Palmiros horoskopas sekmadieniui, kovo 27 d.

Sekmadienis smagus, puikus susitikimams, bendravimui – tik venkite ginčų ir niekur neskubėkite. Tai geras metas gausiems susibūrimams, šventimui, pramogavimui, pažinčių užmezgimui. Palankios įvairios išvykos.

Sekmadienį 10 val. 46 min. Merkurijus įeis į Avino ženklą, kuriuo judės iki balandžio 11 d. Dabar viskas taps įdomu, reikšminga, džiugu bei nauja. Suaktyvės bendravimas, greitai, be skrupulų bus užmezgamos naujos pažintys. Daug optimizmo įkvėps draugai bei nauji žmonės, audrins vaizduotę ką tik išgirsti, sužinoti dalykai, kurie skatins drąsiai avantiūrai, padės sugalvoti naujų dalykų, rasi išeitį įsisenėjusioje, beviltiškoje situacijoje. Vis dėlto nesureikšminkite naujai kilusių sumanymų – mokėkite išklausyti draugų, artimųjų kritiką, patarimus. Bendravimas, deja, gali tapti pernelyg tiesmukas – derėtų elgtis taktiškiau, būti lankstesniems, kad noras pirmauti, būti protingiausiu, sąmojingiausiu neužgožtų, neužgautų pašnekovo.

Kai Merkurijus Avine, ima dominuoti nauja informacija, naujos idėjos, nauji projektai. Atsiras proga išjudinti ir įstrigusį reikalą. Tai kūrybingas metas – į galvą šaus ypatingi sumanymai. Tik bus svarbu nesureikšminti savų užmojų, deramai įvertinti sėkmingus kitų sumanymus, nepaprastas mintis.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį – pranašiški. Gerai buvo plaukti švariu vandeniu, praustis, šaltinį regėti. Blogai ugnį matyti, jei dantis kristų.

Blogas ženklas: išsitepti purvu, jei batas suplyštų; visos tamsios spalvos.

Geras ženklas: netyčia apsipilti karštu vandeniu – išsivalymas, gauti dovanų pasodintą augalą – sėkmė meilėje, darna šeimoje; balti, geltoni, auksaspalviai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Galbūt sekmadienį draugiško vakarėlio metu vienišiems pavyks rasti ir savo porą... Gimtadienio šventimui palankesnis sekmadienis.

Jautis (04 21–05 20). Daugiau bendraukite, kvieskitės pagalbom draugus, išvykite į užmiestį ar kitą miestą aplankyti tėvus. Taip pat sekmadienį tiks susitikti su rėmėjais, įtakingais asmenimis, kad būtų užtikrintas jų palankumas ir ateityje.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis puikus kelionėms, viešnagėms, pasirodymui visuomenėje. Svečiuose, iškilmingo susitikimo metu netikėtai galite įsivelti į meilės intrigą...

Vėžys (06 22–07 22). Nors pakaks rūpesčių dėl sutuoktinio, svečių iš toli ar giminaičių, tačiau nepasiduokite įtampai, nerimui – jums viskas kuo puikiausiai pavyks.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį labiau orientuokitės į sutuoktinio nuomonę bei poreikius – tai tas laikas, kai reikia paaukoti asmeninius interesus ir ambicijas partnerystės labui.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį būkite atlaidesni artimiesiems – juk negalima dėl smulkmenų (neplautų rankų ar nenuvalytų batų) gadinti sekmadienio nuotaikos sau bei kitiems.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis – džiugių susitikimų bei meilės atradimų diena, kai gali apimti meilės priepuolis sutuoktiniui ar senam draugui (-ei) (su kuriuo (-ia) siejo tik bičiuliški ryšiai). Gali užsimegzti ir nauja romantiška pažintis.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadieniui nepatartina planuoti sunkias ar tolimas keliones, nebent pas tėvus. Taip pat daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis palankus išvykoms, kelionėms, ypač su šeima. Beje, kelyje ar svečiuose gali užsimegzti ir naujas flirtas arba atsinaujinti senas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį svečiuokitės bei patys draugus priimkite, tik būkite saikingesni prie vaišių stalo. Tai puikus metas įteikti dovaną artimam žmogui ar surengti šventinius pietus šeimai – jūsų santykiai dar labiau sutvirtės.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį laukia įdomūs susitikimai, intriguojantys pasiūlymai bei pagundos (pvz., pasakyti tai, ko nereikia, susitikti su tuo, nuo kurio galima nukentėti, ir pan.).

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį būsite nusiteikę svajingai, filosofiškai. Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/psichologija/2022/03/26/news/issukis-smegenims-perkelkite-tik-1-degtuka-kad-lygybe-butu-teisinga-22841346

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą