Palmiros horoskopas pirmadieniui, liepos 5 d.

Pirmadienis apgaulingas ir netinkamas piniginių, turtinių reikalų tvarkymui, ne laikas ir pinigų investavimui. Nepalankus metas įsimylėjėliams – bus lengva susivaidyti. Didesnė apgaulių, vagysčių, autoavarijų tikimybė, galimi rūpesčiai per svaigalus bei apsvaigusius asmenis. Labiau tikėtini nuostoliai, konfliktai, traumos, avarijos.

Šiandien, liepos 5 d., Baltasis Mėnulis (Selenė), kuris siejamas geruoju atpildu, pereis į Ožiaragio ženklą ir išbus jame iki 2022 m. vasario 3 d. Selenė Ožiaragyje padeda teisingai suformuoti svarbiausius gyvenimo tikslus, atrasti kertines nuostatas. Šis metas itin palankus siekiantiems karjeros, – derėtų priimti svarbius sprendimus, atsisakyti visko, kas trukdo pasiekti užsibrėžti tikslo, stabdo profesinį tobulėjimą. Pats laikas siekti profesinio meistriškumo aukštumų!

Baltajam Mėnuliui judant Ožiaragiu verta daugiau dėmesio skirti vidinio tvirtumo ugdymui, – mokykitės remtis tik į save, būti laimingu be niekieno pagalbos. Tai puikus metas susitelkimui, susikaupimui. Dabar turime neįkainojamą progą išmokti būti vieniems su savimi. Na, ir atsisakyti visko, ko nereikia gyvenime. Tai gera pradžia ir savistabos, savikontrolės ugdymui, mokymui apibrėžti ribas kitiems (šeimos nariams irgi), aiškinant, kiek galima įeiti į jūsų asmeninę erdvę.

Šis laikas taps itin vertingu intravertams, asketams. Taip pat tai palankus metas alpinistams. Prasminga, kol Baltasis Mėnulis Ožiaragyje, pagyventi kalnuose.

Selenė Ožiaragyje padės mokytis jogos praktikų, meditacijos. Tiks ugdyti stuburo, sąnarių lankstumą. Tai geras laikas gydyti įvairias, sąnarių, stuburo ligas (stuburo iškrypimą irgi), koreguoti laikyseną, sėdėseną.

Šis Baltojo Mėnulio judėjimas svarbus ir patiems Ožiaragiams bei tiems, kieno Selenė Ožiaragyje – tai gera proga išspręsti susikaupusias problemas, imtis kažko naujo, svarbaus.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai. Gerai matyti pasagas, arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga, pagalba. Būti nuogam – jūsų apgaulė gali išaiškėti, paukščius regėti – laukia atpildas už nuodėmes arba žinia apie pažįstamo, artimo asmens mirtį.

Blogas ženklas: dažnai išsitepti, ne vietoje išberti kruopas, grūdus ar išpilti miltus, taipogi šiukšles – gresia liga; jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai – nelaimė, liga; jei paukštis jus išteptų – nuostoliai, gėda.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna, rasti metalinius, ypač vienodus daiktus – netikėta sėkmė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis netinkamas finansiniams reikalams.

Jautis (04 21–05 20). Nereikėtų neprašomiems rodyti iniciatyvą – galite likti kalčiausiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Likite budrūs – galimos ne itin malonios staigmenos. Labiau pasaugokite paslaptis.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis apvers jūsų seniau kurtus planus.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis netinkamas pokalbiui su darbdaviu dėl atlyginimo pakėlimo – net jei pažadės, vargu ar įvykdys.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandiena gali atnešti rūpesčių per užsieniečius, nesusipratimų, kliuvinių dėl tolimų kelionių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali tekti spręsti skolų, mokesčių problemas, tiesa, tai geriau daryti po pietų.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį siekite santarvės, tiesa, tai netikusi diena susitarimams, taip pat romantiškoms pažintims.

Šaulys (11 23–12 21). Neoficiali aplinka bus naudinga, sprendžiant sudėtingą darbo klausimą, tiesa, ne anksčiau nei 13 val. 30 min.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nuo pirmadienio jūsų ženkle Baltasis Mėnulis, o jis išmokys jus pozityvumo ir padės džiaugtis gyvenimu.

Vandenis (01 20–02 18). Diena tinkama užvilkintų reikalų tvarkymui, palanki atviram pokalbiui su tėvais.

Žuvys (02 19–03 20). Gal šiandien verta kai ko atsisakyti, kai ką pakeisti (savo galvoje, ir ne tik joje)?

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą