Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, kovo 25 d.

Ketvirtadienis gana pavojingas. Netinka nieko planuoti, imtis naujų dalykų – galite kardinaliai suklysti, iš esmės pakenkti būsimam reikalui bei užprogramuoti būsimus pralaimėjimus. Nederėtų tvirtinti jokių atsakingų dokumentų, susitarimų.

Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs. Nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų bei agresijos (visomis prasmėmis). Savistaba, savikontrolė padės išvengti galimų nelaimių. Nesierzinkite, susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – tai į naudą. Ir nepraraskite kantrybės, geros nuotaikos bei tolerancijos: reiklumas, kritiškumas nebus rezultatyvūs. Bendraujant likite šilti, siekite nuoširdumo.

Blogas laikas ir vadovams, kariškiams, žmonėms, dirbantiems su ginklais, taip pat aštriais metaliniais instrumentais – išaugs nesėkmių bei traumų tikimybė. Kad ir kuo užsiimsite, bus svarbu neskubėti, nelenktyniauti, o taip pat likti dosniems bei nuoširdiems. Rodykite kitiems gerumą, o ne pyktį. Ir nepasiduokite pirmam impulsui, kovos azartui.

Jei magėtų bartis, nutraukti santykius (tiek dalykinius, tiek asmeninius), nepamirškite, kad ši diena netinka nei pyktis, nei skirtis. Šiandien būtina atsargiau elgtis su darbo technika, taip pat aštriais įrankiais (ypač peiliais) bei daiktais. Didesnė technikos bei transporto priemonių gedimo bei įvairių avarijų, ypač gamyboje, kelyje tikimybė. Labiau pažeidžiama galva, rankos.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį gana komplikuoti, dažnai apgaulingi. Svarbesni bus tik tie sapnai, kuriuose kas nors buvo aiškiai pasakyta ar parodyta. Buvo gerai dirbti žemę, matyti duoną, pyragus – tai sėkmė darbe, turtas. Blogai, jei buvote nuogi – neturtas, matyti kelią, važiuoti – kliūtys reikaluose, ugnis, žaibas – nuostoliai, dideli nemalonumai.

Blogas ženklas: jei prausiantis dingtų šaltas vanduo, jei indai dužtų, sutikti žmogų tuščiais kibirais, susižeisti iki kraujo.

Geras ženklas: kojas sušlapti, netyčia būti apipiltam šaltu vandeniu, sulyti, jei virš galvos paukštis suklyktų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį tiktų nešioti žydrų, sidabrinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis visas sudėtingas, kai supykę, skubėdami galime sau nemenkai pakenkti. Ne laikas pyktis, barti, kritikuoti. Tylėkite (visas blogas mintis irgi atidėkite kitai dienai). Didesnė ne tik konfliktų, bet ir traumų, avarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis – introvertiškas, geriausia būtų likti namie. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, tai bent griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, neįsivelkite į apkalbas bei intrigas. Na, o svarbų pokalbį su šefu geriau apskritai atidėti. Būkite atidesni tėvams, ypač mamai – labiau ją pasaugokite.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį nebūkite lengvatikiai – atsiras norinčių jūsų geru vardu, įtaka savanaudiškai pasinaudoti. Būkite atsargūs vairuodami, apdairūs eidami gatve – tikėtinos avarijos, traumos. Blogas laikas pirkti vertingus daiktus.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis slegiantis. Gali komplikuotis reikalai, susiję su pinigais. Pasistenkite grąžinti seną skolą. Nepatartina aiškintis santykių su sutuoktiniu – gali pasirodyti, jog kartu gyventi daugiau neįmanoma.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį mažiau planuokite, niekam nieko nežadėkite, tuomet neteks nuliūsti, jei ne viskas išeis, bei neslėgs atsakomybės našta už neįvykdytą pažadą. Būtinas atsargumas su karštais daiktais, degiomis, sprogiomis medžiagomis. Neskubėkite vairuodami, o taip pat sumažinkite įsimylėjimo (ar meilės santykių aiškinimosi) greitį – vargu ar avarijos išvengsite.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis sunkokas: galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Netvarkykite svarbių piniginių, turtinių reikalų, nesivelkite į avantiūras reikaluose. Ne laikas ir su vadovybe aptarinėti jums svarbų klausimą. Geriausia šiandien likti namie ir ilsėtis. Pasistenkite gerai išsimiegoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį nusivylimas privers kritiškiau pažvelgti į jums svarbų reikalą (santykius). Vis dėlto nereikėtų daryti kategoriškų išvadų – galite suklysti ir teisdami, ir pateisindami ar džiaugdamiesi. Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kažkieno kito teisumu. Nepasiduokite draugų įtakai, turėkite savo nuomonę.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savas pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su vadovybe geriau atidėti.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį nerizikuokite, ypač su pinigais. Nieko naujo nepradėkite, niekam nieko nežadėkite ir svarbius pokalbius, keliones atidėkite kitai savaitei. Ir nedėkite vilčių dėl šiandien gautų finansinių pasiūlymų ar meilės prisipažinimo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį būsite pernelyg įsitempę, sunerimę, tad dėl niekų imsite pykti, aiškintis santykius su artimaisiais ir net svetimais žmonėmis. Nesiimkite nieko rimto ar rizikingo. Būkite atsargūs su ugnimi, elektra. Galimi netikėti transporto gedimai. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį nesiimkite atsakingų darbų, neaptarinėkite su vadovybe jums svarbių klausimų. Ir nesitikėkite užuojautos, supratimo, kaip ir pažadų vykdymo iš sutuoktinio, mylimo žmogaus. Būkite šiltesni sutuoktiniui ir nepriminkite senų nuoskaudų bei nepatarinėkite esamų buitinių problemų. Būkite atidesni sveikatai.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį dirbkite atidžiau, atsargiau: pačiu netinkamiausiu metu ne tik viskas gali lūžti, gesti – gali atsiskleisti ir jūsų silpnosios vietos, klaidos. Būkite atidesni savo sveikatai: slapti negalavimai irgi gali išryškėti. Palanku tvarkytis tiek namuose, tiek darbe.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą