Palmiros horoskopas trečiadieniui, gegužės 25 d.

Trečiadienis kupinas staigmenų, džiugių nuojautų, užkrečiantis entuziazmu, noru kažką veikti, skatins keistis, kuo daugiau bendrauti, sužinoti, bet tuo pat metu ir palankus tylai, susikaupimui. Tai gana mistiškas laikas, kai verta labiau gilintis į nuojautas, stebėti aplinkos ženklus, na, ir pasiduoti pirmam impulsui.

Nors baigiasi Mėnulio mėnuo, tačiau galima planuoti didesnius darbų krūvius. Patartina imtis reikalų, reikalaujančių išradingumo bei gerų ryšių. Būkite tikri: bendraminčių atsiras, o draugai padės. Puikus laikas jėgų vienijimui. Palankūs įvairūs susibūrimai, kolektyviniai sprendimai. Gera proga bus ir dairytis kažko naujo veikloje, ieškoti kitų sprendimų, ir ne tik darbe, atgaivinti kažką seno, ką jau esate anksčiau darę. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo, kreditų ėmimo reikalus. Geras laikas pažinčių užmezgimui, o ypač atnaujinimui, romantiškų – itin. Trečiadienį Marsas 2 val. 19 min. įeis į Avino ženklą, kuriuo judės iki liepos 5 d. Čia Marsas šeimininkas, tad jo savybės pasireikš pilna jėga bei visomis spalvomis – nuo drąsos iki akiplėšiškumo, nuo riteriškumo iki grubaus stipresniojo principo. Tačiau nesivelkite į buką konkurencinę kovą, mokėkite nereaguoti į provokacijas – išseksite prieš laiką, neliks jėgų eiti iki galo ar pasiekus pergalę ją pasinaudoti bei išlaikyti. Tai įkvėpimo metas ieškantiems neatrastų kelių, nežinomų idėjų. Tai jėgos laikas vyrams bei vadovams, taip pat kariškiams, sportininkams, kovotojams apskritai. Marsas Avine akcentuos šiuo metu ten esantį Jupiterį bei lyderišką Avino poziciją. Be abejo, kitiems Ugnies stichijos ženklams – Šauliams bei Liūtams – irgi bus lengviau siekti savo tikslų, konkuruoti. Problemų gali padaugėti Jaučiams, ypač vyrams (moterys mažiau sureaguos į Marso perėjimą į Aviną), Ožiaragiams (jų iniciatyva gali labiau strigti), o taip pat Mergelėms (aplinkybės ims reikalauti rizikuoti be pasiruošimo, ekspromtu, ko šiaip jau Mergelės nemėgsta). Na, o Vandens stichijos ženklams teks susitelkti ties veikla: išaugs darbų krūvis bei rūpesčiai Skorpionams, Žuvims itin svarbus taps uždarbio klausimas, Vėžius Marsas vers pasišvęsti karjerai, ir tai, ko gero, nebus taip paprasta – juk dabar Juodasis Mėnulis jūsų ženkle. Iš antradienio į trečiadienį ryškūs sapnai reikšmingi. Gerai, jei regėjote žemę, gyvulius, duoną, sūrį, varškę valgėte, pieną gėrėte – tai turtas, skalsa namuose. Blogai, jei sapnavote žaibą – negeros permainos, neturtas, jei keliavote – kliūtys. Blogas ženklas: indus sudaužyti – neturtas, liga, sutikti žmogų tuščiais kibirais – nesėkmė, dabartinis jūsų noras neišsipildys, kruvinai susižeisti – nužiūrėjimo požymis, jei netikėtai šaltą vandenį atjungtų, ypač jums maudantis – apsaugos praradimas. Geras ženklas: jei netyčia šaltu vandeniu apipiltų ar sulytų – sveikata, kojas sušlapti – kažkas perims atsakomybę už jūsų nuodėmes, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų arba paukštis suklyktų virš jūsų galvos – sėkmė, apsaugos įgijimas, sutikti žmogų, nešantis kibirus, sklidinus vandens – norų išsipildymas, šeimyninių santykių pagerėjimas. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus piniginių, turto reikalų tvarkymui; palankios spalvos – balta, gelsva, auksinė, vengtina ruda bei tamsios spalvos apskritai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis lems persilaužimą, atneš geras permainas. Prasideda išskirtinis metas, kai tampate tikrais savo likimo šeimininkais. Gilinkitės į išgirstą informaciją, labiau įsiklausykite į daugumos nuomonę.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį verta pailsėti, visus reikalus atidedant. Nepasiduokite netikusioms nuojautoms bei kitiems neleiskite jums gadinti nuotaikos.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį draugai naudingai patars bei padės, tad priimkite jų patarimus, pamokymus. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad svarbių reikalų, sunkių darbų nereikėtų atidėti antrai savaitės pusei.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis – aktyvių pastangų metas, kai pavyksta greitai sutvarkyti darbinius reikalus, tiesa, jei neįsivelsite į ginčus. Jei reikalai strigs – dar kartą pamąstykite, ar jūsų elgesio motyvai pakankamai pagrįsti, ar tai, ko siekiate, jums apskritai reikalinga.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis tinkamas susitikimams su svarbiais, įtakingais asmenimis, viešnagėms, kelionei. Palanku kreiptis pagalbos į tarpininkus. Toli nuo namų galima romantiška pažintis.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį gali netikėtai paaiškėti nusivylimo, praradimo nauda. Neblogas laikas finansinėms operacijos, deryboms, susitarimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį kantrybė bus reikalingas dalykas: mokėkite išklausyti, pasitarnauti. Stiprinkite ryšius su partneriais, sutuoktiniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį palanku tvarkyti svarbius darbo reikalus. Gerai pradėti sveikatos stiprinimo, gydymosi kursą. Naudinga rinktis dietą. Vakarą skirkite savo antrajai pusei.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį aiškiai suvoksite reikalo esmę, ir jei pasistengsite, pavyks kai ką pakeisti savo naudai. Būkite tikri, kad nuo šios dienos jūsų problemos ims sparčiai spręstis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį verta stabtelėti. Jums reikia laiko įvertinti dabartinę situaciją ir išsiaiškinti, ko galite imtis saugiai, o kas rizikinga. Ko gero, verta prisiminti seną išsiskyrimų, pralaimėjimų patirtį. Jei jums dar neteko nieko prarasti, atidžiai pasiklausykite, ką apie tai mąsto jūsų tėvai.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis – neblogas laikas kelionei, ir ne tiek reikalams tvarkyti, kiek pailsėti nuo kasdien matomų veidų bei įgrisusių rūpesčių. Galite išgirsti vertingų patarimų, kuriuos verta priimti.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį verta paprasčiau pažvelgti į dabartines permainas: jas arba sureikšminate, arba nukainojate, kad tik daugiau emocijų kiltų… Nepraraskite saiko vertindami ir savo perspektyvas. Imkitės tik to, ką gerai žinote. Ir nebijokite suklysti. Bet kokiu atveju, viskas tik į gera!

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą