Palmiros horoskopas šeštadieniui, vasario 27 d.

Šeštadienis atneš nusiraminimą bei susitaikymą – tai svarbi ir sėkminga diena moterims (mat siejama su moteriškų energijų vyravimu pagal senovės arijų Saulės kalendorių). Šeštadienis puikiai tinkamas net tik įvairių šeimos reikalų tvarkymui, bet ir palankus romantiškiems pasimatymams. Ši diena padės geriau suprasti, įvertinti savo jausmus.

Diena itin palanki tvarkymuisi, namų valymui. Gerai atiduoti nereikalingus daiktus, drabužius.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra labai svarbūs. Tačiau buvo palanku regėti bei valgyti maistą, ypač pieną, sūrį, matyti žaliuojančias pievas, karves. Blogai tuštintis, išsitepti purvu, žiemą sapnuoti.

Blogas ženklas: jei atsitiktinai vanduo namuose dingtų, jei kas savaime namuose užsidegtų, perdegtų lemputė arba be aiškios priežasties užgestų žvakė, lempa, visą dieną trokšti ar žagsėti, pamesti grandinėlę, sagą, sagtį, žiedelį, vyrams moterį užgauti, įžeisti, jos nepaklausyti.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti – susitaikymas, atleidimas, senų draugų sugrįžimas.

Avinas (03 21–04 20). Jus sustiprins bei išgydys tik meilė – tad nebūkite vieni, ypač šeštadienį.

Jautis (04 21–05 20). Likimas šeštadienį daug kuo palankus. Tai sėkmės diena, kai išsisprendžia sudėtingos problemos. Pašvęskite savaitgalį tiems, kas jus myli, ir kuo daugiau bendraukite su vaikais, džiaukitės mylimu žmogumi.

Dvyniai (05 21–06 21). Džiaugsmas laukia savuose namuose – neverta kažkur išvykti, ypač be savo šeimos. Draugus, giminaičius kvieskitės į savo namus. Šventimams, romantiškiems pasimatymams labiau palankus šeštadienis.

Vėžys (06 22–07 22). Geros naujienos, intriguojančios pažintys, laimingi pasimatymai – ir draugiški, ir meilės. Šių dienų susitikimai bei pokalbiai bus svarbus ilgam.

Liūtas (07 23–08 22). Likimas jums dosniai siunčia savo dovanas – tikrai nereikia atsisakyti šeštadienį atsivėrusių naujų galimybių: tiek asmeninių, tiek dalykinių. Jei senai rengėtės įsigyti kažką vertinga sau asmeniškai ar namams – pats laikas tai atlikti šeštadienį.

Mergelė (08 23–09 22). Šis šeštadienis – puikus atpildas už ankstesnius nusivylimus, nesėkmes. Pasijusite žavūs, energingi, stiprūs bei laimingi – neabejotinai aplinkiniams paliksite neišdildomą įspūdį. Ir nepraleiskite progos šeštadienį pakovoti už jums svarbaus asmens dėmesį bei pripažinimą!

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors savaitgalis ir kupinas romantiškų nuotaikų, tačiau jumyse gali atsibusti analitiškas kritikas. Tapsite reiklesni santykiams, mylimam asmeniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis – gerų permainų diena, kai netikėtai randama išeitis, kai susitinkame pagalbą, kai sprendžiasi opūs klausimai. Galite tądien gauti žinią ar susitikti su asmeniu, kurį kažkada mylėjote.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis – tas metas, kai pavyksta pasiekti seniai užsibrėžtą tikslą. Ir puiku, jei tas tikslas romantiškas… Tiesa, tai, ko jums reikia, yra šalia. Tad, jei esate paieškos stadijoje, toli nesižvalgykite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis puikus išvykoms, bendravimui su jums svarbiais asmenimis, su žmonėmis iš toli. Gera proga bus susitaikyti su jums svarbiu žmogumi.

Vandenis (01 20–02 18). Neįsitempkite – atsisakykite visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą. Šeštadienis puikus išlaidavimui – nebijokite būti dosnūs. Beje, galimas susitikimas su kažkada mylėtu asmeniu, o pirmadienis tinkamas ir pakovoti už seno meilės ryšio atnaujinimą.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis geras viešiems susitikimams, savo veiklos, kūrybos pristatymui visuomenei. Ir nepraleiskite progos tądien taikymuisi, meilės prisipažinimui. Šios dienos romantiškos pažintys gali būti susijusios su jūsų senais gyvenimais, su asmenimis iš praeitų reinkarnacijų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą