Palmiros horoskopas antradieniui, gruodžio 22 d.

Situacija gali neatitikti lūkesčių, tad būkite pasiruošę taikiai, geranoriškai išgirsti nepalankią sau naujieną ar už jus vyresnio, viršesnio asmens sprendimą. Nesiduokite užvaldomi emocijų, nepulkite tuoj pat visko aiškintis ar tiesiog kirsti. Susilaikykite nuo pykčio, kerštavimo – šiandien ką nors nemalonaus išgirdus reikia stabtelėti, palaukti ir jokiu būdu iš karto nereaguoti.

Nieko nauja nesiimkite. Ne laikas svarbiems susitarimams. Pasistenkite svarbesnius darbus atlikti pirmą dienos pusę. Nuo 12 val. 57 min. prasideda kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių – išaugs įtampa. Prasideda iliuzijų metas – gresia painiava, klaidos. Net intuicija gali suklaidinti – vargu ar bus teisinga pasikliauti pirmu įspūdžiu ir pasiduoti pirmam impulsui, tačiau gali apgauti ir blaivi galva.

Dažniau ilsėkitės ir tikrinkite savo darbus.

Šis laikas itin sudėtingas vadovams, kariškiams, sportininkams, vyrams apskritai. Jiems derėtų labiau pasistengti likti taikiems ir geranoriškiems.

Venkite susibūrimų.

Išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė. Būkite atsargūs su aštriais instrumentais, ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ginklais.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – sėkmė tvarkant meilės ir dalykinius reikalus. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, jei užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinančios šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis sudėtingas – išaugs konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė; tinka nešioti geltonų, tamsiai raudonų, rudų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21– 04 20). Pavojingas metas: skubėdami galite lemtingai suklysti. Lėtinkite tempą – mažiau klaidų padarysite. Daug kas priklausys nuo jūsų sugebėjimo susikaupti, kritiškai vertinti naują informaciją. Venkite ginčų ir nemanykite, kad patys neklystate. Tad paklausykite draugų patarimų, o jei nėra kam žodžio tarti, bent lėtai iki dešimties suskaičiuokite ir tik tada apsispręskite.

Jautis (04 21–05 20). Skuboti sprendimai pavojingi – neįžvelgsite, kur slypi klasta. Tai metas, pažadinantis viltį, bet ji bus tik spąstai. Netikėkite gautais pasiūlymais ir pažadais, susijusiais su karjera. (Beje, mylimu žmogumi tikėti galite.) Dabar pagelbės tik kantrybė bei savikontrolė. Nieko naujo nepradėkite.

Dvyniai (05 21–06 21). Diena gali duoti priešingų rezultatų, nei tikėjotės. Labai galimas dalykas, jog netinkamai įvertinsite jėgų santykį ar blogai sudėliosite akcentus išgirdę naujieną. Likite toliaregiški galvodami apie ateitį – nedidelis pralaimėjimas dabar gali apsaugoti nuo didelių bėdų ateityje.

Vėžys (06 22–07 22). Įsidėmėkite: prievarta nieko gero neduos. Jei būsite verčiami ką nors daryti, atsisakykite, bet ir patys iš kitų mažiau reikalaukite. Nepamirškite, kad konfliktai su dalykiniais partneriais, šefu ar sutuoktiniu tik pablogins situaciją – problemos dar labiau išsipūs. O jei jų neturite, būkite apdairūs, kad neatsirastų, stenkitės valdytis.

Liūtas (07 23–08 22). Reikalai krypsta jūsų naudai, tačiau ši diena nėra palanki. Nebūkite patiklūs net išgirdę gerų naujienų ar gavę neva naudingų pasiūlymų – viską reikia nuodugniai patikrinti. Svarbesnius susitikimus patartina skirti rytmetį, o dar geriau atidėti pirmadieniui. Tvarkant reikalus vyrams verta įsiklausyti draugų, sutuoktinės nuomonę ir neatsisakyti jų tarpininkavimo.

Mergelė (08 23–09 22). Pavojingas metas. Viskas gali pasirodyti geriau, nei yra iš tiesų. Ne laikas rimtiems apsisprendimams, ypač jei reikės viską statyti ant kortos. Venkite konfliktų (ypač namuose). Nepraraskite savitvardos. Nepasiduokite provokacijoms – jos tikėtinos darbe, kelyje, valdiškose įstaigose. Namuose išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kantrybė, atidumas smulkmenoms – šiuo metu pats reikalingiausias dalykas. Pamatysite savo klaidas, silpnąsias vietas – atėjo laikas persitvarkyti naujam veiklos bei gyvenimo etapui. Ir tai pavyks. Kompromisai bus labai reikalingi, priešingu atveju ruoškitės pralaimėjimui. Galimi ir konfliktai dėl neišspęstų meilės problemų su sutuoktiniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Neskubėkite kalbėdami, ką nors teigdami ar dirbdami, pasirašydami darbo dokumentą, vairuodami automobilį – galimos lemtingos traumos ar tiesiog labai nesmagus brokas. Dažnai būsite neteisūs, tad geriau įsiklausykite į kolegų, partnerių, artimųjų pastabas. Verta užsiimti tvarka namuose, daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti.

Šaulys (11 23–12 21). Sėkmė šalia jūsų, bet vienas neatsargus žingsnis, ir galite atsidurti ten, nuo ko pradėjote. Ne laikas rizikuoti, atsisakykite avantiūrų. Nebūkite patiklūs – viską tikrinkite. Ypač vyrai turi būti atsargūs: jokių avantiūrų. Nebūkite lengvabūdiški įsipareigodami meilėje. Daugiau dėmesio skirkite vaikams – reikėtų juos labiau pasaugoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ne laikas ką nors keisti ar užsiimti reikalų tvarkymu. Tai pasyvus metas, kai gerai kuo daugiau laiko praleisti namuose, o ne darbe. Darbe galimos netikėtos problemos. Vyrams vertėtų atidžiau įsiklausyti į šefo grasinimus – tai gali būti įgyvendinta. Nieko svarbaus nesigriebkite – kol kas verta susilaikyti nuo aktyvių veiksmų.

Vandenis (01 20–02 18). Situacija keičiasi – palengva pereinate prie lyderių pozicijos. Tačiau neskubėkite. Dar viskas prieš akis. Suspėsite. Stabtelėkite – reikia kiek palaukti, nusiraminti ir viską dar kartą apmąstyti. Neskubėkite vertinti situacijos, venkite atvirai demonstruoti savo pozicijas. Bus svarbu nesivelti į ginčus su artimaisiais.

Žuvys (02 19–03 20). Tai konfliktinis laikas: nė nepastebėsite, kaip susinervinę įžeisite antrąją pusę. Netinkamas laikas tvarkyti dokumentus, tartis su dalykiniais partneriais, derėtis. Netiktų spręsti skubių problemų. Vairuodami automobilį su niekuo nesiginčykite, nesipykite. Labiau pasaugokite sveikatą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą