Palmiros horoskopas sekmadieniui, vasario 14 d.

Sekmadienis – džiugaus bendravimo, šeimyninių džiaugsmų metas. Palankios šeimos šventės. Galimi ypatingi pokalbiai, naudingi pasiūlymai. Ir ne tik asmeniniai. Nors diena ir įpareigos romantiškoms nuotaikoms, tačiau galite sužinoti kai ką itin svarbaus, kas atvers jums naujas perspektyvas ir palankesne linkme pakreips jūsų ateitį.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti ryškius, džiaugsmingus sapnus. Puiku, jei regėjote žaidžiančius vaikus, jei patys ką nors žaidėte, bučiavotės. Reikšmingi išgirsti ar perskaityti žodžiai – tai gali būti tinkamas patarimas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katę, rasti pamestus pinigus ar kokius daiktus, ypač juos pasisavinti, jei kas namuose savaime užsidegtų ar suplyštų, sulūžtų, jei nupirktas daiktas iškart sugestų ar įsigytas drabužis suplyštų – visą mėnesį bus nepalanku pirkti vertingus daiktus.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, susitikti seniai matytą draugą ar sulaukti svečių iš toli.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis labai romantiškas, persmelktas malonių prisiminimų nuotaikų. Sekmadienio vakaras žada ypatingą sėkmę, kai galite laimėti bet kieno dėmesį, geidžiamo asmens širdį: tapsite iškalbingi, linksmi, pasitikėjimo savimi nestigs. Sekmadienio vakaras – pasisekimo metas, kai užmezgamos reikalingos pažintys, kai gauni tai, ko tau išties reikia.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį tikėtini įdomūs susitikimai, naudingos pažintys. Gali paaiškėti, kas iš draugų jums puoselėja romantiškus jausmus – gali užsimegzti naujas meilės ryšys.

Dvyniai (05 21–06 21). Kad sekmadienis būtų ne tik džiugus, bet ir naudingas, bendraudami likite atidesni kito nuomonei (galite išgirsti vertingų patarimų). Diena itin palanki siekiant romantiško dėmesio iš jums patinkančio asmens.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis bus kupinas šventinių nuotaikų. Tiesa, vakare nepamirškite atsipalaiduoti, pamiršti visus rūpesčius.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį iki pavakarės būsite gana įsitempę, tad galite ne visai teisingai vertinti tai, kas vyks. Vis dėlto nepraraskite humoro jausmo. Laukia nuostabus sekmadienio vakaras, kai pajusite palengvėjimą, ir jums pavyks ištaisyti bendravimo klaidas.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį būsite itin romantiški – nė nepajusite, kaip imsite flirtuoti ir net užmegsite naują romaną (ar seną atgaivinsite). Vakare negaiškite laiko ginčams, kad ir kaip jaustumėtės teisūs – tik gražiuoju, tik draugiškai išspręsite nesutarimus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį daugiau šilto dėmesio skirkite antrajai pusei. Beje, sekmadienio vakaro romantiškos pažintys gali tapti lemtingos. Savaitgalį būkite atidesni sveikatai.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį sulauksite norimo dėmesio iš jums patinkančio asmens. Leiskite šią dieną su vaikais, sutuoktiniu ar su mylimu žmogumi.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis (ypač vakaras) – jūsų meilės laikas, kuomet patirsite gerbėjų atakas, sulauksite ugningų prisipažinimų...

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį geriausiai jausitės būdami kartu su artimaisiais bei savo namuose. Jei pasimatysite su mylimu žmogumi – nebūkite reiklūs, neakcentuokite savo nuoskaudų, neužsiimkite auklėjimu.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį laukia nuotykiai, nauji įspūdžiai, gali kilti noras atnaujinti seną romaną.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis džiugus – pasijusite itin vertinami, nepakeičiami. Tai likimo dovanų metas, kai gaunate tai, ką esate jau seniai užsitarnavę...

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą