Palmiros horoskopas penktadieniui, gegužės 27 d.

Penktadienis, kaip ir vakarykštė diena, įtemptas – mokėkite nereaguoti į provokacijas bei patys stenkitės nieko neprovokuoti. Na, o ramybės garantas šiuo metu bus bloga atmintis. Pamirškite, kas buvo negerai, ko negavote. Stenkitės, kad senos problemos (ypač meilės), užmiršti konfliktai su artimais, mylimais žmonėmis neužvaldytų proto bei širdies, – bus svarbu atsiriboti nuo liūdnų prisiminimų. Ir nesiveržkite nieko kaltinti – nei savęs, nei kitų (ypač, jei tai patys artimiausi žmonės). Taip pat stenkitės nepasiduoti norams – jie bus neadekvatūs: didesni už sveiką protą bei galimybes.

Šiandien geriau mažiau bendrauti, ypač nesiaiškinti piniginių, turto reikalų, nespręsti meilės klausimų. Ne laikas svarbiems sandoriams bei meilės pasimatymams. Na, o artimiesiems, sutuoktiniui, giminaičiams pasistenkite skirti kuo daugiau dėmesio – būkite jautresni bei kantresni. Netinkamas metas naujais darbais užsiimti. Nepalanku tvirtinti sandorius, pinigus investuoti. Netinkamas laikas ir naujų ryšių užmezgimui – tiek veiklos, tiek asmeninių, o ypač romantiškų. Ši diena nepalanki moterims, tad joms patartina niekuo svarbiu neužsiimti, vengti konfliktinių situacijų. Verta daugiau dėmesio skirti poilsiui, atsipalaidavimui. Daugiau pabūkite gamtoje. Geras laikas darbams sode, darže, gėlių lysvėje. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė meilėje bei reikaluose. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį. Blogas ženklas: paslysti, nukristi, jei jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai. Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinančios šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos nukristų. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis sudėtingas, patartinas ramus poilsis, uždaresnis bendravimas; sekmadienį palanki žydra, žalsvai melsva, vengtina raudona, o taip pat ryškios spalvos; pirmadienį palankios ryškios spalvos, vengtinos tamsios spalvos, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį gali daug kas nepatikti. Gresia nenumatytos išlaidos bei nesutarimai su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu. Vis dėlto būkite linksmesni ir mielesni su artimaisiais, o ypač sutuoktiniu.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį, kol patys nieko nesugadinsite, viskas klostysis neblogai. Bus svarbu atsižvelgti į sutuoktinio, aplinkinių nuomonę. Diena sudėtingesnė moterims – joms nereikėtų būti patiklioms, ypač jei bus siūloma užsidirbti ar užmegzti neva perspektyvius romantiškus santykius.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis – tylos, poilsio, meditacijos metas. Nepalanku spręsti kokias nors problemas ar tvarkyti reiklaus. Ir mažiau tikėkitės iš mylimo asmens ar sutuoktinio meilaus dėmesio, ypač jei tai laikas iki gimtadienio.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis nepalankus. Tai metas, kai neįmanoma nieko teisingai nuspėti: viskas išeis atvirkščiai. Tad niekuo nerizikuokite. Ypač atsargūs būkite piniginiuose, turto reikaluose.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį atidėkite visus rūpesčius kitai savaitei – tikrai jų neišspręsite. O šiandien pasidžiaukite artimųjų draugija. Dažniau nusileiskite sutuoktiniui.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį mažiau jaudinkitės – blogiausias laikas praėjo. Šios dienos sunkumai laikini, tiesa, jei saugokite gerus santykius su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu – nesipykite, jūsų ryšys gali nutrūkti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis itin sudėtingas, kai netinka imtis nieko svarbaus. Deja, tai nesėkmių laikas. Būkite atsargesni, kad ir ką veiksite – bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Na, o svarbiausia – pamirškite visas pretenzijas antrajai pusei. Santykių aiškinimasis pražūtingas.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nurimkite – šiandien itin svarbu neįsivelti į ginčus, konfliktus su artimaisiais. Ir pasistenkite dažniau paliudyti savo meilę sutuoktiniui.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį svarbiausia – pareiga šeimai. Taikykitės su artimaisiais, pasistenkite prisiminti, kokių pažadų jiems esate netesėję. Stiprinkite sveikatą. Kad ir kas šiandien nutiks, išbandymų nebijokite – po jų seks džiugios permainos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį nesugadinkite nuotaikos sau ir savo artimiesiems tuščiais ginčais, priekaištais – vaikams, sutuoktiniui turi pakakti jūsų geraširdiško dėmesio.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis nepalankus – daug tuščių pastangų bei neplanuotų išlaidų. Būtų puiku, jei galėtumėte likti namie. Jei sulauksite kvietimų į svečius – verčiau pas save pakvieskite savo draugus. Daugiau pabendraukite su tėvais, seneliais.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį venkite daug bendrauti, kalbėti, juolab ką nors žadėti – stenkitės išgirsti, bet ne pasakyti. Neskubėkite kelyje – didesnė autoavarijų tikimybė. Pasisaugokite vagių, liežuvautojų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą