Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 13 d.

Nors sunkokas laikas, entuziazmo nestigs. O jo labai prireiks: nepavyks nieko lengvai gauti, paprastai laimėti. Gali atsitikti taip, jog gauti rezultatai bus kur kas menkesni už pastangas. Tad mažiau tikėkitės, būkite darbštesni ir kuklesni, reiklesni sau ir nebijokite kritikos. Jos šiandien pakaks – tai išbandymo metas ne tik jūsų kantrybei, bet ir ambicijoms: puikybei gali būti suduotas smūgis. Vargu ar kam bus svarbūs ankstesni jūsų nuopelnai, įgytas autoritetas. Tačiau dar labiau reikėtų saugotis pagyrūnų ir pataikūnų – galite likti rimtai suklaidinti.

Pakaks nenumatytų pavojų, paslėptos agresijos, kai rūpesčių, nelaimių daugėja skubant, siekiant būti pirmiems, valdyti, vadovauti ir visur spėti. Tad svarbu kontroliuoti emocijas, nekalbėti ir nedaryti to, kas iškart šaus į galvą, vengti ginčų tiek darbe, tiek viešosiose vietose ar šeimoje. Bus pavojinga pasiduoti pirmam impulsui, ambicijoms: išprovokuoti pyktį bus paprasta. Reikėtų pasisaugoti ir keršto dėl konkurencijos reikaluose arba meilėje.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nėra svarbūs, bet gerai buvo regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę. Būti sapne nuogam – sėkmė, išsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas gyvenimo etapas, išvysti savo vaikystės namus – skolų grąžinimas. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos, kur nors kristi – nesėkmė, būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: jei vėjas langą sudaužytų – sunkios permainos, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas, jei ant jūsų užbyrėtų tinko, žemių, dulkių, plunksnų – laukia išbandymai, jei virš galvos, o ypač ant palangės paukštis suklyktų, namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis, jei bėgtų kraujas iš nosies, dantenų – nužiūrėjimo požymis, jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jį išjungtų – gresia nuostoliai, skausmas, jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje kas nors pašauktų – este saugomi aukštesnių jėgų, rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtina žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Iššūkių metas. Greičiau susierzinsite, užsigausite, o tai gali pakenkti sveikatai bei geriems santykiams su artimaisiais, kolegomis, šefu. Neužsipliekskite.

Jautis (04 21–05 20). Rizikinga pervertinti savo galimybes bei įtaką. Neapsigaukite – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų, – nė nepastebėsite, kaip įsivelsite į avantiūrą. Nepasiduokite spaudimui. Neskubėkite sutikti, ypač jei būsite kviečiami bendradarbiauti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesinorės niekuo užsiimti, tačiau būsite spaudžiami ir darbe, ir namie atlikti tai, ką seniai žadėjote. Darbų krūvis gali negailestingai išaugti ir, jei norite toliau save gerbti ir išlaikyti aplinkinių pagarbą, jums teks paaukoti visą savo laiką ir jėgas.

Vėžys (06 22–07 22). Kuo puikiausiai viską žinote, bet šiandien to niekam neįrodysite. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite dirbdami su dokumentais ar vairuodami automobilį. Gali tekti užsiimti savo giminaičių ar vaikų problemomis.

Liūtas (07 23-08 22). Nemalonios dienos. Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų.

Mergelė (08 23–09 22). Nepasiduokite provokacijoms, neklausykite tų, kurie reikalaus staigaus apsisprendimo. Tad nieko nauja nepradėkite, niekam nieko nežadėkite ir svarbius pokalbius, keliones atidėkite kitai savaitei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neleiskite sau įsitempti, nepasiduokite nerimui, kitaip net dėl niekų imsite pykti, aiškintis santykius su artimaisiais ir net svetimais žmonėmis. Venkite prieštarauti vadovybei ar už save viršesniems, įtakingiems asmenims – įgysite priešų, su kuriais nesugebėsite susidoroti.

Skorpionas (10 24–11 22). Ne metas lemtingoms išvadoms tiek darbe, tiek namie. Tad neskubėkite užtrenkti durų ir pradėti visko iš naujo. Beje, gali tekti finansiškai padėti draugams, tačiau neskubėkite leisti pinigų sau – apsukrus pardavėjas jus įtikins įsigyti brangų, tačiau nelabai reikalingą daiktą.

Šaulys (11 23–12 21). Pasistenkite nereaguoti į provokacijas, atsiriboti nuo jums nepatinkančių žmonių, net jei tai bus jūsų sutuoktinis ar dalykinis partneris. Neieškokite teisybės bendraudami su šefu (kitaip gali tekti karjerą pradėti nuo nulio) ar su pareigūnu poste (neišvengsite didelės baudos).

Ožiaragis (12 22–01 19). Problemų daugės. Jokių avantiūrų. Nebūkite lengvatikiai – atsiras norinčių savanaudiškai pasinaudoti jūsų geru vardu, įtaka. Nesivelkite į intrigas dėl mylimo žmogaus ar profesinio pripažinimo, šlovės. Būkite apdairesni tvarkydami reikalus, jei jie susiję su juridiniais, finansiniais dalykais, politika.

Vandenis (01 20–02 18). Geriausia šiandien nieko atsakingo nesiimti. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, bent griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, nesivelkite į apkalbas bei intrigas – tai ne tik žemins, bet ir pakenks jūsų savijautai, sugadins nuotaiką. Na, o svarbų pokalbį su šefu geriau apskritai atidėti.

Žuvys (02 19–03 20). Kompromisą bus sunku rasti, nes greitai įsižeisite, ir dėl menkų priežasčių. Galimos nesėkmės dėl kažkieno klaidų, tačiau nesitikėkite, kad jūsų priekaištai, skundai pasieks adresato sąžinę bei orumą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą