Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 13 d.

Trečiadienis gana pasyvus, kai reikia pasiduoti srautui ir laukti ženklo. Būkite lankstūs – nedera užsispirti. Tiesa, bus svarbu susikaupimas – dera gilintis į svarbiausius uždavinius, tiek asmeninius, tiek dalykinius.

Mažiau planuokite, plaukite pasroviui. Jei tektų rinktis, kuria linkme, pakluskite nuojautai, net jei protas sakys, kad tai avantiūra: patyrusiems avantiūristams šis laikas sėkmingas, tiesa, ne finansiniuose dalykuose – čia būtinas apdairumas, atsargumas. Ne laikas pinigus investuoti. Išlaidauti galima.

Palankios kelionės, išskyrus vandens transportą. Daugiau vaikščiokite pėsčiomis, ilgiau būkite bei mankštinkitės gryname ore. Tinkamas laikas bendravimui, santykių atnaujinimui (geriausia iki 15 val.). Priimkite svečius, būkite jiems dosnūs. Tiesa, venkite ginčų – vakare jie gana tikėtini.

Šiandien palankus natūralumas, tad venkite naudotis ryškia dekoratyvine kosmetika, nepatartina nešioti papuošalus (ypač iš akmens), dirbti žemę, ilgai žemyn žiūrėti. Atvirkščiai, verta užvertus galvą stebėti dangų, debesis.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo susiję su turtu. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukų kirpimas – nuostoliai, gyvūnai – jėgų, sveikatos praradimas.

Blogas ženklas: jei prieš jus žaibas blykstelėtų – dabartiniai jūsų poelgiai neteisingi, pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas namuose, jei ant jūsų drabužis užsidegė – apsaugos praradimas, nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę – sėkmė, sulyti saulei šviečiant – pasisekimas reikaluose.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas užsiimti svarbiais darbais, spręsti sudėtingas problemas; palankios spalvos – juoda, ruda, tamsiai mėlyna, vengtinos – geltona, oranžinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį geras laikas dalykinių reikalų tvarkymui, bendradarbiavimo ryšių užmezgimui, atnaujinimui, plėtojimui. Galima šefui priminti, kas jums priklauso, kas buvo pažadėta. Tik namuose nepamirškite atsipalaiduoti, venkite pokalbių rizikingomis temomis – ginčai greitai įsižiebs.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis tinkamas reikalus tvarkyti, vykti į dalykines keliones, o taip pat rengti susitikimus su draugais, giminaičiams. Raskite daugiau laiko pasidžiaugti bičiulių draugija. Palanki proga atnaujinti seną pažintį – tiek draugišką, tiek dalykinę. O štai romantiškoms pažintims ne pats geriausias metas, nors šiuo metu ir gali megztis tarnybinis romanas...

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis įtemptas – būsite linkę veltis į diskusijas, kritikuoti, be reikalo pykti ant vadovybės, o taip pat vaikų, mylimo žmogaus. Venkite ginčų tiek darbe, tiek namie. Verta aplankyti gerą draugą. Beje, gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas – galite rasti ką itin vertingo.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį gali megztis tvirta dalykinė sąjunga – jums su malonumu pasiruošę padėti svarbūs žmonės. Nebijokite rizikuoti, jei jus remia partneriai. Daugiau dėmesio skirkite pokalbiams su artimaisiais. Pasivaikščiojimai gryname ore su šeima puikiai nuteiks.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį pasistenkite likti tikslūs, konkretūs, reiklūs (ne tik aplinkiniams ar šeimos nariams). Stenkitės kažko išmokti iš savo kolegų, partnerių – verta dažniau tartis, ieškoti įvairesnių sprendimų.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis palankus laisvų, kūrybinių profesijų atstovams – gali pavykti rasti naujų galimybių pasireikšti. Tinkamas laikas siūlyti vadovybei savo seną sumanymą, taip pat pristatyti savo nuopelnus visuomenei. Palanku tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus, spręsti su vaikais susijusias problemas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį savaime reikalai tvarkysis geriau nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija bei daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį verta dažniau tartis su draugais, atsižvelgti į vyresnių giminaičių nuomonę. Tai kelionių, naudingų pokalbių bei gerų naujienų metas. Išgirstus patarimus įsidėmėkite. Vakare pasistenkite būti labiau taktiški, šiltesni bendraudami su artimaisiais.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį apmąstykite, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte, kad liktų laiko poilsiui, bendravimui su šeima. Bus svarbu neprarasti saiko jausmo, vertinant savo bei partnerių finansines galimybes. Vakaras palankus susitikimams su senais draugais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį spręskite susikaupusias problemas. Tik būkite atidesni ką nors veikdami, bendraudami, priimdami sprendimus – galite padaryti neteisingas išvadas dėl informacijos trūkumo. Tad neskubėkite ir patarinėti, – pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį nepatartina rizikuoti darbe, o taip pat kelyje ar mėginti laimę azartiniuose žaidimuose. Ir nebendraukite su tais, kurie kažko iš jūsų nori, juolab reikalauja. Būsite linkę labiau pasiduoti įtaigai, tad negadinkite sau nuotaikos klausydami įvairių paskalų. Verta sunkius, atsakingus darbus, svarbius reikalus bei dalykinius susitikimus atidėti rytdienai.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį nebloga proga pakoreguoti jus netenkinančius santykius su draugais, kolegomis ar viršininku – pavyks susigrąžinti šiltus ar bent jau pagarbius santykius. Vakaras žada staigmenų iš senų draugų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą