Palmiros horoskopas trečiadieniui, lapkričio 3 d.

Trečiadienis – didelės įtampos metas, kai norisi su viskuo nesutikti, visiems prieštarauti. Planai gali irti, kilti nenumatytų reikalų, atsirasti nelauktų rūpesčių. Būkite atidūs dirbdami su kompiuteriais, svarbiais dokumentais – galimos lemtingos klaidos. Ne laikas kreiptis į vadovybę su skundais ar prašymais – net jei jie ką gero pažadės, vargu ar įvykdys.

Diena nepalanki šventimams, romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Netinkama ir santykių aiškinimuisi – nei su savais, nei su svetimais.

Būtina atida su elektros prietaisais bei elektra. Nepalanku pirkti vertingą elektros techniką, elektroniką, ryšio priemones.

Bus didesnė įvairių technikos gedimų, avarijų tikimybė. Labiau pažeidžiamos kojos, akys. Labiau save pasaugoti turėtų asmenys, turintys neurologinių sutrikimų.

Sapnai antradienio į trečiadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų, geri sapnai reikštų gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti.

Geras ženklas: sunkiai iš sapno atsibusti (švari sąžinė), išvysti vaivorykštę lietui lyjant (gerovė, teisingumo atstatymas), rasti aštrių, smailių metalinių daikčiukų, monetų prie savo namų – sėkmė reikaluose bei meilėje.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis – kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių, netinkamas naujų darbų pradžiai.

Avinas (03 21–04 20). Ne laikas trečiadienį šnekėtis su vadovybe, partneriais jums svarbiu klausimu, ginčytis su sutuoktiniu.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį galimos staigmenos tiek reikaluose, tiek meilėje.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesivelkite į avantiūras trečiadienį. Pasaugokite vaikus.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį gali tekti atsisakyti ilgai puoselėto sumanymo.

Liūtas (07 23–08 22). Ypač trečiadienį neverta pūsti prieš vėją.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis nepalankus svarbiems susitikimams bei susitarimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis gali priversti pakeisti savo planus, tiesa, kažko naujo irgi nekurkite – reikia išlaukti.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasisaugokite trečiadienį išdavikų, melagių, tiesiog apsimetėlių.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis neprognozuojamas ir netinkamas veiklos, karjeros reikalams tvarkyti. Gali paaiškėti, kas piktnaudžiauja jūsų gerumu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį nusileiskite jums svarbiu klausimu darbe – kol kas teks atsitraukti.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį siekite į viską reaguoti optimistiškai (ar bent jau filosofiškai) – atsispirkite pagundai suirzti, priekabiauti prie artimųjų, t.y., juos mokyti gyventi.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį bus sunku ką nors pakeisti. Verta tiesiog atidėti susikaupusius rūpesčius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą