Palmiros horoskopas penktadieniui, sausio 15 d.

Šios dienos susijusios su atkakliu triūsu. Prasminga imtis sunkių darbų, kuriems reikia ištvermės, bendradarbiavimo. Tinka gilintis į sudėtingą profesinę informaciją, ieškoti slaptų informacijos šaltinių, reikalingų jūsų veiklai. Mėginkite suvokti slaptą įvykių, žodžių prasmę ir nepasitikėkite išgirstais dalykais, kol jų nepatikrinsite.

Išlieka didesnė traumų (ypač dėl kritimo, susidūrimo, svorio užkritimo ar kėlimo), įvairių avarijų tikimybė. Labiau tikėtini nelaimingi atsitikimai, susiję su dujomis, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Siekite likti ramūs ir saikingi. Asmenys, turintys silpnesnę širdį, turėtų labiau save pasaugoti.

Iš ketvirtadienio į penktadienį gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis – priešus nugalėsite, žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, rasti pamestus pinigus, raktus, lazdą sulaužyti, savaiminis užsidegimas.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, sulaukti netikėtų svečių.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus kelionėms, viešnagėms, tiesa, šeštadienis po 17 val. ir sekmadienio pirma pusė geras metas pirkiniams, mažoms šeimos šventėms, dovanoms teikti; šeštadienį palanki tamsiai raudona, vengtina geltona spalva; sekmadienį patartini raudoni, rožiniai atspalviai, vengtina žalia; pirmadienį palankūs pasteliniai tonai, vengtinos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Mažiau įtarinėkite. Ir nieko nesiimkite daryti įniršę, nes galite padaryti rimtų klaidų. Pagalba ateis per draugus. Galbūt jums pakaks tiesiog pasikalbėti apie varginantį dalyką su bičiuliu ir atsiras išeitis.

Jautis (04 21–05 20). Būtina tolerancija. Labiau įsiklausykite į partnerių pageidavimus, draugų patarimus – gal nematote ko nors svarbaus, kas giliai paslėpta, o jūsų partneriams, sutuoktiniui akivaizdu?

Dvyniai (05 21–06 21). Dienos tinkamos pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu) dėl jūsų uždarbio, tik svarbu neužsispirti ir neužsigauti, nepervertinti realių galimybių.

Vėžys (06 22–07 22). Nepatartina aiškintis su sutuoktiniu, kur dingsta pinigai (geriau paskaityti fantastikos romaną).

Liūtas (07 23–08 22). Pasisaugokite, kad neįsiveltumėte į ginčus, skandalus, ypač darbo klausimais. Neskubėkite šiuo metu sakyti nei „taip“, nei „ne“ – vienareikšmiškos naudos nebus, teks taikytis su kompromisu.

Mergelė (08 23–09 22). Dažniau tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti dalykų, apie kuriuos nežinojote, kurie nuo jūsų buvo slepiami. Palanku tikrintis sveikatą, pradėti organizmo stiprinimo kursą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Noras ką nors paskubinti tuščias, kaip ir pastangos pamokslauti savo vaikams (vargu ar jie dabar jus teisingai išgirs, supras). Būkite atlaidesni mylimam žmogui, tai sustiprins abipusį supratimą.

Skorpionas (10 24–11 22). Tiktų ieškoti naujų uždarbio šaltinių – dabar išvysite tai, ko anksčiau nematėte. Neblogas laikas piniginiams ir turto reikalams, buities problemoms spręsti.

Šaulys (11 23–12 21). Pasistenkite likti tolerantiški, nors šiuo metu nebus paprasta bendrauti su tais, kurių nemėgstate (galite neištvėrę visą teisybę į akis išrėžti). Ypač ketvirtadienį palankus didelis fizinis krūvis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Venkite pažeidinėti įstatymus. Pagalba tvarkant reikalus gali ateiti per draugus, tad tiktų jos paieškoti. Ypač vyrai turi būti atidesni draugės, kolegės ar žmonos patarimams.

Vandenis (01 20–02 18). Tinkamas metas apie jūsų sunkumus pasikalbėti su svarbiu, įtakingu, išmanančiu žmogumi (beje, ne tik darbo, bet ir asmeniniais, šeimos klausimais).

Žuvys (02 19–03 20). Stenkitės dažniau atsipalaiduoti, dirbdami darykite pertraukas. Geriau nesiimti nieko svarbaus ar sudėtingo. Nesivelkite į avantiūras dėl karjeros. Svarbu dažniau tikrinti savo darbų kokybę.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą