Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 15 d.

Penktadienis – rami, harmoninga Mėnulio pilnaties diena, kai nusiraminama bei atleidžiama, kai lengva pamiršti, kas buvo blogai ir susitaikyti, atnaujinti nutrūkusi ryšį.

Diena bus gera ir užmegzti bendradarbiavimą, tinkama pasikeisti profesine informacija. Tinka imtis sudėtingų užduočių, taip pat mokytis naujovių, susijusių su kompiuterinėmis programomis. Diena palanki spręsti bendravimo problemas, aiškintis ankstesnius nesklandumus meilėje. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik konkretūs, aiškūs sapnai bei košmarai. Pastarieji reikštų gresiančius išbandymus, ligą. Blogai valtimi plaukti, medžius kirsti, kur nors kristi. Gerai skraidyti ar išgirsti savo vardą. Blogas ženklas: vandenį ant kelių užsipilti – apkalbos, šantažas; kur nors įstrigti, vėluoti – nesėkmė; jei nagas nulūžtų – konfliktas; jei drabužis plyštų, saga ištrūktų – apsaugos praradimas; jei bato kulniukas nulūžtų – neištikimybė meilėje. Geras ženklas: ryte kelis kartus nusičiaudėti; jei vardu gatvėje pašauktų; rasti odinį daiktą. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis kupinas romantiškų nuotaikų, palankus atsipalaidavimui, įvairiems susitikimams, šventimams, kultūriniams, meniniams renginiams; šeštadienį palanki ruda, tamsiai mėlyna, juoda, vengtina raudona, oranžinė spalvos; sekmadienį palanki auksinė, geltona, alyvinė, vengtina ruda, žalia spalvos, monotoniški deriniai; pirmadienį palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį nebloga proga pakoreguoti jūsų netenkinančius santykius su draugais, su kolegomis ar viršininku – pavyks susigrąžinti šiltus ar bent jau pagarbius santykius. Vakaras žada malonių staigmenų iš senų draugų.

Jautis (04 20–05 20). Penktadienis tinkamas dalykinių reikalų tvarkymui, bendradarbiavimo ryšių užmezgimui, plėtojimui, taip pat pokalbiui su šefu – priminkite, kas jums priklauso. Tik namuose nepamirškite atsipalaiduoti – šis vakaras tinkamas ne rimtiems šeimos pokalbiams, o romantiškai šventei.

Dvyniai (05 21–06 21). Diena bus naudinga – pavyks išspręsti ankstesnes problemas. Tinka tvarkyti dalykinius reikalus, susijusius su kelionėmis, su užsieniečiais. Gauti pasiūlymai iš užsieniečių, įtakingų asmenų, tolimų giminaičių bus naudingi.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis – džiugus pilnaties metas, kai net nemalonumai būna naudingi. Mėginkite perlaužti nepalankių įvykių inerciją savo naudai. Vakaras žada romantišką intrigą.

Liūtas (07 23–08 22). Gali užsimegzti naudinga dalykinė sąjunga – jums su malonumu bus pasiruošę padėti įtakingi asmenys, svarbūs žmonės. Drąsiai plėskite savo veiklą, nebijokite rizikuoti, jei jus remia partneriai. Vakaras palankus viešnagei.

Mergelė (08 23–09 22). Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, būti tikslūs, konkretūs, reiklūs (ne tik aplinkiniams ar šeimos nariams). Palanku spręsti darbo problemas. Gauti pasiūlymai veiklai bus naudingi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūsų ambicijos pagaliau bus patenkintos. Negaiškite laiko nereikšmingiems dalykams – imkitės svarbių reikalų tvarkymo. Ir nepamirškite vakare pakviesti romantiškai vakarienei mylimą asmenį.

Skorpionas (10 24–11 22). Pakeiskite dalykus, trukdančius jums ramiai jaustis darbo vietoje, savo namuose bei džiaugtis atliktais darbais, pasiektais laimėjimais. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamu turtu, žeme, namo apstatymu ir pan.

Šaulys (11 23–12 21). Verta dažniau tartis su draugais, atsižvelgti į giminaičių nuomonę. Tai gerų naujienų, naudingų susitikimų metas, kai verta susitikti su reikalingais žmonėmis, pasirašyti svarbų dokumentą. Tikėtinos ir romantiškos pažintys.

Ožiaragis (12 22–01 19). Dėl nieko nesinervinkite – tai, kas jūsų, niekur nedings, o svetimo jums nereikia. Palanku tvarkyti finansinius, nekilnojamo turto reikalus. Tai puiki diena teikti dovanas, norint pareikšti savo romantiškus jausmus ar tiesiog dėkingumą.

Vandenis (01 20–02 18). Puiki diena – dabar jūsų viršus. Galima žengti lemtingą žingsnį – palankus metas apsispręsti dėl antrosios pusės. Tinkamas laikas aptarinėti su mylimu asmeniu jūsų ateitį.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis aktyviam reikalui tvarkymui netinkamas – atidėkite tai, kas svarbu, atsakinga kitai savaitei. Šiandien verta pasigilinti į nuojautas, į įvairias paslaptis. Nors gyvenimas ir taip savaime parodys tai, ką nuo savęs slepiate, ko nenorite apie save, santykius su artimais žmonėmis žinoti, pripažinti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą