Palmiros horoskopas antradieniui, rugsėjo 22 d.

Sudėtingas perėjimo metas. Antradienis – mistiškas, legendomis apipintas rudens lygiadienis (ir Svarstyklių ženklo pradžia 16 val. 32 min.), per kurį diena su naktimi susilygina visoje planetoje. Deja, tuo metu Saulė atsiduria kritiniame taške, kai tikrinamas mūsų sąžiningumas, ištikimybė duotai priesaikai, ypač partneriškuose santykiuose.

Tai bus įtemptos dienos, pakaks provokacijų, tad svarbu vengti konfliktų (jie bus nerezultatyvūs), nepradėti nieko naujo, neįsipareigoti.

Antradienis iki pavakarės palankus seniems ciklams užbaigti. Tinka ieškoti pralaimėjimų, nesėkmių priežasčių ir būdų joms pašalinti. Vertėtų gilintis į ankstesnius darbus – ieškokite klaidų, taisykite jas. Daugiau dėmesio skirkite ir kasdienių darbų kokybei – galimos klaidos dėl neatidumo.

Bus svarbu grąžinti skolas, ištesėti pažadus tėvams, artimiesiems ir mirusiesiems. Iki pavakarės derėtų tvarkyti namus iš esmės, išnešti šlamštą. Būtų gerai aplankyti tėvų kapus ar bent jau už juos pasimelsti.

Antradienį pavakare uždekite ugnį (žvakę, židinį, laužą) – ilgiau į ją žiūrėkite.

Antradienį 16 val. 32 min. Saulė įeina į Svarstyklių ženklą, kuris lemia darnos atgavimą per sąjungą, teisėtumo įtvirtinimą meilėje ir reikaluose. Dabar partnerystė įgyja teisingumo atkūrimo prasmę. Atsiveria šaunių galimybių rasti kompromisą tarp savojo „aš“ ir visuomeniško „mes“, tarp vyro ir moters, šeimos ir visuomenės. Atrasti harmonijos ašį tarp savo vidaus ir išorės, pradedant šį darbą būtent nuo išorės – apranga (stilius, spalvos), namų apstatymas (rekomendacijų galima ieškoti kiniškame fengšui mokyme ir indiškoje „Vastu šastroje“).

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Matyti paukščius – gera žinia; plaukti švariu vandeniu – sėkmė, nešvariu – liga. Danties netekti – žmogaus iš jūsų aplinkos mirtis. Miškas – baimė, jame pasiklysti – atmintį prarasti; ugnis – apgaulė arba jūsų pačių klaidingi veiksmai.

Blogas ženklas: jei gestų be priežasties ugnis, šviesa, jei namuose koks nors augalas nuvystų, skinti gėles, nulaužti medžio ar krūmo šaką, purvu išsitepti ar būti aptaškytam.

Geras ženklas: gauti dovanų kokį nors augalą – sėkmė; netyčia apsiplikyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios visos ryškios spalvos, neįprasti deriniai, vengtini monotoniški deriniai, pilki atspalviai, rudai raudoni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Susitelkite: kad nepatirtumėte sunkumų darbe, turite likti darbštūs ir konkretūs, tiksliai atlikti užduotis. Tai padės išvengti tuščio jėgų ir laiko švaistymo. Labiau pasaugokite sveikatą.

Jautis (04 21–05 20). Siekite būti geriau informuoti dalykiniuose reikaluose – nesigundykite vien gražiais pažadais, nes galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Deja, trauks pavojai, avantiūros, ir jus bus nesunku įvelti į svetimas problemas.

Dvyniai (05 21–06 21). Ne laikas kuo nors svarbiu užsiimti darbe antradienį. Gera diena iš namų išnešti nereikalingus daiktus, drabužius. Stenkitės vengti kraštutinumų, kaip ir iliuzijų – galite neteisingai įvertinti santykius su sutuoktiniu, nesuvokti, kas jūsų priešai ir kas jumis (jūsų pinigais ir gerumu) naudojasi.

Vėžys (06 22–07 22). Nesusipratimų, kvailų ginčų ir klaidų metas. Būkite atidūs pasirašydami dokumentus, vairuodami ir dėkingi už gautas pastabas iš kolegų, pavaldinių, klientų, ypač tėvų.

Liūtas (07 23–08 22). Jūs daug kuo nepatenkinti ir jūsų pečius slegia nemenki rūpesčiai. Kreipkitės į draugus, į tuos, kurie anksčiau patyrė ką nors panašaus. Pagalbos sulauksite, nors nebūtinai tokios, kokios tikėjotės, ir nebūtinai iš karto.

Mergelė (08 23–09 22). Nepriimkite naujų sprendimų – veikite pagal seną planą. Būkite pasiruošę priverstiniam, staigiam manevrui. Deja, ne viskas klostysis taip, kaip norėsis, – jūsų iniciatyva bus vienaip ar kitaip apribota, būsite priverti paklusti kitų valiai (labiausiai tikėtina – artimųjų).

Svarstyklės (09 23–10 23). Neskubėkite apsispręsti – stigs teisingos informacijos ir objektyvumo. Galite būti suklaidinti ne tik sąmoningai, bet ir netyčia, tad tikrinkite informaciją, gautą net iš patikimų šaltinių, draugų, giminaičių. Antradienį verta tvarkyti užvilkintus reikalus, baigti pamirštus darbus.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai neprognozuojamas metas – pavojinga aiškintis santykius su darbdaviu, tėvais, klientais. Bendraujant taps svarbu taktiškumas ir santūrumas.

Šaulys (11 23–12 21). Nebūkite tikri, kad viską žinote, kad jums viskas suprantama. Nerizikuokite savo reputacija tvarkydami verslo, taip pat finansinius reikalus. Neskubėkite, kad ir kuo užsiimsite, – šių dienų klaidos pakenks ilgam.

Ožiaragis (12 22–01 19). Įtampa augs, naujienos stebins. Jums bus keliami vis griežtesni reikalavimai, turėsite itin susitelkti, kad liktumėte konkurencingi. Gali komplikuotis santykiai su artimaisiais dėl jūsų nervingumo, nekantrumo.

Vandenis (01 20–02 18). Nuojauta gali apgauti, draugai suklaidinti. Mažiau paisykite gandų ir „paskutinių“ naujienų – tai gali būti blefas. Venkite rizikuoti tvarkydami reikalus, taip pat kelyje – vargu ar gerai įvertinsite situaciją.

Žuvys (02 19–03 20). Streso metas, kuris privers kai ką reikšmingo suvokti ir imti taisyti senas klaidas. Jei tektų tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, būkite itin atidūs gaunamai informacijai, dalykams, dokumentams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą