Palmiros horoskopas antradieniui, balandžio 19 d.

Pavojingas antradienis – išlieka maištingos, agresyvios nuotaikos, dera vengti konfliktų, konkurencinės kovos. Diena nepalanki bendravimui, atsakingiems susitikimams, pasitarimams – tušti ginčai, paikos ambicijos; nepasiduokite provokacijoms, nesivelkite nei į kovą, nei į diskusijas. Reikėtų vengti ginčų, konfliktų: tiek darbe, tiek namie. Agresyvumas bus žalingas – nieko neprovokuokite pykčiui, įniršiui bei patys likite tolerantiški. Ir saugokitės kerštingų, pavydžių ar tiesiog įtarių asmenų.

Nepalanku susitikinėti, aptarinėti reikalus su svarbiais valdininkais, aukštais pareigūnais, su savo viršininku. Ne laikas kažko naujo imtis – bus tikslinga atsisakyti to, kas sukelia painiavą jūsų gyvenime. Beje, tai tinkamas metas išnešti nereikalingus daiktus, drabužius.

Itin negera diena vyrams bei asmenims, užimantiems vadovaujančias pareigas, taip pat kariškiams, chirurgams, sportininkams. Būkite apdairūs dirbdami su aštriais metaliniais įrankiais, atsargiau elkitės su ugnimi. Gresia rūpesčiai dėl vandentiekio, kanalizacijos.

Diena nepalanki pramogoms, šventimams, derėtų vengti svaigalų. Išaugs įvairių apsinuodijimų (vaistais, maistu, svaigalais, dujomis ir pan.) tikimybė. Gali kilti rūpesčių ir per žmones, turinčius priklausomybių, taip pat per agresyvius, psichiškai neadekvačius asmenis, religinius fanatikus, intrigantus, aferistus.

Labiau pasaugokite sveikatą – neskubėkite, nepersidirbkite: šiandien galvą gali įsiskaudėti greičiau nei paprastai. Būkite atidesni vaikščiodami, sportuodami – pėdos, galva bus labiau pažeidžiami.

Diena netinkama pirkti darbo techniką (ypač peilius, pjūklus, vinis). Nepalanku įsigyti batus.

Iš pirmadienio į antradienį buvo svarbesni nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Bet degančios knygos bei laiškai, ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei gestų be priežasties šviesa, ugnis, veidrodis ar stiklinis daiktas sudužtų – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą ar jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios šviesios, ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį mažiau vilkitės, būkite kuklesni: situacija pasirodys geresnė nei iš tiesų. Ir būkite pasiruošę aplinkinių nepritarimui, kritikai – kas nors ims ir pastebės jūsų trūkumus, klaidas. Ši diena taps destruktyvi, jei imsite už ką nors kovoti, ką nors įrodinėti. Tinka nebent kovoti su savaisiais trūkumais. Pasisaugokite slaptųjų priešų intrigų.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį, kad ir kas nutiktų, kad ir ką sužinotumėte, pasistenkite likti ramūs – jei nervinsitės, problemas tik padauginsite. Didesnė klaidų darbe, traumų tikimybė. Venkite ginčų su kolegomis bei klientais – tegu jie bus teisūs. Saugokite sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį laikas stabtelėti, imtis tik einamųjų reikalų. Deja, problemų naujuose dalykuose gali kilti net tuomet, jei jūs viską apgalvojote, apskaičiavote, – gali paaiškėti, kad už jus aukščiau stovintys asmenys pakeitę nuomonę, gal planus, ir jūsų daugiau nebepalaiko. Šiandien geriau nesikreipti į vadovybę.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį jokių skubotų išvadų bei žaibiškų veiksmų. Nors iš tiesų seksis tvarkyti skubius reikalus, tačiau venkite forsuoti situaciją. Būkite labai atidūs atlikdami užduotis, jei saugote savo darbo vietą – dėl šios dienos klaidų galite jos netekti. Galimi rūpesčiai kelionėse, sunkumai dėl užsieniečių.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, tačiau neskubėkite džiaugtis, nepulkite imtis pasiūlyto dalyko. Tikėtinos ir išlaidos (skandalai) dėl sutuoktinio, vaikų elgesio.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis sudėtingas, kai yla iš maišo išlenda ir tenka atsakyti už senas pražangas, už kažkada padarytas klaidas... Nesiveržkite nieko naujo imtis, netvarkykite piniginių, turto reikalų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje. Galimos vandentiekio, kanalizacijos avarijos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims. Nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių bei nesivelkite į ginčus, nepatikėkite savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Nepatartina vykti į keliones. Atsargiau vairuokite. Labiau pasisaugokite vagių, sukčių, netikėkite liežuvautojais.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį ne laikas priiminėti svarbius finansinius, verslo sprendimus. Nepalanku pinigus investuoti (tiesa, labdarai – jokių apribojimų). Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Jei seniai esate nusprendę nutraukti išsekusius romantiškus santykius – tiktų atsisveikinti gražiuoju.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį ne laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjo metas – pasisaugokite pasalos, neįsivelkite į intrigas. Didesnė konfliktų, traumų (namie – itin) tikimybė. Galimi nepaaiškinami galvos skausmai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį vargu ar visur ir viską suspėsite, tad mažiau planuokite. Galimos traumos, avarijos per neapdairumą, skubėjimą. Galite susidurti su neteisinga kritika, vertinimais. Kad ir ką išgirsite, ne laikas ginčams, santykių aiškinimuisi. Tai bus nerezultatyvu.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais, apribojimais, gali tekti keisti planus, o taip pat požiūrį į kai kuriuos draugus. Būkite atsargesni su žmonėmis, kuriuos matysite pirmą kartą. Bloga diena pirkti techniką, elektros prietaisus.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis pavojingas. Tai nepalankus metas profesinei veiklai – galite priimti žalingą sprendimą, susipykti su vadovybe. Būkite pagarbesni tėvų valiai. Didesnė konfliktų, traumų, avarijų, tikimybė. Labiau pasaugokite galvą, kojas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą