Palmiros horoskopas pirmadieniui, gruodžio 7 d.

Pirmadienis įtemptas ir nervingas, tiesa, palankus reikalams tvarkyti, tinkamas susikaupusiems darbams atlikti. Iš esmės nieko naujo nesiimkite.

Pirmadienis netinkamas naujų darbų pradžiai, susitarimams, reikalams aktyviai tvarkyti, žodžiu, pateisins dienos, puikiai tinkamos atsipalaiduoti, pailsėti, bet ne dirbti, reputaciją. Tai įkvėpimo metas, geras užsiimti kūrybiniu darbu. Jei dirbate su pinigais, dokumentais, transportu, būtina atida.

Ne laikas pirmadienį kreiptis į vadovybę su prašymais, pasirašyti darbo sutartis (nebent dėl trumpalaikio darbo). Tai kebli diena tolimoms kelionėms, susitikimams su užsieniečiais – galimi trikdžiai, kliūtys.

Pirmadienis nepalankus ir politikams, pedagogams, teisininkams, muitininkams, policininkams.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, pildysi greitai. Kelis sapnus regėti – geros permainos. Ugnis – pagalba. Medžiai, miškas – naujos pažintys, globėjas. Maudytis, vandenį matyti – liga. Valtimi plaukti – pavojus gyvybei. Lietus – pagijimas. Jausti vėją, skraidyti, regėti vaivorykštę, debesis – pagalba, apsauga. Būti baltai apsirengus ar daug baltos spalvos regėti – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: vandenį išlieti, indą su vandeniu sudaužyti, vandentiekio gedimai, jei dulkės į akis lėktų, jei ant jūsų užkristų medžio šaka.

Geras ženklas: dažnai išvysti šviesų dūmą (ne cigarečių), jei voras užliptų – apsauga, sėkmė; rasti gelsvų monetų – išsiaiškinsite painiavą; vaikišką žaisliuką, kaukę – teisingumo atkūrimas; pamesti sagą, sagtį – pavyks atsikratyti nereikalingų pažinčių, žalingo įpročio.

Žvilgsnis į priekį: antradienis apgaulingas ir nepalankus atsakingiems sprendimams priimti, svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – juoda ir raudona, vengtinos – violetinė, ruda, pilka.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas dalykiniams susitikimams ir susitarimams, taip pat vizitui pas gydytoją.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį pavyks rasti išeitį iš keblios padėties, sutvarkyti bet kokius jums svarbius reikalus. Vakaras palankus taikytis su mylimu žmogumi.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis nepalankus reikalams tvarkyti, nebent jie būtų susiję su namais, jų pardavimu ar pirkimu, paveldėjimu.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis geras įvairiems susitarimams, svarbiems daiktams pirkti.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį tinka mąstyti apie būsimą veiklą, būsimą uždarbį. Palanku tądien pabendrauti su asmenimis, galinčiais nulemti jūsų karjerą ar uždarbį. Pirmadienis geras ir finansiniams susitarimui.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį imkitės energingo reikalų tvarkymo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis netinkamas aktyviai veiklai. Tiesa, palankūs konfidencialūs susitikimai, susitarimai.

Skorpionas (10 24–11 22). Neišsigąskite, kad ir ką išgirsite pirmadienį, – jums pavyks rasti išeitį.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis palankus veiklos problemoms spręsti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis palankus bendrauti su įtakingais asmenimis. Įsidėmėkite tądien išgirstą patarimą. Gautus pasiūlymus priimkite.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis puikus draudimo, mokesčių, paskolų, paveldėjimo reikalams tvarkyti.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas deryboms, susitarimams – neatidėkite to vėlesnėms dienoms.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą