Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugsėjo 23 d.

Kad šiomis dienomis kiltų mažiau rūpesčių, stenkitės niekur neskubėti, viską daryti ramiai ir atidžiai. Visur būtinas apdairumas, atida. Bendraujant gali stigti objektyvumo ir įžvalgumo, tad neskubėkite reikšti savo nuomonės, kritikuoti. Spontaniškos emocijos ir nevaldomas liežuvis taps pagrindiniu priešu – nė nepastebėsite, kaip pasakysite neleistinų dalykų, išduosite paslaptį, įsivelsite į draugystę su abejotinos reputacijos žmonėmis ar kitokią avantiūrą.

Problemų daugės – jų atsiras iš niekur. Geriau nesiaiškinti ginčytinų klausimų, ypač su vyresniais ar viršesniais, – net draugiškas, paprastas dialogas geruoju nesibaigs: šiomis dienomis trūks sveiko proto, savitvardos, netikėtai pasireikš nekontroliuojamas agresyvumas. Reikės nedaug: ne tas žodis, neteisingas veiksmas, ir viskas griūva.

Tai nepalankus metas besimokantiems, dirbantiems su informacija, žiniasklaidos, transporto tarnybų darbuotojams. Būkite atidūs, dabar bus lengva supainioti informaciją (ypač profesinę), be reikalo sukelti ažiotažą ar ginčus, nukentėti dėl kieno nors bukumo, nelankstumo ar nepunktualumo. Gali dingti reikalingi daiktai, dokumentai, įvykti vagystės. Netinkamas metas svarbiems pokalbiams su viršininkais, įtakingais biurokratais.

Bus didesnė traumų, autoavarijų tikimybė. Labiau pažeidžiamos bus rankos, stuburas, keliai.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Itin palanku buvo sapnuoti žaliuojančius, žydinčius augalus – tai laimė, sėkmė meilėje. Jei ligonis sapnavo žiedus – greit pasveiks. Vaisiai – turtas, skalsa namuose. Blogai matyti žiemą, nudžiūvusius, nuvytusius augalus – liūdesys, išsiskyrimas, vienatvė. Gyvūnai – apkalbos, vagystės, nuostoliai, konfliktai.

Blogas ženklas: jei užkliūsite, parkrisite – galite praleisti gerą progą savo gyvenime; jei atsirastų daug smulkių kliūčių, apimtų mieguistumas – jūsų reikalai ilgam įstrigs; jei namuose nuo lubų tinkas byrėtų ar parketlentė iškristų – nesėkmės, nuostoliai.

Geras ženklas: išvyti ryškų blyksnį, elektros kibirkštis.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis įtemptas, konfliktiškas, netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti tamsiai raudonų, rudų, geltonų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Prisiminkite praeities pamokas – aptiksite visai neblogą išeitį. Netvarkykite reikalų, susijusių su užsieniečiais, taip pat su dideliu turtu, stambiais pinigais. Būkite tolerantiškesni visuomeninei nuomonei.

Jautis (04 21–05 20). Pasistenkite atsiriboti nuo konfliktų, stenkitės užimti taikdario pozicijas. Pasistenkite kuo nors nudžiuginti antrąją pusę.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepriimkite svarbių karjeros sprendimų – pritrūks objektyvios informacijos. Būkite pagarbesni su aplinkiniais – kam jums nauji priešai? Nemenka traumų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Nebūkite patiklūs: jei negalite apsidrausti, jei nesate pakankamai informuoti, nerizikuokite. Pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus, ypač susijusius su senu meilės nuotykiu. Atsargiau vairuokite.

Liūtas (07 23–08 22). Jei išgirsite ugningų meilės prisipažinimų ir kitokių rimtų pasiūlymų, nepameskite galvos, neskubėkite nei sutikti, nei atstumti. Neskubėkite pykti ant mylimo žmogaus – ar tikrai suvokiate jo elgesio motyvus? Tai tinkamas laikas tvarkyti vaikų reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Šiomis dienomis jums palankiausia užsiimti namais, šeima. Būkite apdairesni kelyje, nepažeiskite taisyklių – galimos avarijos, netikėtos baudos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei turite slaptų priešų, šiomis dienomis galite sulaukti staigmenos. Nesiaiškinkite santykių su kaimynais. Nerizikuokite vairuodami. Pasisaugokite vagių, sukčių.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepamirškite, kad prasideda metas prieš gimtadienį, kai verta labiau save pasaugoti, – likite budrūs: aplink gali suaktyvėti parazituojančios savanaudiškos personos, kurios mielai naudojasi jūsų nuoširdumu (ir finansinėmis galimybėmis), atvirumu (ir paslaptimis), jausmingumu.

Šaulys (11 23–12 21). Likite apdairūs darbe – išaugs klaidų tikimybė. Būkite atidesni draugų skundams – jie tikisi jūsų užuojautos ir išmintingo patarimo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei jaučiatės išsekę, raskite laiko ilgiau atsiriboti nuo pasaulio ir ramiai pailsėti šiomis dienomis. Nieko nedarykite, juolab nebendraukite susierzinę, supykę – išaugs traumų, avarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Gresia netikėtos problemos su partneriais ar vadovybe. Bus naudinga paanalizuoti ir pakoreguoti santykius su antrąja puse (pamąstykite, kuo esate įskaudinę savo porą), kolegomis, dalykiniais partneriais.

Žuvys (02 19–03 20). Šiuo metu būsite kritiškesni – nors aplinkinių trūkumus imsite matyti ryškiau, nereikia nieko teisti, smerkti ar pulti padėti, auklėti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą