liūtas (07 23–08 22). Šiomis dienomis nereikėtų planuoti jokių sunkių darbų bei kelionių – leiskite sau visiškai atsipalaiduoti, gerai išsimiegoti. Galima džiugi staigmena šeštadienį.

Mergelė (08 23–09 22). Tai puikios dienos bendrauti, pažintims megzti, kelionėms – bet kokioje vietoje, bet kokioje kompanijoje jausitės išskirtiniai, visų laukiami ir mylimi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis puikus susitikti su įtakingais žmonėmis, galinčiais palengvinti jūsų kilimą karjeros laiptais.

Skorpionas (10 24–11 22). Šios dienos sėkmingos – verta išvykti į gamtą ar kitą miestą, aplankyti gerus draugus, dalyvauti šventėje. Įvairūs susitikimai, kelionės, pramogos padės atgauti optimizmą ir rasti atsakymą į kankinantį klausimą ar išspręsti dvejonę.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalis itin patiks svajotojams, kurie nebijo rizikuoti. Jei norite ramiai pailsėti, nebūkite maksimalistai, daug nereikalaukite (ir nesitikėkite) iš savęs bei kitų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgalis atneš daug džiugių, nepaprastų, ilgai įsimenančių akimirkų, jei susitiksite su draugais, mylimu žmogumi, jei neatsisakysite dalyvauti renginiuose, pas ką nors šventėje apsilankyti ar priimti svečius.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį pasistenkite būti atlaidesni ir dosnesni. Ši diena puiki iš esmės pertvarkyti namus. Diena tinkama vertingai buitinei technikai įsigyti.

Žuvys (02 19–03 20). Jausitės laimingi. Būkite su tais, kuriuos mylite. Ir nepraleiskite geros progos šeštadienį dalyvauti iškilmėse ar surengti šventę savo artimiesiems, seniems draugams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą