Palmiros horoskopas šeštadieniui, kovo 5 d.

Tvyros pakilios nuotaikos – būsime kupini kilnių jausmų, linkę tauriems gestams. Ir spėsime nemažai naudingo nuveikti, užkrėsti kitus gerų darbų euforija! Šios dienos atneš ne vieną džiugią akimirką – bus malonu bendrauti, susitikti su draugais, aplankyti giminaičiais, seniai matytus žmones. Siekiantieji užmegzti naujus ryšius, ypač su įtakingais, žymiais žmonėmis, su užsieniečiais ar sustiprinti savo prestižą visuomenės akyse neturėtų snausti – tai puiki proga šauniai pasirodyti bei ilgam palikti gerą įspūdį.

Šeštadienis itin aktyvus, puikus kelionėms, viešnagėms, susitikimams su žmonėmis iš toli atvykusiais, taip pat su tais, kuriuos laikote savo mokytojais, vedliais, su pasižymėjusiais asmenimis.

Taip pat šeštadienis puiki proga šeiminiams susibūrimams. Daugiau dėmesio skirkite šeimos vyriausiesiems, prisiminkite drauge šeimos praeitį, protėvių nuopelnus.

Palanku užsiimti labdara – būkite dosnesnis.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius. Blogai – valgį gaminti, svaigalus sapne gerti.

Blogas ženklas: jei kas nors namuose sulūžtų, vieno bato nerasti, jei batas prakiurtų, jei peilis nuo stalo nukristų.

Geras ženklas: rasti aštrius metalinius daiktus, kažkieno pamestą batą, susižeisti (išsiskirsite su asmeniu, jums kenkusiu)

Avinas (03 21–04 20). Svarbiausia šeštadienį bus nusiteikti ramiam, taikiam bendravimui. Būkite pakantesni bei meilesni artimiesiems.

Jautis (04 21–05 20). Jūsų nuotaikos smagios, būsite pasiryžę romantiškam nuotykiui. Kad ir kuo užsiimsite, kad ir ką iškrėsite, sužavėsite visus ir jums bus viskas atleista!

Dvyniai (05 21–06 21). Svajokite, mylėkite pasaulį – jūsų norams bus lemta išsipildyti…

Vėžys (06 22–07 22). Atsispirkite norui kažką radikaliai pakeisti savo gyvenime. Tiesiog viską stebėkite, vertinkite. Ir, jei labiau vadovaujatės intuicija, jums pavyks užčiuopti teisingą kryptį.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis tinkamas svarbiems susitikimams, karjeros reikalų tvarkymui neformalioje aplinkoje.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį bus palanku aplankyti draugus, giminaičius, senai matytus, toli nuo jūsų gyvenančius. Beje, tai ir netikėtų susitikimų, romantiškų intrigų laikas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį patartina daugiau dėmesio skirti antrajai pusei. Būkite atidesni, paslaugesni tėvams. Per išeigines galimi ir nepaprasti susitikimai, intriguojančios romantiškos pažintys.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepaprastų įspūdžių metas, kai pasaulis nušvinta kitomis spalvomis, kai jausmai liejasi per kraštus... Savaitgalio pažintys gali kai ką svarbaus pakeisti jūsų gyvenime.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį galite pajusti netikėtą palengvėjimą! Pajusite ir ypatingą aplinkinių dėmesį, susižavėjimą, pagarbą. Nenuostabu – tai išskirtinis metas Šauliams. Būsite lyg dievai – galingi ir gražūs, iškalbingi, sąmojingi bei linksmi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgalis nulems, kaip artimiausius metu susiklostys santykiai su vaikais, su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Pažvelkite su meile į save, į artimuosius – dabar rasite aukso vidurį savo santykiuose.

Vandenis (01 20–02 18). Nedidelėms kelionėms, susitikimams palankesnis šeštadienis.

Žuvys (02 19–03 20). Gerai nuteiks intriguojantys susitikimai, optimistiškos naujienos. Jausitės iš tiesų smagiai, net karališkai: pasitikėjimo savimi bei charizmos nestigs.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą