Palmiros horoskopas sekmadieniui, liepos 11 d.

Sekmadieniui rekomenduojamas aktyvus poilsis – daugiau judėkite, sportuokite. Diena palanki kelionėms, viešnagėms, šventimams, bendravimui apskritai, tiesa, bus didesnė pagunda ginčytis. Ir šiai dienai itin tiks liaudiškas elgesio receptas: „protingesnis nusileidžia pirmas“.

Sekmadienį 23 val. 36 min. Merkurijus įeis į Vėžio ženklą, kuriuo judės iki liepos 28 d. Merkurijus Vėžyje skatins tam tikrą užsisklendimą savyje, gilinimąsi į savo ir šeimos praeitį. Kontaktai su artimaisiais taps svarbesni nei su aplinkiniais. Mąstymas, bendravimas bus labiau emocingas

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai dažnai apgaulingi – į juos nereikėtų kreipti daug dėmesio.

Blogas ženklas: išlieti pieną; jei ant jūsų užkristų medžio lapas ar medžio šaka – dramatiškos permainos; čiaudėti nuo dulkių, jei akis niežėtų – apgaulės.

Geras ženklas: rasti daikčiukų iš geltono metalo, geltonų monetų, vaikišką žaisliuką, kaukę.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis puikiai tiks susitikimams neformalioje aplinkoje su žmonėmis, galinčiais padėti rasti darbą ar įtakoti jūsų karjeros sėkmę. Diena palanki romantiškoms pažintims bei pasimatymams.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienis smagus: optimistiškos naujienos, susitikimai gerai nuteiks. Tiesa, pagrindinį dėmesį skirti reikėtų bendravimui su savais.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis tinkamas paišlaidauti bei papramogauti su draugais. Tiesa, nepraraskite saiko pirkdami, puotaudami ar užmegzdami romantiškas pažintis.

Vėžys (06 22–07 22). Šiandien palanku susitikti su įtakingais asmenimis, galinčiais įtakoti jūsų karjerą ar uždarbį.

Liūtas (07 23–08 22). Šiandien galite sulaukti netikėtų (galbūt slaptų) dovanų, o taip pat malonių svečių iš užmirštos praeities.

Mergelė (08 23–09 22). Gera proga spręsti tėvų – vaikų problemas. Netikėtai gali atsinaujinti senas meilės ryšys.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei pavyktų šeštadienį arba sekmadienį su šefu ar įtakingu asmeniu pasikalbėti, nemažai laimėtumėte – ilgam stabilumą užsitikrintumėte. Raskite laiko sekmadienį aplankyti arba pasikviesti į savo namus savo bičiulių.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienio pokalbiai su tėvais privers susimąstyti, priimti atsakingus sprendimus.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis – ypatingas. Tai laikas, kai pasaulis persitvarko pagal jus...

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite jausti norą daugiau pabendrauti rimtoje aplinkoje su žmonėmis, galinčiais jums patarti, paremti.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį būkite atidesni antrajai pusei.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite sekmadienį būti atidesni vaikams, atlaidesni sutuoktiniui. Gali užsimegzti ilgalaikis romantiškas ryšys.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą