Palmira: kad ir kas nutiktų, išlikite geranoriški bei ramūs

Deja, bus juntama gana stipri Juodojo Mėnulio įtaka, tad per visas šventines dienas patartina į viską žvelgti atidžiau, elgtis santūriau, pagarbiau ir būti rūpestingesniems artimųjų atžvilgiu – į dėmesio bei šilumos stoką jums brangūs žmonės gali sureaguoti blogiau, nei tikėsitės, dėl to ateityje santykiai gali atšalti ar net nutrūkti.

Kad ir kaip susiklostytų aplinkybės, kad ir kas nutiktų, išlikite geranoriški bei ramūs. Taip pat reikėtų vengti gausių susibūrimų, audringų pramogų – santūrumas, bendravimas uždarame šeimos rate taps visokeriopai prasmingas. Per šias šventes daugiau dėmesio vertėtų skirti šeimos moterims, ypač vyresnio amžiaus, – būkite atidesni jų nuotaikoms, poreikiams. Vyrai per šias šventes jausis geriau.

Pirmadienį 7 val. 27 min. Venera įeis į Ožiaragio ženklą, kuriuo judės iki 2018 m. sausio 18 d. Kai Venera Ožiaragyje, romantiški jausmai tampa ne tokie reikšmingi, labiau slepiami. Tikri meilės ryšiai tik dar labiau sustiprės, o atsitiktiniai subyrės savaime. Mėgstantiems flirtą, pramogas tai gana nuobodus metas. Geras laikas ieškoti pelningesnio darbo, siekti aukštesnių pareigų. Šiuo metu užsimegs ilgalaikiai meilės ryšiai, pagrįsti rafinuotais jausmais, dažnai – ir protingu išskaičiavimu.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai pranašiški. Grybai – sveikata, turtas, žuvis – sėkmė, paukščiai – gera žinia, vaisiai, uogos – naujos pažintys, kur nors plaukti – išsivadavimas iš priklausomybės. Ugnis – jėgų praradimas, gyvatės, drakonai, plaukų slinkimas – liga.

Blogas ženklas: sagą pamesti – liga,jei užraktas sulūžtų – artimo žmogaus liga.

Geras ženklas: jei paukštis įskristų į namus, dažnai nustebti, jai kas nors pokštą.

Avinas (03 21–04 20). Šventės bus puikios, tik nepraraskite kantrybės bendraudami su artimaisiais, ypač tėvais, ar nekaip nusiteikusiu giminaičiu, bičiuliu. Pirmadienis – ramybės metas, kai geriausiai jausitės tarp savų – šurmulys vargins. Beje, pasistenkite šiomis dienomis daugiau dėmesio skirti savo sveikatai bei nervų sistemai stiprinti.

Jautis (04 20–05 20). Šventės – džiugių staigmenų, malonių bičiuliškų susitikimų metas!

Dvyniai (05 21–06 21). Savaitės pradžioje, deja, galimi nuostoliai... Nesiimkite nieko kategoriškai spręsti, laukite. Būkite itin atidūs sutuoktiniui. Jei dabar nieko nekeisite, elgsitės santūriai, viskas savaime išsispręs.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis palankus viešnagėms, kelionėms, susitikimams su seniai matytais giminaičiais, draugais, tiesa, laukia netikėtumai... Venkite atsitiktinių pažinčių, ypač flirto.

Liūtas (07 23–08 22). Nesistenkite būti lyderiais – visur siekite kompromisų. Likite ištikimi. Beje, ruošdamiesi švęsti galite persistengti ir persidirbti – neužsikraukite ant savo pečių visų kalėdinių rūpesčių.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite atlaidesni artimiesiems, mokėkite džiaugtis tuo, ką turite. Savaitės pradžioje labiau pasaugokite sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sunki savaitės pradžia. Per šventes bus svarbu nesivadovauti išankstinėmis nuostatomis, mažiau planuoti ir pasiruošti iššūkiams, o jų galite sulaukti iš vaikų ar iš mylimų asmenų...

Skorpionas (10 24–11 22). Leiskite laiką su tais, kuriuos mylite.

Šaulys (11 23–12 21). Venkite azarto, ypač įsimylėdami, savaitės pradžioje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Daug neplanuokite, mažiau siekite – viskas gali išeiti kiek kitaip, nei norėsite. Kelionėms ne pats geriausias metas. Savaitės pradžioje būkite itin atidūs savo tėvams.

Vandenis (01 20–02 18). Per šventes jausitės mylimi ir visiems reikalingi, tiesa, turėsite būti lankstesni artimųjų atžvilgiu. Savaitės pradžioje galimi naudingi susitikimai su žmonėmis, kurių dėka jums atsivers naujos perspektyvos.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis – džiugus pakilimo metas, tik būkite atlaidesni, kantresni su vaikais, mylimu asmeniu, sutuoktiniu, nepasiduokite impulsui.

 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą