Palmiros horoskopas penktadieniui, vasario 18 d.

Penktadienis dvilypis – tarsi atvers naujus pasaulius ir žadės kažką nepaprasto, bet čia pat blokuos, stabdys, sukels netikėtų rūpesčių. Diena bus palankesnė, jei neslegia senų problemų našta – jas teks šiandien spręsti. Likite principingi – mokėkite pripažinti savo kaltes. Geriau būtų patiems pasigilinti, ką esate ne taip padarę, kad neraginami suskubtumėte ištaisyti senas klaidas.

Diena bus aktyvi, net agresyvi. Labiau tikėtini konfliktai, ypač su vyresniais, viršesniais asmenimis – tėvais, viršininkais, taip pat tais, kuriuos mylite. Itin saugokite ramybę šeimoje. Vis dėlto turite žinoti, kad šiandien nutraukus santykius, jie gali niekada neatsistatyti.

Deja, tai itin sudėtingas laikas, kuris atima, naikina... Tai gali būti kažkokie jūsų principai, siekiai, jūsų reikalai, jūsų ryšiai. Dabar bus naudinga kritiškai įvertinti, peržiūrėti savo nuostatas bei pasiekimus karjeroje, savo didžiuosius gyvenimo tikslus – tikrai rasite taisytinų, jūsų netenkinančių vietų.

Pasinaudokite palankia proga pasakyti „ne“ kenksmingiems įpročiams, nenorimam darbui, santykiams, kurie senai išseko ir jus alina. Kaip nauja ateis į jūsų gyvenimą, jei neatsisakėte seno? Šiandien darome vietą naujam.

Kad ir kas nutiktų, šiandien svarbu neskubėti, išlikti taikiems, geranoriškiems. Ypač neskubėkite vertinti, smerkti, pykti – galite iš esmės apsirikti.

Diena nepalanki kelionėms, šventimui, pramogavimui, romantiškiems pasimatymams bei pažintims, vertingų daiktų įsigijimui.

Bus didesnė įvairių avarijų, traumų tikimybė (labiau pažeidžiama bus galva, stuburas, keliai, sąnariai). Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, su ginklais, su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Nerizikuokite sportuodami, taip pat vairuodami automobilį. Galimi stipresni galvos, dantų, nugaros, sąnarių (ypač kelių) skausmai. Diena žada rūpesčius sportininkams, kariškiams, vadovams, vyrams apskritai bei senyvo amžiaus asmenims. Antrą dienos pusę išaugs apsinuodijimų tikimybė – būkite atidesni maisto kokybei, valgykite lengvai virškinamą maistą.

Penktadienį 18 val. 44 min. Saulė įeis į Žuvų ženklą. Tai paskutinioji Saulės buveinė Zodiako rate. Ji siejama su pabaiga, perėjimu į kitus pasaulius ar pasiruošimu vėl viską pradėti iš naujo. Čia tvyro mistika ir poezija, muzika ir aromatai, meilė ir apsvaigimas, juslių subtilumas, leidžiantis pasinerti į pasaulio vienybę. Žuvų ženkle gimsta pasakos, mitai, legendos, blogiausiu atveju – gandai. Žuvys ne tik užbaigia Zodiako ratą, bet ir jį apibendrina. Kol Saulė Žuvyse, vertėtų daugiau laiko skirti gilinimuisi į savo tikėjimo pasaulį, nueito kelio apmąstymams, reikalų užbaigimui, jų apibendrinimui.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti dinamiškus sapnus.

Blogas ženklas: išsitepti purvu, jei šuo užpultų, jei darbo instrumentas rankose sulūžtų.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis kritinis metas, nepalankus kelionėms, šventimams, vertingų daiktų įsigijimui; sekmadienis jau palankus ir puikus įvairiems susitikimams, pramogavimui; šeštadienį patartini sidabriniai, žydri tonai, vengtinos ryškios spalvos, juoda; sekmadienį palankūs balti, geltoni, auksiniai tonai, vengtinos tamsios spalvos, ypač juoda.

Avinas (03 21–04 20). Kritinis laikas, kai geriausia likti namie ir ilsėtis. Jei teks dirbti, būkite itin atidūs darbų kokybei, bus itin svarbu laikytis saugumo technikos reikalavimų. Tiktų imtis užvilkintų reikalų tvarkymo, atidėtų darbų atlikimo. Nemenka konfliktų, traumų tikimybė darbe. Rūpesčių gali kilti dėl tėvų.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį situacija gali pasirodyti geresnė nei yra iš tiesų. Nesivelkite į avantiūras, venkite rizikuoti. Gali suaktyvėti slapti priešai, intrigantai... Ir labiau pasaugokite gerus santykius su savo pora – ne laikas įtarinėti, ambicijas demonstruoti. Itin nepalankus metas po 13 val.

Dvyniai (05 21–06 21). Mažiau reikškite pretenzijas tėvams bei šefui, kolegoms, taip pat savo gydytojui. Ir pamąstykite, ką gero galite nuveikti šeimos labui, kuo galite į sudominti savo viršininką? Verta atidėti dalykinių reikalų tvarkymą. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite pinigus, turtą.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis pavojingas. Svarbiausia bus nereaguoti, su niekuo nekovoti. Palikite, kaip yra. Galvokite, ką šnekate, nežadėkite, neįsipareigokite, nepeikite, už nieką nelaiduokite. Ginčų irgi atsisakykite – dabar nieko nepešite. Labiau pasaugokite savo darbo vietą, taip pat gerus santykius su antrąja puse.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį optimizmo padaugės, tačiau atsiras naujų problemų, kliuviniu taps ir seni nesutvarkyti reikalai, skolos, problemos šeimoje. Nepalankus metas darbo sutartims, kelionėms, komandiruotėms. Labiau pasaugokite sveikatą. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties.

Mergelė (08 23–09 22). Diena apgaulinga – reikalai (šeima, sutuoktinis, viršininkai) spaus, tačiau nepersistenkite. Daug nežadėkite, neįsipareigokite – ne viskas šiandien klosis taip, kaip norėsite. Bus svarbus pakantumas, ypač bendraujat su savo vaikais, su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Saugokite sveikatą, pigus, turtą bei paslaptis. Gali pasikeisti, net suirti senai puoselėjami finansiniai, verslo planai dėl partnerių kaltės. Tikėtini rūpesčiai per konkurentus. Labiau pasaugokite gerus santykius su mama.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį draugai padės kai ką svarbaus suprasti ar pakeisti savo veikloje, asmeniniame gyvenime. Tik venkite ginčų – diena įtempta, pavojinga, žadanti traumas, konfliktus. Taip pat pasisaugokite vagių ir būkite atsargūs kelyje.

Šaulys (11 23–12 21). Gali tekti smarkiai triūsti, tvarkyti svarbius dalykinius reikalus. Vis dėlto būkite pasiruošę nenumatytoms kliūtims, intrigoms. Ir mažiau nervinkitės patys bei nenervinkite tų, nuo kurių priklauso jūsų reikalo sėkmė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Turite likti ramūs ir kantrūs, labiau pasaugoti gerus santykius su tais, kuriuo mylite. Dienos planai gali sužlugti, tad venkite griežtai tartis, įsipareigoti.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis dvilypis: kad kažką laimėtumėte, turėsite prarasti. Tad nebijokite netekti – tai tik ženklas, kad kažkas keisis į gera. Netinkama diena su viršininku aptarinėti svarbius reikalus. Labiau pasaugokite sveikatą bei pinigus.

Žuvys (02 19–03 20). Diena neprognozuojama: artimas žmogus nepadės, nepateisins jūsų vilčių, tačiau menkai pažįstamas asmuo gali nuo kažkokio blogio apsaugoti. Būkite tolerantiškesni partnerių nuomonei, venkite ginčų su sutuoktiniu, mokėkite išgirsti užuominas, slaptus įspėjimus. Atsargiau su elektra, kompiuteriais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą