Palmiros horoskopas penktadieniui, spalio 2 d.

Penktadienis itin sudėtingas. Tai įtempta, konfliktinė diena, kai lengvai įsivyrauja nesantaika. Šis laikas gana apgaulingas, tad neskubėkite tikėti viskuo, ką išgirsite, nepasiduokite ir gąsdinimams, bauginimams, spaudimui – visur turėkite savo nuomonę ir nesivadovaukite bendromis nuotaikomis. Kad ir kas nutiktų, neskubėkite reaguoti. Šiuo metu paprasta apsirikti, žengti klaidingą žingsnį.

Nepatartina rengti svarbių susitikimų, pasitarimų, rašyti reikšmingų laiškų ar sudarinėti, tvirtinti lemtingų dokumentų. Nepalanku tvarkyti verslo reikalus. Tai blogas laikas ir pinigams investuoti.

Svarbu labiau pasaugoti turtą, pinigus, sveikatą ir savo jausmus. Tai negeras metas įsimylėjėlių bei sutuoktinių poroms – ne laikas santykius aiškintis, juolab nutraukti. Deja, šiomis dienomis (ypač penktadienį) trūks savitvardos, blaivumo ir pakaks panikos, isteriškumo.

Išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų (ypač galvos, veido, stuburo, kelių), technikos gedimo, įvairių avarijų, gaisrų tikimybė kelyje, gamyboje, buityje. Turi būti atidūs asmenys, dirbantys aukštyje ar po žeme. Būtina atida su ginklais, aštriais įrankiais.

Dienos itin nepalankios vyrams, senyvo amžiaus asmenims, taip pat asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą, kariškiams, sportininkams, o penktadienį ir politikams, dvasininkams, pedagogams, keliautojams, muitinės darbuotojams.

Penktadienį 23 val. 49 min. Venera įeina į Mergelės ženklą ir judės juo iki spalio 28 d. Kai Venera juda Mergelės ženklu, ir jausmų, ir finansų srityje viskas pradedama vertinti blaiviai, logiškai, praktiškai. Tampama ekonomiškesniais visomis prasmėmis. Jausmai tampa santūresni ir labiau standartiniai, tuo pat metu prarandamas ir jausmo natūralumas, stichiškumas.

Iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik spalvoti ir aiškūs, konkretūs sapnai. Arkliai, šunys – pagalba, apsauga. Paukščiai bei kiti gyvūnai – nelaimės, negera žinia, artimieji – liūdesys, įspėjimas, kad ruošiatės padaryti klaidą. Būti nuogam – jūsų paslaptys gali atsiskleisti.

Blogas ženklas: išsitepti purvu, aliejumi, jei paukštis jus paženklintų – vidinės nešvaros požymis, gėda, neturtas, jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai, spyna sugestų, išberti kruopas, grūdus – gresia liga, stiprus vėjas į nugarą – nusigręžiate nuo savo sėkmės, valgyti vištieną.

Geras ženklas: jei ant galvos užkristų paukščio plunksna – sėkmė tvarkant piniginius reikalus, stiprus vėjas į veidą – sulauksite pagalbos, jei į jus atkreiptų dėmesį gaidys.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – pilnaties metas, neblogas švęsti, pramogauti, tiesa, svarbus saikas, pirmadienis tinkamas piniginiams ir turto reikalams; šeštadienį palankūs tamsūs tonai, vengtinos šviesios spalvos; sekmadienį palanki žalia, vengtina juoda; pirmadienį palanki tamsiai raudona, geltona, vengtinos šviesios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį galite būti priversti priimti atsakingą ir net pavojingą sprendimą, nors geriau to šiuo metu nedaryti. Gali pristigti atidumo bei atsargumo – ne laikas impulsyviems sprendimams. Būkite atidesni vyresnių asmenų patarimams, kaip ir kritikai.

Jautis (04 21–05 20). Jei tektų ką nors atsakingo daryti, dažniau tikrinkite, ar nėra klaidų, darykite trumpas poilsio pertraukas. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis. Labiau pasaugokite sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį ne viskas klostysis taip, kaip suplanuosite, norėsite, nors geriausia nieko neplanuoti – aplinkybės keisis greitai ir netikėtai. Galimos nemalonios staigmenos darbe – geriau šiandien nepakliūti į šefo akiratį.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį venkite būti kategoriški bei ūmūs, nepraraskite lankstumo, kitaip šiuo įtemptu mėnulio pilnaties laiku gali imti nebepatikti viskas – darbas, namai, net mylimas asmuo. Nusivylimas bus padiktuotas laikinų emocijų, kurios vėliau išsisklaidys.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis nepalankus, tad nepervertinkite savo įtakos, autoriteto ir ryšių su įtakingais asmenimis. Labai nesiremkite ir į kitus – galite nesulaukti žadėtos pagalbos. Kita vertus, tai, kas šiandien bus žadama, vargu ar jums taps reikalinga. Nemalonumai galimi per žmones iš toli. Nepalankus metas kelionėms, viešnagėms.

Mergelė (08 23–09 22). Mažiau rizikuokite, nesivelkite į azartinius žaidimus – gresia nuostoliai, praradimai. Galite nusivilti draugu, artimu žmogumi. Būkite korektiški bendraudami, apdairūs tvarkydami piniginius reikalus ir atsargūs vairuodami automobilį, vertindami šeimos narių elgesį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis – pavojingas metas, būtina atida, savitvarda. Pasistenkite labiau derintis prie sutuoktinio, partnerių, nei kelti savo sąlygas. Kita vertus, stenkitės kuo daugiau patys atlikti, kitų neapkraukite ir nepasikliaukite jais. Gresia konfliktai tarp porų.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis sunkokas – gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir savijauta, kilti nenumatytų rūpesčių darbe. Niekur neskubėkite, viską tikrinkite, nieko iš kitų nereikalaukite. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, technikos gedimo tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis sudėtingas – prasideda nelengvas kelių savaičių periodas, kai galite nukentėti dėl per didelių ambicijų, nepamatuotų poreikių. Piniginiuose dalykuose būkite itin saikingi, atsargūs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis kritinis – galite pasijusti atsidūrę aklavietėje. Jei imsitės griežtų atsakomųjų veiksmų, taip ir bus. Saugokite savo sveikatą, darbo vietą, gerus santykius darbe ir namie. Labiau pasirūpinkite tėvais.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį būkite itin kritiški gautiems pasiūlymams ir išgirstoms naujienoms. Nepasitikėkite atsitiktiniais asmenimis. Labiau tikėtinos apgaulės, vagystės. Galimi nemalonumai, nuostoliai ir per giminaičius, kaimynus.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį gali tekti susidurti su jums dar nežinoma reikalo puse, kai tenka išvysti slepiamus jums svarbaus asmens bruožus, – pasistenkite išvengti susipriešinimo, nepasiduoti nusivylimui. Itin pavojinga aiškintis santykius su antrąja puse.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą