Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, birželio 2 d.

Ketvirtadienis – ramus metas, palankus piniginių, turto reikalų tvarkymui, socialinių problemų sprendimui. Šiandien netinka skubėti, nepalanku kažkuo nauju, nežinomu užsiimti. Pasistenkite daugiau dėmesio skirti šeimai, namams, vyriausiems šeimoje. Verta priminti šeimos tradicijas, giminės praeitį, nuopelnus, derėtų pagerbti mirusiuosius. Tinkamas laikas kapų lankymui.

Beje, šiandien palanku visai šeimai susirinkti prie vaišių stalo.

Iki pavakarės sėkmingesnis laikas, geras įvairiems susitikimams, deryboms, sutarčių ruošimui. Vakare ims augti įtampa, ir būtų gerai dažniau prisiminti taisyklę „žodis išskrenda žvirbliu, grįžta jaučiu“. Dėl neatsargaus žodžio, lengvabūdiškos, įžūlokos pastabos galite nukentėti ir sugadinti gerus santykius, pakenkti garantuotam (iki tol) reikalui. Vakare verta vengti nereikalingo bendravimo (juolab santykių aiškinimosi) – bus svarbu susitvardyti bei ramiai reaguoti į įvairius nesklandumus, nesusipratimus. Ši diena siejama su gyvūnų globa, ir geras ženklas būtų pasirūpinti beglobiais gyvūnais. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapne matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas, knygą regėti ar kažką rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja, žuvis – sėkmė. Blogai vandeny plaukioti – priklausomybė, raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – apsaugos praradimas, būti nuogam – vienatvė, neturtas. Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios katastrofos liudininku. Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčytis su vadovybe ar savo tėvais. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Aplankykite tėvus, atidžiau pasidomėkite jų rūpesčiais.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis tinkamas įvairiems susitikimams, atidėtų reikalų tvarkymui, siekiant paskubinti, greičiau išspręsti. Neatsisakykite padėti ir seniems draugams (nors per tai vakare galite ir patirti nemalonumų). Vakare atsargiau vairuokite, atidžiau eikite per gatvę.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis iki pavakarės tinkamas piniginių, turto problemų sprendimui. Ir nenuliūskite vakare, jei kas nepavyks, ką nors sugadinsite ar pamesite – tai padės išvengti dar didesnių problemų. Būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiam.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį suskubkite iki pavakarės sutvarkyti svarbius reikalus. Ir neleiskite sau pykti – deja, vakare būsite linkę be reikalo su kuo nors aiškintis santykius ar kaltinti aplinkinius, sutuoktinį, tuščiai įrodinėti savo teisumą. Labiau pamąstykite apie įspūdį, kurį paliekate žmonėms – į jus bus kreipiama daug dėmesio.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis nepalankus, tad nieko rimto neveikite, nieko nespręskite. Šiandien galite pernelyg jaudintis net dėl menkos klaidos, nesėkmės ar dėl išgirstos kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio – dėl to galite ne tik ūpo netekti, bet ir susirgti. Gali išaiškėti slapti priešai, intrigantai už nugaros.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadieniui nieko neplanuokite – kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus ir nenustebkite, jei gausite neigiamą atsakymą jums svarbiu klausimu – vakaro naujienos vargu ar bus geros. Ir pernelyg daug nesitikėkite iš draugų – jei norite ko paprašyti, kreipkitės dienos metu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį tinkamas metas kreiptis į vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, susitikti svarbiu reikalu su įtakingais asmenimis. Beje, per darbus neužmirškite savo artimųjų, ypač būkite dėmesingi tėvams, seneliams, na, ir būkite atidesni savo vaikų kalboms.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis iki pavakarės – puikus laikas. Vėliau galite imti klysti, su kuo nors pyktis – tad venkite veltis į konfliktus, nesistenkite kitiems patarinėti ar už svetimą žmogų laiduoti. Vakarą geriausia praleisti namuose.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – nepalanki diena: bus sunku tvardytis, save kontroliuoti. Ką galite, atidėkite. Ypač vakare būkite apdairesni dirbdami, vairuodami automobilį – galimos netikėtos traumos, darbo technikos gedimai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį labiau atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus. Siekite atitaisyti savo klaidas, ir darykite tai nuoširdžiai. Vakare neverta įsipareigoti – jums bus sunku įvykdyti pažadus.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis tinkamas imtis susikaupusių, užvilkintų, atidėtų, pamirštų darbų. Energijos bei sėkmės pakaks. Tiesa, vakaras klaidinantis, tad geriau niekuo rimtu neužsiimti ir būti atidesniems smulkmenos. Būkite atidesni sveikatai. Verta pradėti organizmo stiprinimo kursą.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis sėkmingas iki pavakarės, tada verta planuoti svarbiausius dienos darbus, susitikimus. Vėliau – nesmagus metas. Nesivelkite tuomet į avantiūras, neužmezginėkite naujų romantiškų santykių. Būkite atidesni savo vaikams – tikėtini nelaimingi atsitikimai, galimi ir konfliktai dėl jų draugų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą