Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, birželio 10 d.

Ketvirtadienį stos Saulės užtemimas Dvynių ženkle. Dėl to ši diena itin fatališka – priimtų sprendimų atšaukti bus neįmanoma, o padaryti darbai turės ilgalaikes pasekmes. Netinka pradėti naujus darbus ar imtis kažko rimto. Pirmą dienos pusę verta skirti darbų užbaigimui, atsiprašymams, taikymuisi, skolų gražinimui. Na, o antrą dienos pusę po maksimalios užtemimo fazės verta pamąstyti apie ateitį, kurti planus. Tai tas laikas, kai reikia visiems (ir sau) linkėti gero!

Ketvirtadieniui nieko sunkaus bei svarbaus neplanuokite, taupykite jėgas, dažniau ilsėkitės. Nenustebkite, jei pajusite jėgų ar optimizmo stygių. Būtina atida bendraujant – nešvaistykite žodžių vėjui, atsargiai bei atidžiai pasirašinėkite dokumentus, neskubėkite pirkdami ar parduodami, eidami per gatvę, vairuodami automobilį. Nelaimės, nesėkmės dėl neatidumo, skubėjimo, o taip pat kompetencijos stygiaus. Labiau įsiklausykite į nuojautas, būkite atidūs aplinkinių žodžiams bei elgesiui – tai padės suprasti, su kuo galite toliau sėkmingai dirbti, draugauti, kuo galima pasitikėti, o ko reikėtų šalintis.

Nereikėtų pasikliauti akimirkos nuotaika, neskubėkite – ši diena ilgai darys įtaką jūsų veiksmams (ypač trukdymo, reikalų vilkinimo prasme). Ir neplanuokite nieko skubaus – gali tekti atidėti einamuosius reikalus, nes prisieis visą dieną pašvęsti kovai su atsinaujinusia sena problema (su atgijusiais priešais, suįžūlėjusiais konkurentais). Jei esate linkę pažeidinėti įstatymus – šiandien bei ryt irgi galite tikėtis nemalonumų. Gali paaštrėti ir finansiniai sunkumai.

Ne laikas svarbiems susitikimams, sandorių tvirtinimui, planų kūrimui, naujų darbų pradžiai. Ypač reikėtų vengti avantiūrų. Galimi nemalonumai kelionių metu.

Dėl užtemimo įtakos (užtemimai mus itin stipriai veikia tris dienas iki ir tris po jų) išlieka transporto avarijų, sprogimų, gaisrų tikimybė. Labiau bus pažeidžiamos rankos, riešai, pirštai bei plaučiai, bronchai.

Saulės užtemimas Dvynių ženkle birželio 10 d.

Saulės užtemimas Dvynių ženkle stos birželio 10d. ir maksimalią fazę pasieks 13 val. 43 min. Vilniaus laiku (10 d. 43 val. pagal Grinvičą).

Saulės užtemimas Dvynių ženkle stos birželio 10d. ir maksimalią fazę pasieks 13 val. 43 min. Vilniaus laiku (10 d. 43 val. pagal Grinvičą).

Šis užtemimas įspėja apie atsargumą (taip pat ir atsakomybę) dirbant su informacija, dokumentais, užmezgant naujas pažintis bei tvarkant reikalus su naujais asmenimis net visą mėnesį. Patartina šiuo metu labiau remtis senais ryšiais bei patikrintais žmonėmis. Veikloje bus lemtingas profesionalumas bei darbo patirtis, turimas veiklos stažas. Taip pat užtemimas paskatins atsisakyti kvailų, tuščių, plepių žmonių (tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime). Užtemimo pagrindinė grėsmė – apgaulė, sąmokslas, vagystės.

Saulės užtemimas mus veikia mėnesį iki jam stojant ir mėnesį po. Per šį laiką būkite atidesni bendraudami – nešvaistykite žodžių vėjui, atsargiau bei atidžiai pasirašinėkite dokumentus, neskubėkite pirkdami ar parduodami, eidami per gatvę, vairuodami automobilį. Nelaimės, nesėkmės dėl neatidumo, skubėjimo, o taip pat kompetencijos stygiaus. Labiau įsiklausykite į nuojautas, būkite atidūs aplinkinių žodžiams bei elgesiui – tai padės suprasti, su kuo galite toliau sėkmingai dirbti, draugauti, kuo galima pasitikėti, o ko reikėtų šalintis.

Tai ne pats geriausias laikas kelionėms, ypač oro transportu. Nepalanku užmezginėti naujas pažintis, pirkti transporto priemones. Bus svarbu tikrinti pasiekiančią informaciją, saugoti informaciją apie save bei savo reikalus, o taip pat turtą. Tai gana sudėtingas metas besimokantiems.

Šis užtemimas skatins kvėpavimo takų ligas, taps labiau pažeidžiamos rankos. Reakcija tiek dirbant ką nors rankomis, tiek vairuojant automobilį bus greita, net staigi, tačiau netiksli.

Iš į trečiadienio į ketvirtadienį sapnai nebus reikšmingi jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais, tauta, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: užuosti malonius aromatus, pačiam puikiai kvepėti, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą ar debesys virš galvos išsisklaidytų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį verta nešioti tamsių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami, bei atidesni su dokumentais, apdairesni vairuodami automobilį. Tikrinkite gaunamą informaciją – neskubėkite ja tikėti, jos skleisti. Gali išryškėti nepatikimi žmonės jūsų aplinkoje – tai pajusite beveik intuityviai.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį nebūkite išsiblaškę, tačiau ir nesistenkite elgtis labai racionaliai – ir vienu, ir kitu atveju suklysite. Būkite atidesni veikloje – per neapdairumą galite patirti nemenkų nuostolių. Labiau pasaugokite sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis – tuščio vyliaus laikas, ypač tiems, kieno gimtadienis šiomis dienomis ar dar neatėjo jo laikas, – tad niekur neskubėkite, niekur nesiveržkite ir mokėkite nereaguoti į provokacijas: šefo, sutuoktinio, vaikų, o gal ir mylimo asmens. Neleiskite sau būti piktais, kategoriškais, kerštingais – būtent šiandien žmonės nesąmoningai ilgam apie jus susidarys vienokią ar kitokią nuomonę, ir ją, deja, pakeisti bus labai sunku.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį dažniau ilsėkitės, nevarginkite savęs neprivaliais darbais bei nereikalingu bendravimu, kitaip greitai pavargsite, nuliūsite. Kitą vertus, jei šiandien nuo kažkokio asmens jums pasidarys liūdna – tai ženklas, jog šis žmogus jus nepalankiai veikia ir geriau su juo visai nebendrauti (jei tai šeimos narys, ko gero, jums bus reikalinga bent jau psichologo pagalba). Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore. Neskubėkite žadėti, įsipareigoti.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį paaiškės, su kuo turėsite daug bendrauti, draugauti pusmetį. Jūsų nuojautos bus aiškiaregiškos – teisingai numatysite ateitį, tad jei ko nesinorės imtis, dėl ko abejosite, žinokite, kad tas reikalas neatneš norimų rezultatų (jo galima lengva širdimi atsisakyti).

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį neatskleiskite savo tikrųjų tikslų, siekių atsitiktiniams asmenimis. Tačiau jei esate viską gerai apgalvoję, vakarop tinka kreiptis ir į savo viršininką su pasiūlymais, prašymais, taip pat susitikti su būsimu darbdaviu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors jus gerbia bei palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, tačiau nereikėtų tikėtis naudos iš visų gautų pritarimų ar pasiūlymų. Na, o bendraudami nepamirškite savo svarstykliško įpročio pasverti kiekvieną žodį.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors ketvirtadienis kiek palankesnis už vakar, bet problemų galite susikurti ne mažiau – labiau save pasaugokite ir neleiskite sau nervintis. Su niekuo nesiaiškinkite santykių. Nepervertinkite savo galimybių, jei teks skolintis ar sugalvosite imti kreditą.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį būsite linkę klausytis kitų nuomonės, pasiduoti aplinkinių įtakai. Vis dėlto laikykitės savo ankstesnės nuomonės ir neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus, nesuteikite progos kitiems reguliuoti jūsų santykių su antrąja puse: bus itin svarbu, kad šiandien tarp jūsų neįvyktų jokio nesusipratimo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį gilinkitės į savo jausmus, poreikius – jie turi būti sąžiningi, švarūs. Tikėtini nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant su kolegomis, šefu ar važiuojant automobiliu – tad geriau mažiau atlikite, bet gerai. Nieko atsakingo nesiimkite, tvarkykite smulkius reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis – nebloga diena, iš esmės seksis, ir galima leistis į apgalvotas avantiūras. Tai meilės metas, tačiau neskubėkite įsimylėti bei priimti atsakingų sprendimų širdies reikaluose. Labiau pasaugokite vaikus – nereikėtų jų šiandien barti bei bausti.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį kurkite ateities planus, svajokite apie geras permainas, tračiau su niekuo apie tai nesidalinkite. Būkite atsargesni bendraudami, neužmegzkite naujų pažinčių. Tai geras laikas nuoširdžiam pokalbiui su savo mama. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą