Palmiros horoskopas antradieniui, kovo 30 d.

Antradienis – gana pasyvus, ramus metas, kai reikia atsipalaiduoti ir paklausti savęs, ką sako jūsų vidus (savo slaptąjį suflerį tikrai pavyks išgirsti, ypač jei pasikalbėsite su savimi anksti ryte, tik nubudę).

O atsipalaiduoti tikrai nebus sunku – Mėnulio pilnatis įkvėps nevaržomo lengvumo pojūtį. Tad nereikėtų savęs riboti – intuityviais, kūrybiniais sprendimais pasieksite daugiau, nei dirbdami pagal racionalų planą. Net jei jūsų darbo tvarka yra griežtai reglamentuota, raskite laiko dažnesnei pertraukėlei, atsipalaidavimui.

Antradienį pakaks gerų galimybių išsiaiškinti jums svarbius reikalus, santykius, susitarti. Gali kilti visiškai naujų idėjų sprendžiant senas problemas. Tiks tvarkyti finansinius, teisinius reikalus. Spręsti gyvenamosios vietos pakeitimo klausimą. Bus palanku tartis, derėtis. Ieškoti bendraminčių, sąjungininkų, pagalbininkų.

Diena siejama su meile, su partneriškais santykiais, su šeima. Daugiau dėmesio skirkite antrajai pusei, artimiesiems.

Verta pabūti prie vandens telkinių. Patartina ir daugiau miegoti. Tai meditacijos laikas, geras savianalizei, baimės įveikimui. Ir nepersidirbkite, nepervarkite.

Palankus metas dovanų pirkimui. Būkite dosnesni, raskite galimybių labdarai.

Tiesa, būtina didesnė atida – dėl išsiblaškymo gali išaugti nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė darbe bei kelyje.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nebuvo susiję su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Tačiau geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei netyčia kas vandeniu aplietų ar sulyti – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį palieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug palukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti ryškių spalvų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį pasistenkite įvertinti, ką gero daro jūsų kolegos – ir jūs ne tik pasimokysite reikalingų dalykų, bet ir įgysite neblogų sąjungininkų. Nepriekabiaukite prie sutuoktinio.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – pusiausvyros atgavimo metas. Nuojauta jums padės rasti pačius teisingiausius sprendimus, išeitį iš komplikuotos padėties. Diplomatija darys stebuklus – jums pavyks su bet kuo susitarti, susitaikyti su priešu, konkurentą paversti sąjungininku. Būkite atidūs sutuoktinio, partnerių, jus supančių žmonių nuomonei – galite išgirti gerą patarimą, naudingą informaciją.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis – gana palanki diena, nors ir netinkama imtis radikalių permainų. Tai puikus laikas dirbantiems kūrybinį darbą. Gauti dalykiniai pasiūlymai naudingi, tiesa, nepatartina skubėti duoti atsakymą (geriau po balandžio 12d.). Beje, gali išaiškėti, kas jums slapta simpatizuoja darbe.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienio nuotaikos bus itin pakilios, šventiškos – tai sėkmės bei laimės metas. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui – jūsų santykiuose gali įvykti ypatingų pasikeitimų. Būkite atidesni artimųjų poreikiams, daugiau laiko praleiskite su šeima. Tiks imtis bet kokių reikalų tvarkymo. Tiesa, mažiau skaičiuokite, planuokite – labiau seksis, jei pasikliausite nuojauta.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį ne viskas sklandžiai klostysis, bet jei būsite pasirengę sustoti, palaukti, atidėti – diena praeis džiugiai. Šiandien nėra prasmės susitelkti ties veikla – geriau sumažinkite darbo krūvius. Patartina daugiau laiko praleisti namuose su šeima. Pasivaikščiokite prie vandens.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis smagus, kupinas romantiškų nuojautų metas – lengva užsimiršti, galvą pamesti. Jus gali užburti nauja pažintis, naujas jausmas, naujas pasiūlymas, kurį priėmus kai kas pasikeistų jūsų gyvenime (nebūtinai į gera). Tad kol kas neskubėkite. Tiktų tvarkyti skubius reikalus, susitikti su asmenimis, kuriems reikėtų dantį „užkalbėti“.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį galima rasti puikią išeitį iš finansinių sunkumų, tačiau nepriimkite sprendimo, jei jūsų vidus tam prieštaraus. Verta aptarti su antrąja puse jūsų poreikius.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį trauksite žmones, žavėsite. Gali net romantiška pažintis užsimegzti (ar atsinaujinti senas ryšys). Ir mažiau skaičiuokite, planuokite – labiau seksis, jei pasikliausite nuojauta: taip nepraleisite sėkmingos progos.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį – nusiraminimo, atsipalaidavimo laikas. Tiktų tvarkyti konfidencialius reikalus – ir dalykinius, ir meilės. Galite sulaukti anoniminės pagalbos, užtarimo. Netyčia galite sužinoti tai, kas nuo jūsų slepiama. Taps svarbu kuo daugiau šilto dėmesio skirti savo porai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį viskas puiku – svarbu tik nesugadinti pasiektų laimėjimų. Imkitės to, kas anksčiau nepasisekė, pasikalbėkite su žmogumi, kuris kažkada jus atstūmė. Gali netikėtai užsimegzti nauja romantiška pažintis.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį būsite priversti atsisakyti to, kas nereikalinga jūsų gyvenime ir veikloje, apriboti savo norus, ambicijas. Vis dėlto rasite išmintingą išeitį iš sunkios situacijos. Nepalanku aiškintis ištikimybės klausimo su savo pora.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį galite sužinoti svarbių dalykų, kurie buvo jums nesuprantami ar nuo jūsų slepiamai. Tai daug kuo palankus metas, kai bet kokie veiksmai atneša apčiuopiamą naudą. Šis laikas tinkamas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais. Nepraleiskite progos nudžiuginti kad ir maža dovanėle sutuoktinį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą