Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, vasario 3 d.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį susitikimai, išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai reikšmingi. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – nesikrimskite, jei šiandien kažko nesuspėsite. Galimas slaptas romantiškas nuotykis.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį galite sulaukti netikėtos sėkmės. Mažiau planuokite – patys geriausi dalykai ateis savaime. Tik atsiverkite džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs (sau irgi) – laukia geros permainos.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį įsitikinsite, jog nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Galimi naudingi pokyčiai karjeroje dėl jums nežinomų priežasčių ar padedant slaptiems užtarėjams (tiesa, jei negimėte ženklo trečiąją dekadą).

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį netikėtai sena svajonė gali išsipildyti ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, dvasininkais.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį, jei su kuo susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Pasireikš tikrieji draugai – jie padės teisingai apsispręsti jums svarbiu klausimu. Jei jūsų santykiai su artimaisiais keblūs – atsiprašykite pirmi.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį tampate objektyvūs ir teisingi. Rinkitės dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas. Puikus laikas svarbiems susitikimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį verta tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo gali netikėtai nusišypsoti laimė, ypač per užsieniečius. Tinka pasirašinėti ilgalaikes darbdavystės sutartis.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis – džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, o taip pat meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai atneš pasitenkinimą, naudą. Daugiau bendraukite su vaikais – jie taps atviresni.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį sėkmė lydės tik tuo atveju, jei paisysite šeimos, sutuoktinio nuomonės bei interesų. Laimė ateis per partnerius, sutuoktinį. Tad būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį galite apie save sužinoti svarbius, reikalingus dalykus. Geras metas dalykiniams susitikimams be susitarimams, veiklai, dokumentų tvarkymui, darbų sisteminimui. Na, o aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai ar laimėjimai.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį viskas jūsų rankose – tik panorėkite, ir jūsų norai išsipildys. Dabar reikia veikti. Tinkam priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla bei šeima, taip pat gyvenamąja vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą