Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 30 d.

Trečiadienį painiavos daugės, ištvermės mažės. Galite iš esmės suklysti rinkdamiesi veiksmų strategiją – pajudėti keliu, kuris atsimuša į neįveikiamą mūro sieną. Bet kokiu atveju, šiomis dienomis ims daugėti kliūčių, apribojimų. Įvykiai gali klostytis chaotiškai, suardydami jūsų planus, o gerai pažįstamas asmuo pasielgti keistai, jam nebūdingai, tuo šokiruodamas jus bei aplinkinius.

Venkite tų, kurie ilgą laiką buvo kažkuo nepatenkinti – - – trūkusi kantrybė gali juos padaryti pavojingais. Protestas – pagrindinis šių dienų elgesio motyvas, ir bus neapdairu bendrauti su žmogumi neatsižvelgiant į anksčiau jo patirtus pralaimėjimus, nusivylimus.

Įtampa, susikaupusi darbo kolektyve dėl netikusio vadovavimo, šiomis dienomis irgi ims veržtis paviršiun. Tai, kas buvo slėpta, gali skausmingai atsiverti bet kokioje gyvenimo sferoje.

Kad ir kuo užsiimsite, venkite kraštutinumų, ginčų, konfliktų – neužsispirkite, nesureikšminkite savo nuomonės, ieškokite sąlyčio taškų.

Blogas metas svarbiems sandoriams, investicijoms, bet kokiems rimtiems susitarimams. Įvairios sąjungos, partneriški ryšiai gali irti. Nieko rimto nesiimkite ir atidžiau apskaičiuokite savo jėgas bei galimybes – lemtingą akimirką pasirodys, kad esate nepajėgūs.

Išaugs konfliktų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė. Nežaiskite su ugnimi tiesiogine ir perkeltine prasme. Būkite atidesni dirbdami (sportuodami) aukštyje arba gylyje. Likite atsargūs lipdami ar nardydami. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, elektra. Labiau pažeidžiama galva, dantys, nugara, kojos. Galimi galvos, dantų, sąnarių skausmai be aiškios priežasties.

Sudėtingas laikas dirbantiems vadovaujantį darbą, vyresnio amžiaus asmenims, taip pat kariškiams, sportininkams.

Daugiau laiko skirkite atsipalaidavimui, poilsiui (gerai prie vandens telkinių). Venkite didelių fizinių krūvių, įtampos.

Į sapnus iš antradienio į trečiadienį galima nekreipti dėmesio, nebent jūs regėjote giminaičius, artimus žmones. Tuomet sapną reikėtų aiškintis tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai, katė apdraskytų – katastrofa, taip pat agresyvus gyvūnų elgesys gali byloti apie slaptą artimo žmogaus neapykantą.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, gera žinia, rasti veidrodžio šukę – painios situacijos išsisprendimas, rasti monetą herbu į viršų – pavyks sėkmingai išspręsti dabartines problemas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį nesiimkite nieko naujo ar sudėtingo, nepalankus metas svarbiems veiklos ar finansiniams sprendimams; palankios spalvos – balta, raudona, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis nepalankus aktyviai veiklai, reikalų tvarkymui. Tikrai nieko neprarasite, jei suteiksite sau galimybę atsipūsti. Saugokite savo gerą nuotaiką bei sveikatą. Nerizikuokite kelyje.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį nuo to, kaip greitai persiorientuosite, priklausys, kiek liksite saugūs. Būkite atidūs dirbdami su nauja informacija, naudodamiesi asmeniniais kompiuteriais bei elektros prietaisais.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis – konfliktų metas, po kurių arba tampama visišku nugalėtoju, tikru lyderiu, arba negrįžtamai pralaimima. Vis dėlto pasistenkite likti tolerantiškesni aplinkiniams bei artimiesiems.

Vėžys (06 22–07 22). Jei jūsų ambicijos itin didelės, trečiadienis nieko gero nežada. Jei jausitės bei elgsitės kukliau, paprasčiau, apdairiau, jei vengsite erzinti visuomenės nuomonę, problemų išvengsite. Pasisaugokite žmonių iš svetur: galimi nemalonumai per užsieniečius, svečius, muitininkus, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovus.

Liūtas (07 23–8 22). Trečiadienį būtina mobilizuotis, t. y. viską girdėti (ir savo vidinį balsą), viską matyti, ir likti oriam bei laimingam nieko nesiekiant, nieko nereikalaujant, nieko negaunant. Didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Jei kažkas mėgins paaiškinti, kad ne jūsų teisybė, kad užimate ne savo vietą ir valgote ne savo duoną – likite kantrūs, ramūs bei geranoriški. Šiomis dienomis kritika neišvengiama, nors dažnai ir nepagrįsta, neteisinga. Neverta gilintis į išsakytas pretenzijas, kažkam kažką įrodinėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį smulkios kliūtys gali sutrikdyti rimtus planus. Dėl niekų galite sugadinti ir visai šaunius santykius su savais ir svetimais. Atidžiau atlikite savo užduotis – galite padaryti kenksmingų klaidų.

Skorpionas (10 24–11 22). Pakaks nerimo dėl veiklos sumanymų – dėl pasikeitusių aplinkybių, svarbaus asmens požiūrio jie gali netikėtai žlugti. Labiau pasaugokite darnius santykius su tais, kuriuos mylite. Venkite griežtų auklėjimo priemonių savo vaikams.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį verta atsisakyti kelionių, svarbių susitikimų, sunkių darbų. Viską atidėkite į šoną – reikia išlaukti. Savo jėgas bei laiką skirkite šeimai, namams. Ir būkite atidūs, kad kas nors nepasinaudotų jūsų kilnumu savanaudiškai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepanikuokite išgirdę netikėtų dalykų, susidūrę su žmogumi, kurio nemėgstate, kuris yra jums pakenkęs. Ne laikas žadėti, įsipareigoti. Nerizikuokite kelyje. Pasisaugokite vagių, šantažuotojų, liežuvautojų.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį galite netekti kai ko labai svarbaus, kas yra jūsų sėkmės bei laimės pagrindas. Mažiau reikalaukite iš kitų, daugiau iš savęs. Nesutarimai su sutuoktiniu gali baigtis skyrybomis.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite atidūs, kad neviršytumėte savo teisių bei įgaliojimų. Nepersistenkite, nieko nedarykite pagauti įniršio, apmaudo, pavydo. Vėliau gailėsitės ir negalėsite suprasti, kaip tai padarėte.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą