Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 6 d.

Ketvirtadienį entuziazmo, noro kažką keisti, kažko naujo imtis pakaks – greitai kažkuo užsidegsite, susižavėsite! Tik ar ilgam? Ko gero, šiandien bus naudingas bendravimas su skeptiškai ar flegmatiškai nusiteikusiais asmenimis – tai apsaugos nuo blaškymosi bei energijos švaistymo netikslingiems, jums nereikalingiems dalykams. Jei sugebėsite susitelkti ties kažkuo vienu, nemažai nuveiksite.

Kibkite spręsti susikaupusias problemas, kurkite, improvizuokite. Palanku kovoti už teisybę, teisųjį reikalą, nutraukti nereikalingus ryšius, mesti iššūkį priešui, drąsiai įvardinti nusikaltimus, skriaudiką. Būtina ryžtinga pozicija – dera nugalėti baimę, abejones ir kovoti iki galo. Priešingu atveju į kovą nesivelkite. Na, o ką nors pradėjus, bus svarbu užbaigti. Taip pat dera mažiau kalbėti. Tai bus gana agresyvus metas, siejamas su kovingomis moterimis, ginančiomis vaikus, šeimą, namus. Moterims tinkama proga aiškintis santykius su savo sutuoktiniais. Vyrams nepalanku asistuoti svetimoms moterims. Palanku kažką daryti rankomis, dirbti su metalais, taip pat kurti maginę apsaugą namams. Gerai pradėti namo statybą, tvoras tverti, įstatyti duris, užraktus, signalizaciją įrengti. Tinka naikinti parazitus. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius, kapus, blogai kažką valgyti ar valgį gaminti, gerti svaigalus. Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krentantis peilis įsmigtų. Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti kruvinai – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – tamsiai mėlyna, tamsiai raudona, vengtinos ryškios spalvos, taip pat žydra.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis puikus kažką keisti, perdaryti, imtis ko nors naujo. Tiesa, nieko nedarykite per jėgą – geruoju nesibaigs. Ir venkite įžūlių asmenų, mėginančių dėtis jūsų draugais, juolab neklausykite jų patarimų.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį mėginkite spręsti darbe kilusias problemas, tik darykite tai ramiai, pagarbiai. Nuoširdžiai pasikalbėkite su kolega, šefu, klientu – rasite gerą išeitį, visiems naudingą kompromisą. Vakaras atneš džiugias naujienas.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį atsivers naujos perspektyvos, atsiras naujų, išskirtinių galimybių išspręsti jus varginančią problemą. Galite išgirsti intriguojantį patarimą, viliojantį pasiūlymą, kurį verta priimti.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį mokėkite nusileisti, susitaikyti su tuo, kas neišvengiama. Be reikalo nesivelkite į ginčus, kovą. Bus per daug nekontroliuojamų emocijų... Tiesa, sunkumai, kliūtys laikini. Šiandien nebloga proga kreiptis į draugus pagalbos.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį nesistenkite būti visada teisūs bei dėl to kovoti – dabar laikas diplomatiniams kompromisams. Verta ieškoti klaidų bei jas analizuoti, gilintis į patirtas pamokas, apibendrinti įgytą patirtį.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį būkite nuoseklūs bei atidūs darbe, o kilusias problemas spręskite iš karto – jums pavyks susitarti, išsklaidyti kažkieno įtarimus, nepasitikėjimą bei įgyti simpatiją. Gera diena konsultuotis su netradicinės medicinos specialistu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį tinka tvarkyti skubius darbo reikalus ar ieškoti laikino uždarbio. Šios dienos pasiūlymai bus įdomūs bei naudingi. Būsite kupini romantiškų nuotaikų, nauja romantiška pažintis bus perspektyvi.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis pasyvus – reikalams visai netinkamas, nebent tai būtų susiję su būsto įsigijimu. Pagalba, džiaugsmas per artimuosius, vaikus. Būkite atidesni ir patys savo tėvams. Svarbių reikalų tvarkymą, svarbius pokalbius atidėkite rytdienai.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – gera proga sudėlioti visus taškus tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose santykiuose. Vertėtų pasakyti viską, kas susikaupė, kad išsiaiškintumėte priežastį ir daugiau prie to nebegrįžtumėte.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį pats laikas pareikalauti, kas jums priklauso, iš šefo ar sutuoktinio, o taip pat jūsų skolininko. Geras laikas susitaikymo dovanai įteikti – tiek sutuoktiniui, tiek mylimam žmogui, tiek draugui.

Vandenis (01 20–02 18). Stabtelėkite prieš pasakydami svarbų dalyką, pasižadėdami ketvirtadienį. Nors diena sėkminga bei naudinga, tačiau turite apgalvoti visas rizikas.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį neskubinkite įvykių – tai ne jūsų aktyvumo metas, nors Fortūna jums maloniai šypsosis. Šiandien verta prisiminti praeities (arba svetimas) pamokas, kad nepervertintumėte savo jėgų, galimybių. Vakaro pokalbiai gali atverti akis, atskleisti paslaptis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą