Palmiros horoskopas šeštadieniui, liepos 16 d.

Savaitgalis – pakilus pilnaties metas, puikus tiek poetiškoms sieloms, įsimylėjėliams, tiek pragmatiškiems darboholikams. Norėsis bendrauti bei savo džiaugsmu su visais dalintis.

Megsis nuoširdžios pažintys – tiek draugiškos, tiek romantiškos, atsiras daug bendrų interesų. Seksis ir norintiems atgaivinti seną dalykinį ryšį ar beveik užmirštą meilės romaną, susitaikyti su artimu žmogumi, taip pat patikti, sužavėti, palikti gilų įspūdį svarbiam asmeniui. Savaitgalis palankus ir santuokinių ryšių tvirtinimui – nepraleiskite tokios progos. Taip pat bus svarbu daugiau dėmesio skirti savo vaikams – pagyvenkite jų svajonėmis, viltimis. Šeštadienis labiau kamerinis: patartina laiką skirti namams, šeimai, užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais, tinkama imtis esminio tvarkymosi. Diena kiek įtempta, tad venkite ginčų, nesivelkite į santykių aiškinimąsi. Nors ši diena ir nėra tinkama šventimams, tačiau palanki meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims. Sapnai iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tiems, kas kelyje, bei tiems, kas miegojo prie atviro lango. Buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę – sėkmė, taipogi būti nuogam – sveikata. Atidaryti duris – naujas jūsų gyvenimo etapas, būti savo sename name – skolos sugrąžinimas. Maudytis – apkalbos; matyti vaisius, daržovės, juos valgyti – liūdesys, ašaros. Blogas ženklas: purvu išsitepti; jei ant jūsų užkristų tinko gabalas; kas žemės grumstą mestų; jei bėgtų rudas vanduo; jei iš nosies kraujas bėgtų, batas suplyštų, šukos sulūžtų; jei paukštis virš galvos klyktų, veidrodį sudaužyti. Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, rasti monetų; juoda, ruda, tamsiai mėlyna, tamsios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Apims lyriškos nuotaikos, būsite lyg sapne. Savaitgalis nebus tinkamas reikalų tvarkymui, bendravimui su svetimais – geriausiai jausitės su artimais, mylimais žmonėmis.

Jautis (04 21–05 20). Gali apimti noras kažką keisti, perdaryti bent jau savo namuose. Tik labai nepersistenkite tvarkydami, valydami – būkite atidesni, ar neišmeskite artimo žmogaus kokios slaptos relikvijos.

Dvyniai (05 21–06 21). Neįsitempkite: nepamirškite, jog savaitgalis skirtas poilsiui, o ne veiklai ar problemų sprendimui. Tiesa, galimi naudingi jūsų veiklai, karjerai susitikimai – tad neatsisakykite vykti į draugiškus vakarėlius ar kitokius susitikimus.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalis puikus – galite patirti puikių įspūdžių. Tai geras laikas romantiškai išvykai su šeima ar mylimu asmeniu. Palankus metas viešnagėms, įvairiems susitikimams, pasimatymams.

Liūtas (07 23–08 22). Būsite žavūs, sąmojingi – charizmos nestigs!

Mergelė (08 23–09 22). Meilės, santarvės dienos, tad skirsite daugiau šilto dėmesio antrajai pusei! Jei tektų sudalyvauti talkose pas draugus, visuomeniniuose renginiuose – elkitės kukliau, paprasčiau.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesistenkite nudirbti visų darbų, juolab pastebėti visų artimųjų trūkumų – nepamirškite apie linksmąją gyvenimo pusę!

Skorpionas (10 24–11 22). Gal šeštadienį ir būsite suirzę, bet šiomis dienomis jums nestigs romantiško žavesio, tad galite tikėtis spontaniškų prisipažinimų meilėje bei ypatingų pasiūlymų ateičiai (dabarčiai irgi)...

Šaulys (11 23–12 21). Keistai, net mistiškai ima grįžti tai, ko buvote netekę, ir imate gauti tai, ko visada trūko. Savaitgalis atneš džiaugsmą namuose – geriau niekur nevykti; kvieskite šeimos draugus pas save.

Ožiaragis (12 22–01 19). Bus iš tiesų gera – atsigausite bendraudami su artimaisiais, su savo pora. Laukia ir netikėti nuotykiai, nauji įspūdžiai, gali užsimegzti šiltos pažintys, galbūt ir naujas romanas.

Vandenis (01 20–02 18). Puikios dienos, nors artimieji gali pakeisti jūsų planus, reikalaudami įvykdyti anksčiau duotus įsipareigojimus. Pakluskite sutuoktinio valiai, net jei jūsų nuomonė kita ir jūsų ketinimai skiriasi. Beje, šeštadienis puikiai tinkamas pasikalbėti apie namų reikalus – buitiniai rūpesčiai suartins, sutaikys.

Žuvys (02 19–03 20). Norisi kažko nepatirto, intriguojančio – nė nepajusite, kaip pradėsite flirtuoti ir net užmegsite naują romaną (ar netyčia seną atgaivinsite).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą