Palmira: savaitgalį tikėtinos staigmenos

Iki 15 val. 37 min. palankus metas imtis sunkių ar naujų darbų. Vėliau įtampa augs, tad svarbu neprarasti takto bendraujant. Kiek didesnė klaidų tikimybė dirbant su pinigais – būkite atidesni skaičiuodami.

Savaitgalį tikėtinos staigmenos – ne viskas vyks pagal planą, tad mažiau planuokite, ypač šeštadieniui, – aplinkybės gali susiklostyti kitaip, nei manėte. Ši diena netinkama dalykiniams susitikimams bei komandiruotėms, tačiau gera lankyti bičiulius. Siekite likti geranoriški, taikūs, stenkitės nepastebėti dirglių asmenų, nepasiduoti pikčiurnų provokacijoms.

Šeštadienį patartini didesni fiziniai krūviai, sportas, tik labiau pasaugokite rankas, būkite atidesni kelyje. Patartina neorganizuoti pavojingų pramogų, vengti svaigalų. Šeštadienį nereikėtų pirkti elektros prekių, kompiuterių, taip pat derėtų atsargiau elgtis su elektros prietaisais, kompiuteriais. Nerizikuokite vairuodami – jūsų reakcija gali būti staigi, bet netiksli.

Sekmadienis kiek ramesnis, tačiau vertėtų paisyti šeštadienio rekomendacijų. Deja, konfliktinis metas dar tęsis, tad pasistenkite, kad jums nepristigtų supratingumo bei lankstumo bendraujant. Likite dosnūs ir kantrūs. Išlieka didesnė traumų, autoavarijų tikimybė.

Pirmadienis – gana palanki diena moterims. Geriau užsiimti tais darbais, kuriuos išmanote, kurie nesunkūs. Jau stipriai bus justi sausio 31 d. Mėnulio užtemimo įtaka, tad visur būtina atida bei ramybė. Likite pakantūs, geranoriški, nesivelkite į galimas intrigas, konfliktus darbe. Tikrinkite gaunamą informaciją. Būkite atidesni su pinigais, venkite didelių įsipareigojimų. Atsargiau su darbo technika.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo regėti gyvūnus, paukščius, matuotis naujus drabužius, skraidyti. Blogai save matyti nuogą, regėti ugnį, žiemą.

Blogas ženklas: jei kūną niežėtų nuo ryto, indus daužyti, jei laikrodis sustotų, druską išberti.

Geras ženklas: rasti metalinių daiktų, jei netyčia iš rankų peilis iškristų.

Iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik aiškūs, įsimenantys sapnai. Puiku, jei dėvėjote kailinius, kepurę, regėjote ugnį, žuvį, knygas, rašinius, patys rašėte. Blogai būti nuogam, raktus matyti.

Blogas ženklas: sergantys, liūdni, agresyvūs naminiai gyvūnai.

Geras ženklas: jei su jumis draugiškai elgsis svetimas šuo, šalia tūps paukščiai.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nėra labai svarbūs. Reikšmingi tik aiškūs, ryškūs sapnai, pildysis greitai. Gerai valgyti, ypač pieno produktus, – sėkmė, turtas, o tuštintis – nuostoliai, vagystės. Gauti obuolį, ypač auksinį, – jūsų laukia svarbi misija. Supuvę obuoliai įspėtų, kad šiandien nereikėtų priimti gautų dalykinių, finansinių pasiūlymų.

Blogas ženklas: pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jausti troškulį, ilgai žagsėti, jei ant jūsų drabužis imtų svilti, vyriškiui moterį įžeisti.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti arba sulyti, vaivorykštę išvysti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis iki 15 val. tinkamas gerai apgalvotų darbų pradžiai, svarbiems susitikimams, susitarimams; palanki tamsiai mėlyna spalva.

Avinas (03 21–04 20). Staigmenos nesibaigia, tad mažiau planuokite: netikėtas įvykis, nelauktas susitikimas gali pakeisti visus savaitgalio ketinimus. Likite ramūs – venkite ginčų tiek su artimaisiais (ypač dėl draugų), tiek su draugais. Pirmadienis netinkamas svarbiems darbo reikalams tvarkyti – užsiimkite namais, šeima.

Jautis (04 21–05 20). Kad šalia esantys (ypač sutuoktinis ar mylimas asmuo) pasijustų puikiai, reikės nedaug – tik patiems jaustis šauniai. Savaitgalį tikėtinos problemos per elektros prietaisus, kompiuterius bei netikusius draugus, naujus pažįstamus. Pirmadienis tinkamas įvairiems susitikimams, susitarimams.

Dvyniai (05 21–06 21). Jums bus sunku prilygti. Kad ir kur pasirodysite, atsidursite dėmesio centre. Sekmadienis geras pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį bei pripažinimą. Pirmadienis tinkamas tvarkyti finansinius reikalus, tiesa, vargu ar pavyks išjudinti įstrigusį mokėjimą. Jei norite, kad skola būtų grąžinta greičiau, priminkite tai savo skolininkui ryt.

Vėžys (06 22–07 22). Artėjantis Mėnulio užtemimas jus trikdys, vers įsitempti. Vis dėlto siekite nusiraminti, taikytis. Svarbiausia pamiršti kasdienybės rūpesčius, niekur neskubėti, dėl nieko nesinervinti – išaugs nelaimingų atsitikimų, ypač per elektrą, bei įvairių traumų tikimybė. Atsargiau naudokitės aštriais instrumentais, atidžiau dirbkite kompiuteriais, nerizikuokite prie vairo. Ir pabūkite įsimylėję. Pirmadienį pasijusite guvesni, atsiras daugiau jėgų ir galimybių sutvarkyti jums svarbų reikalą. Moterims patartina imtis ko nors reikšmingo!

Liūtas (07 23–08 22). Džiaugsmas per artimuosius – daugiau laiko praleiskite su šeima. Padėkite draugams sunkią akimirką – tai dar labiau sustiprins jūsų ryšius. Kitais rūpinantis gali užsimegzti ir lemtinga pažintis. Pirmadienis nepalankus sunkiems, svarbiems ar atsakingiems darbams – tai atsipalaidavimo, poilsio metas.

Mergelė (08 23–09 22). Paliksite nemenką įspūdį aplinkiniams savaime (nėra reikalo šokiruoti nepaprastu elgesiu ar originalioms idėjomis, apranga) – jumis žavėsis, jus įsidėmės. Tik nepamirškite artimųjų – galimi konfliktai dėl dėmesio stygiaus. Pirmadienį gali pavykti rasti išeitį iš aklavietės (bent moterims tikrai).

Svarstyklės (09 23–10 23). Geros dienos viešnagėms – aplankykite tėvus, giminaičius, kurių seniai nematėte, vaikystės draugus. Tinka priimti įtakingus asmenis, svarbius jūsų veiklai, šeimos gerovei, savo namuose (tik nesistenkite jų kuo nors nustebinti – likite konservatyvūs). Pirmadienis moterims – tinkama proga spręsti nesklandumus su vadovybe darbe.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį jūsų elgesys, kaip ir reakcijos, gali būti neįprastas – venkite bendravimo su tais, kurių nemėgstate, kurie jus erzina. Būkite apdairesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, taip pat nerizikuokite prie vairo. Pirmadienis palankus susitikimams su įtakingais asmenimis, kelionėms, viešnagėms.

Šaulys (11 23–12 21). Puikiai jausitės viešumoje, ypač jei būsite lydimi savo antrosios pusės. Į jus bus kreipiamas nemenkas dėmesys – atidžiau pamąstykite apie savo įvaizdį (ypač šeštadienį). Šeimos, mylimo žmogaus interesai turi būti svarbesni už draugus. Pirmadienis įtemptas, neramus – imkitės tik jums malonių darbų. Tinka tvarkyti mokesčių, draudimo, skolų reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį gali tekti kreiptis pagalbos į draugus ar patiems suskubti jiems padėti – nesistenkite vieni įveikti netikėtai užgriuvusių darbų, rūpesčių. Galimi menki, bet apmaudūs ginčai su vaikais – nepriekabiaukite. Būkite atlaidesni ir žmogui, kurį mylite. Pirmadienis tinkamas deryboms, taikytis. Daugiau dėmesio skirkite savo porai.

Vandenis (01 20–02 18). Nepatartina triukšmingai švęsti gimtadienio, juolab daug draugų susikviesti (neišvengsite problemų). Kukliam gimtadienio minėjimui palankesnis sekmadienis. Džiaukitės žmonėmis, kurie jus myli ir vertina. Nesiekite jums patinkančio asmens palankumo ar populiarumo tarp draugų ypatingai, šokiruojančiais būdais – nieko iš to nebus. Pirmadienis tinkamas tvarkyti darbo reikalus, tikrinti sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Neplanuokite didelių kelionių. Palanku užsiimti namais bei artimųjų problemomis. Būkite atidesni, švelnesni tėvams. Pirmadienis palankus, kad ir kuo užsiimsite. Vis dėlto daugiau dėmesio skirkite šeimai, vaikams. Diena gera romantiškiems pasimatymams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą