Tai gera proga pasigilinti į senas paslaptis

Paslaptinga, kartais nesmagi diena. Gali labiau nei įprastai slėgti, bauginti vienatvė, pinigų stygius, net jei tam nėra rimtos priežasties. Tačiau pakaks šnektelėti su draugais, pasidalyti su jais savo nerimu, ir bematant atsigausite ar net išvysite išeitį.  Tiesa, kad ir ką veiksite ar bendrausite, tarsitės, megsite pažintis (jei taip nutiktų, būkite tikri, kad tai žmonės, su kuriais jau buvote susidūrę ankstesniuose gyvenimuose) ar pirksite, nevertėtų pasikliauti pirmu įspūdžiu ir skubinti įvykių. Kita vertus, jei susidursite su netikėtu pasipriešinimu ten, kur viskas buvo sutarta, nesistenkite priversti jėga žmogaus įvykdyti pažadą – atidėkite griežtą pokalbį, reikalų tvarkymą (labiau nukentėsite patys nei tas, kuris iš tiesų kaltas). Vis dėlto avantiūroms, naujų darbų pradžiai, svarbiems susitikimams, susitarimams, dokumentams tvirtinti ši diena nepalanki, o finansiniai apribojimai gali tapti lemtingi tvarkant svarbius reikalus. Būkite atidesni, atsargesni dirbdami su dokumentais, analizuodami naują informaciją. Tačiau galite rasti nemaža naudingo pamirštuose dalykuose. Apskritai tai gera proga pasigilinti į senas paslaptis, mėginti prisiminti pamirštus dalykus, įsipareigojimus ar žmones. Neatsisakykite pasišnekėti su seniai nematytais asmenimis ar padėti nepažįstamiesiems. Ir pasistenkite grąžinti skolą. Nevertėtų vykti į keliones. Didesnė automobilių avarijų tikimybė dėl išsiblaškymo, neatidumo.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį svarbūs tik tuomet, jei naktis buvo apsiniaukusi. Jie traktuojami įprastai.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, išvaryti pas jus atėjusį pasimetusį šunį, jei savas šuo staugtų, jei trūkinėtų stikliniai indai, sienoje plyšys atsirastų, dantis nuskiltų, jei sudužtų veidrodis, laikrodis sustotų (mirusieji šaukia).

Geras ženklas: jie pas jus ateitų svetimas šuo ar katė, jei prie durų lotų svetimas šuo, rasti žiedą su akmenimi.

 

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis prieštaringas – šeštadienis sėkmingas bičiuliškiems susibūrimams, viešnagėms, kelionėms, o sekmadienis nepalankus, netinkamas švęsti, pramogauti, keliauti.

Avinas (03 21–04 20). Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei esate tam pasiruošę. Senas neatliktas darbas ar neįvykdytas pažadas draugui, beje, gali virsti kliuviniu. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite atsargesni. Ir mokėkite nusileisti žmogui, kurį mylite, savo sutuoktiniui.

Jautis (04 21–05 20). Tai nepalankus metas – iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau, nei galite duoti ar suprasti. Kita vertus, tai neblogas laikas aiškintis paslaptis, tvarkyti konfidencialius reikalus. Galimos problemos darbe per draugus, tad geriau nepainioti draugiškų bei dalykinių santykių.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite atidūs – galite susikompromituoti. Nepriiminėkite svarbių sprendimų, jums stigs informacijos. Visiškai netinkamas laikas kreiptis su pasiūlymais ar prašymais į savo šefą ar aukštesnius vadovus. Nesistenkite dabar pradėti ką nors keisti savo veikloje. Galimi nesusipratimai su darbo partneriais bei tušti ginčai su antrąja puse.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite gana svajingi, romantiški, tačiau aplinkybės reikalaus nusileisti ant žemės, priimti konkretų sprendimą. Jei jūsų darbas susijęs su dokumentais, pinigais ar informacija, būkite itin atidūs – galite nepastebėti padarę klaidą. Ir neatsisakykite jums užkraunamų papildomų darbų, pareigų. Su niekuo nesiginčykite, nieko nebarkite, ypač darbe.

Liūtas (07 23–08 22). Seni geri darbai sugrįžta. Šiandien galite patirti, ar daug gero esate kitiems padarę, palinkėję. Galite netikėtai susitikti arba gauti kokią nors žinią apie seniai mylėtą žmogų. Be to, jūsų ausis gali pasiekti „naujiena“ apie senas jūsų vaikų išdaigas.

Mergelė (08 23–09 22). Reikalai strigs vietoje. Nieko neprarasite, jei svarbų dalykinį reikalą atidėsite. Šiandien verta labiau užsiimti šeima, savo namais. Palanku įteikti seniai žadėtą dovaną artimiesiems.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nešvaistykite savo jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite: šiandien kiekvienas girdės tik pats save. Beje, galite nesugebėti įvertinti svarbios informacijos. Tad neskubėkite, nesakykite niekam „ne“ ir dažniau suabejokite savo išvadomis. Gali taip įvykti, kad nepastebėsite svarbios klaidos ar neišgirsite naudingo patarimo, pasiūlymo. Reikėtų ieškoti žmogaus, jus apgaudinėjančio ar net apvaginėjančio.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesitikėkite iš ko nors sulaukti pagalbos – tik patys sau galėsite padėti, pasitarnauti. Beje, labai tikėtina, kad patiems teks kam nors pagelbėti, ir tai pasistenkite padaryti su malonumu.

Šaulys (11 23–12 21). Impulsyvūs sprendimai tik dar labiau supainios reikalą. Tai gali jus grąžinti į praeitį. Tad labiau stebėkite, klausykitės, nei veikite. Beje, jūsų ausis gali pasiekti mylimo žmogaus paslaptys. Būkite atidesni vaikų kalboms – galite suvokti, ką jie nuo jūsų slepia.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasyvus metas, tad verta užsisklęsti savyje, atsisakyti neprivalomo bendravimo. Nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas – prieš savo valią galite būti įtraukti į kompromituojantį reikalą.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite dėmesingesni aplinkinių šnekoms – galite išgirsti, suprasti svarbią paslaptį. Patys, atvirkščiai, daugiau patylėkite. Ir nieko iš kitų nereikalaukite: vargu ar ką pešite keldami skandalus, reikšdami ultimatumus – galinga bus tik tyla.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės. Netinkama diena oficialiai aptarinėti svarbius reikalus su viršininkais. Tiesa, jei jums reikia pasišnekėti konfidencialiai su aukštu asmeniu, tuomet tai puikus laikas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą