Palmiros horoskopas antradieniui, rugpjūčio 23 d.

Prasideda gana sudėtinga savaitė, per kurią pažeidžiamiausi bus tie, kas įpratę visada ir visiems vadovauti, būti pirmi, geriausi, kam stinga lankstumo, bet per akis karštakošiškumo! Tiesa, antradienį, trečiadienį to dar nepajusite – tai gana ramios bei saikingos dienos, kai pavyksta gražiuoju išspręsti kilusius nesklandumus.

Antradienis – palankus metas aktyviam reikalų tvarkymui, ypač jei darbas buvo užvilkintas ir reikia paskubinti. Tinkamas laikas įvairiems darbiniams, partneriškeims susitikimams, gera proga pastangų apjungimui, vienijimuisi. Deja, gali padaugėti ir ginčų, nesutarimų, mat būsime labiau kritiški, ambicingi. Vis dėlto šiandien gali paaiškėti svarbūs dalykai, tad turėsite progų kai ką svarbaus išsiaiškinti, įrodyti savo teisumą ar suvokti svetimų idėjų pranašumą. Galima imtis naujų darbų, jei tam tinkamai pasirengta. Diena palanki romantiškiems pasimatymams, nutrūkusių ryšių atnaujinimui. Antradienį 6 val. 17 min Saulė pereina į Mergelės ženklą. Tai puikus laikas savianalizei, vidinio pasaulio pertvarkymui. Mergelė – medicinos ženklas, siejamas su pareiga, tyrumu. Kitaip tariant, šiuo metu derėtų gydyti ir kūną, ir sielą. Sapnai iš pirmadienio į antradienį nėra labai svarbūs. Vis tik gerai, jei regėjote žemę, ją dirbote ar tiesiog laukais vaikščiojote – tai sėkmė, laimė. Gerai buvo ir valgyti sapne – praturtėjimo požymis. Blogas ženklas: jei prausiantis vanduo dingtų – apsaugos praradimas, taip pat laukia atpildas už nedorus darbus, sudaužyti indus – nuostoliai, liga, sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, susižeisti kruvinai – nužiūrėjimo požymis, nešioti raudonos spalvos drabužius ar daug raudonos spalvos aplink save pastebėti. Geras ženklas: jei virš jūsų paukštis suklyktų, plunksna užkristų – sveikata, geri santykiai šeimoje, netyčia sulyti ar būti apipiltam vandeniu – sveikatos atgavimas, kojas sušlapti – kažkas perims jūsų neigiamą karmą. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – balta, geltona, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį tinka kažką svarbaus ir didelio nuveikti namuose – artimieji bei draugai jums ateis į pagalbą. Ir labiau atsižvelkite į šeimos valią – tik po to viršininkų reikalavimai, kolegų interesai. Namai turi būti pirmoje vietoje.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį galite susidurti su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi. Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, viršininku ar įtakingu asmeniu, ir jei būsite nuoseklūs bei kantrūs, liksite suprasti bei įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį galimi netikėti naudingi pasiūlymai – juos verta priimti. Tuo pat metu būkite atidūs, kuo galite kitiems padėti. Palanki proga ir dovanai įteikti. Tinka pasirašinėti ilgalaikius dokumentus.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį tinka imtis to, kam niekaip negalite prisiruošti (tiesa, tai neturi būti visiškai naujas darbas). Tai, ką šiandien nuveiksite, atneš stabilumą, bus ilgalaikiška. Ir likite atidesni aplinkiniams – stenkitės jiems pasitarnauti.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Tinka su vadovybe aptarti jūsų atlyginimo perspektyvas. Pagalbos sulauksite iš seno bičiulio, iš asmens, su kuriuo kažkada dirbote.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį tinka kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti bei aptarinėti su šefu ar rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan. Pavyks suprasti, kas jūsų tikrieji draugai, kuo galima ir toliau pasitikėti, į ką atsiremti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį palengva viskas išsispręs sklandžiai. Sulauksite dėmesio iš draugų, iš jums svarbaus asmens, nors galima ir anoniminė pagalba. Tinkamas laikas pasikalbėti su viršininku, susitikti su žmonėmis, organizacijomis, galinčiomis turėti įtakos jūsų sėkmei.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį galima dovana (nelaukti pinigai?), nors patiems irgi palanku įteikti kam nors ką nors malonaus santykių tvirtinimo intencija. Beje, piniginių, turto reikalų tvarkymui irgi neblogas laikas. Kelionės ar viešnagės metu galimas romantiškas nuotykis.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį neatliktas darbas ar neįvykdytas pažadas, skola gali virsti kliuviniu. Tiesa, galite sulaukti netikėtos pagalbos (ko gero, iš senų draugų) sprendžiant šiuos klausimus. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti sudėtingus dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius ar savo tėvus, vadovus. Bus svarbu labiau prisitaikyti prie partnerių bei sutuoktinio.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis tinkamas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti. Geriau neapsiimti darbe užkraunamų papildomų darbų, pareigų – artimiausiu metu bus sunku viską suspėti. Ir pasistenkite labiau suprasti kitus bei pasitarnauti, kuo galite. Itin būkite atidūs artimųjų norams.

Žuvys (02 19–03 20). Tai, ką antradienį nutarsite, nuveiksite, neš laimę. Tinka tvarkyti vaikų reikalus. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku su jais aptarti bendravimo problemas – rasite gerą sprendimą. Gera proga labiau pasirūpinti tais, kuriuos mylite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą