Palmiros horoskopas antradieniui, lapkričio 3 d.

jei antradienį neskubėsite, dažniau stabtelėsite, atsigręšite atgal, tikrai patikėsite, kad viskas tik į gera! Jei diena prasidės nekaip, jei kas nors nepavyks, nesijaudinkite. Tai reiškia, kad per daug skubate ir atėjo laikas bent trumpam atsikvėpti, – kai tik atsipalaiduosite, viskas pajudės reikiama linkme. Antradienį verta dažniau susimąstyti, ar teisingas jūsų pasirinktas kelias, veiklos metodai, ką reikėtų keisti, perdaryti, ką gero galima pasimokyti iš praeities. Diena bus sėkminga seniems ryšiams atnaujinti. Susitikite su tais žmonėmis, su kuriais jus sieja geri prisiminimai, praeities sėkmė! Tiesa, svarbiems susitikimams, pokalbiams ne pats geriausias metas tarp 12 ir 14 val.

Kad ir su kuo bendrausite, pasistenkite nieko neužgauti, neįžeisti. Patartina daugiau dėmesio skirti šeimai, ypač tėvams bei sutuoktiniui.

Antradienį 19 val. 45 min. baigsis atbulinis Merkurijaus judėjimas Žemės stebėtojo atžvilgiu: jis apsisuks ir ims judėti tiesiai. Šis tiesusis, arba direktinis, judėjimas truks iki 2021 m. sausio 30 d. Kai Merkurijus juda tiesiai, puikus metas bendrauti, dirbti su nauja informacija, aktyviai veiklai, verslui, kelionėms.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik tuomet, jei naktis buvo apsiniaukusi. Traktavimas – įprastas.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, išvaryti pasiklydusį ir pas jus atėjusį šunį, jei savas šuo staugtų, jei trūkinėtų stikliniai indai, sienoje plyšys atsirastų, dantis nuskiltų, jei sudužtų veidrodis, laikrodis sustotų (mirusieji šaukia).

Geras ženklas: jei pas jus ateitų svetimas šuo ar katė, jei prie durų lotų svetimas šuo, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti raudonų tonų drabužius, vengtinos šviesios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį tinka tvarkyti atidėtus, įstrigusius reikalus, ieškoti sunkiai gaunamos informacijos ar mėginti susitikti su sunkiai prieinamu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį puiku ieškoti pagalbininkų, investuotojų. Tinka tvarkyti ir keblius piniginius, turto reikalus.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis – pokyčių diena. Svarbu nurimti, žinoti, kada sustoti. Gerai apmąstykite dabartines savo galimybes ir tik po to ryžkitės atsakingam žingsniui. Tiesa, jei abejojate savo pasirinkimo teisingumu, nerizikuokite ir atidėkite rytdienai. Antradienį bus labai svarbu nesivelti į konfliktus.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį nepraraskite atidumo. Neskubėkite supykti, susierzinti, nuliūsti, taip pat pasitikėti, įsipareigoti. Daugiau ilsėkitės, stiprinkite sveikatą. Tinkamas laikas kreiptis pagalbos, paramos. Verta tikrintis sveikatą, palanku pradėti organizmo stiprinimo, valymo kursą.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis sėkmingas, jei neperlenksite lazdos: tiek tvarkydami reikalus, tiek bendraudami su artimaisiais būkite mandagūs, pagarbūs, venkite nereikalingos rizikos (tam tinkamesnė rytdiena). Spręsdami dalykines problemas ieškokite draugiškos pagalbos.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį spręskite svarbias su karjera susijusias problemas – šiandien ar rytoj rasite išeitį. Rytą nesureikšminkite galimų problemų, nesėkmių – jos laikinos. Vakaras geras svarbiam pokalbiui su tėvais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis netikėtai sėkmingas tiek tvarkant reikalus, tiek meilės srityje. Tinka imtis reikalų, susijusių su užsieniečiais, kelionėmis.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis tinkamas rizikuoti, tiesa, viskas turi būti parengta, apgalvota, parengtas atsarginis ėjimas. Spręskite skolų, mokesčių, investavimo problemas.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį bus svarbu likti saikingiems, o bendraujant – diplomatiškiems. Jei nesate užtikrinti savo galimybėmis, nesivelkite į kovą, konkurenciją. Daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį visur būkite atidūs – galite praleisti svarbią informaciją ar padaryti apmaudžią klaidą – tiek dirbdami (ypač rankomis), tiek vairuodami.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį galima mėginti laimę, jei esate viską apskaičiavę ir pasiruošę netikėtam manevrui.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį aktyviai veiklai nepalankus metas. Stebėkite, įsiklausykite – pajusite povandenines sroves, akmenis. Apmąstykite savo darbo silpnąsias vietas. Nepraraskite kantrybės bendraudami su artimaisiais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą