Palmiros horoskopas trečiadieniui, gruodžio 23 d.

Trečiadienis – bene labiausiai komplikuota šios šventinės savaitės diena, netinkama užsiimti niekuo svarbiu, atsakingu. Tai pavojingas konfliktinis metas, kai dera saugoti darnius santykius su artimaisiais (gali kilti keblumų dėl skubotų žodžių, neapdairių išvadų).

Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida. Deja, labiau tikėtini nelaimingi atsitikimai, avarijos (kelyje, buityje, gamyboje). Itin atsargūs būkite su aštriais įrankiais, peiliais, ginklais, ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Išaugs traumų, apgaulių tikimybė.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų.

Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas, jei ugnis, šviesa namuose gestų savaime ar kas nors savaime užsidegtų, išvysti dūmus, ypač juodus, jų įkvėpti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, pajusti stiprų vėjo gūsį.

Avinas (03 21–04 20). Itin energingi būsite trečiadienį, deja, už iniciatyvą ir rizikingus sumanymus gali tekti atsakyti – išaugs traumų bei konfliktų tikimybė. Nepraraskite tądien kantrybės bendraudami su artimaisiais, ypač tėvais, ar prastai nusiteikusiu giminaičiu, bičiuliu.

Jautis (04 21–05 20). Itin sudėtingas trečiadienis – tai nenumatytų pavojų laikas, kai geriausia likti namie ir atsiriboti nuo visko, kas nepatinka. Mokėkite negirdėti, nematyti ir nekalbėti to, kas gali suerzinti, provokuoti.

Dvyniai (05 21–06 21). Deja, galimi nuostoliai (labiau tikėtini trečiadienį). Nesiimkite tądien nieko kategoriškai spręsti, laukite.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį pakaks ir nedidelės žiežirbos, kad jūsų namuose įsiliepsnotų gaisras, tad likite santūrūs, geranoriški – ne laikas kritikai, ginčams.

Liūtas (07 23–08 22). Problemos dėl sveikų santykių šeimoje taps itin aktualios trečiadienį. Nesistenkite būti teisūs – visur siekite kompromisų.

Mergelė (08 23–09 22). Turėsite būti lankstesni artimųjų atžvilgiu trečiadienį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nuo trečiadienio tikrai neverta kur nors vykti, svečiuotis – tai apribojimų dienos, kai už veiklumą, judėjimą galima nukentėti.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį galite pasijusti nekaip – trūks ramybės, optimizmo. Tik dėl niekų mažiau nervinkitės, nepriekabiaukite prie artimųjų – išprovokuosite maištą. Tądien prireiks didesnių diplomatiškų pastangų bendraujant su antrąja puse.

Šaulys (11 23–12 21). Venkite azarto trečiadienį – ne tik tvarkydami reikalus ar vairuodami mašiną, bet ir aiškindamiesi santykius su jums brangiu asmeniu ar įsimylėdami. Ir labiau pasaugokite vaikus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Visur likite saikingi ir atsargūs, ypač jei gimtadienis išpuola trečiadienį, ketvirtadienį. Beje, daug neplanuokite, mažiau siekite trečiadienį – viskas gali išeiti kiek kitaip, nei norėsis.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį problema gali tapti saiko praradimas, ypač ką nors perkant, dirbant, vairuojant automobilį ar reiškiant nepasitenkinimo jausmus.

Žuvys (02 19–03 20). Jei trečiadienį pasirodys, kad svajonės ima pildytis, likite bent truputį skeptikais – būkite atidūs, ar nesate apgaudinėjami, ar jūsų nebandoma paveikti gražiais dalykais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą