Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 20 d.

Norėsite ar ne, tačiau ketvirtadienį aplinkybės taip klostysis, kad būsite priversti pagaliau apsispręsti. Vargu ar pavyks rasti diplomatišką išeitį – nepatenkintų bus daugiau nei pritariančių. Maišto metas tęsiasi – blaiviai mąstančių, ramiai nusiteikusių bus nedaug, bet pakaks viskuo (ypač savimi) nepatenkintų.

Tai blogas laikas svarbiems sandėriams bei finansinėms operacijoms, gresia problemos per bendrus pinigus – galimi nuostoliai. Tai sudėtinga diena verslininkams, finansininkams, menininkams. Nepalankus metas gausiems susibūrimams – būtent minioje didžiausia nelaimingų atsitikimų tikimybė! Venkite spūsties, nesivelkite į ginčus transporte ar kitose viešose vietose. Būtinas didesnis atsargumas su darbo technika, degiomis, sprogiomis medžiagomis, pasisaugokite psichiškai nestabilių asmenų. Suaktyvės šantažuotojai bei įvairūs despotai. Saugokitės apgaulių, vagysčių, nepasiduokite provokacijoms. Saugokite paslaptis – gali iškilti paviršiun kompromituojanti informacija (apie jūsų pinigus, meilės santykius, apie daromą neigiamą įtaką kitiems asmenims ir pan.). Tiesa, itin sudėtinga bus tik pirma dienos pusė – vėliau įtampa ims sklaidytis, o vakare galima tikėtis net ir laimingos atomazgos. Tinkamas metas bus ir romantiškiems pasimatymams. Išlieka įvairių avarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti valgį, galvos apdangalus – sėkmė piniguose. Blogai – mirusiuosius, kapines, ginklus, kraują, pinigus. Blogas ženklas: jei sulūžtų metalinis daiktas, peilio ašmenys – gresia pavojus, nužiūrėjimas; sušlapti, būti netyčia vandeniu aplietam – jūsų paslaptis gali paaiškėti; pamesti sagą – apsaugos praradimas; jei jums sėdint sulūžtų kėdė, lipant laiptai, gulint lova – neturtas, šeimos iširimas. Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite dabartinius išbandymus; įsipjauti, įsidurti – atsikratysite to, kas gyvenime nereikalinga; rasti aštrų metalinį daiktą – nugalėsite priešus; rasti pamestą peilį – sėkmė (jei jį paimsite ir toje vietoje paliksite monetą – noro išsipildymas, pergalė). Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Jei ketvirtadienį niekuo nerizikuosite, nepriimsite jokių sprendimų – nei asmeninių, nei dalykinių, – problemų nepatirsite. Šiandien dera labiau pasirūpinti tais, kuriuos mylite. Pavakare galimi net malonūs siurprizai, tačiau pirma dienos pusė pavojinga. Labiau pasaugokite vaikus. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku vakare aptarti bendravimo problemas – rasite gerą sprendimą. Tinkamas laikas pradėti kartu sportuoti.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį rūpesčiai jums atrodys didesni, nei yra iš tiesų. Nors iš tiesų tai blogas metas, tačiau panikuosite ne dėl to, dėl ko reikėtų. Tikrosios problemos bus pasislėpusios ir gali pasireikšti pačiu netikėčiausiu bei nemaloniausiu pavidalu. Vakaras tinkamas kažką svarbaus nuveikti namuose – artimieji bei draugai jums ateis į pagalbą. Beje, labiau atsižvelkite į šeimos valią. Namai tądien turi likti pirmoje vietoje.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį niekur neskubėkite ir mažiau tikėkite išgirsta informacija ar pažadais. Gal jus tiesiog vedžioja už nosies? Atsargiau su dokumentais, nerizikuokite kelyje, pasisaugokite vagių bei tiesiog įžūlių, agresyvių asmenų. Vakare galite susidurti su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi. Antrą dienos pusę ar vakare tinka pasikalbėti rūpimu klausimu su viršininku, tėvais, ir, jei būsite nuoseklūs bei kantrūs, liksite suprasti bei įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį nesiekite materialinės naudos – tik pabloginsite reikalą. Būkite pagarbesni sutuoktinio nuomonei ir nesivadovaukite nuotaikomis, vyraujančiomis darbo kolektyve – kolektyviškumas gali brangiai kainuoti. Tiesa, būkite atidūs, kuo galite kitiems padėti, – palanki proga ir dovanai įteikti.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį būsite itin ryžtingi. Nors tai tinkamas laikas įveikti vidinę inerciją, seniai trukdžiusias kliūtis, nutraukti problematiškus santykius, vis dėlto, jei to imsitės pirmą dienos pusę, galite perlenkti lizdą. Kad neprikrėstumėte kvailysčių, nepriimkite lemtingų sprendimų pirmą dienos pusę bei nedarykite nieko ekspromtu. Vakare būsite ramesni, išmintingesni.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nepalanki diena aktyviai veiklai. Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Tai metas, kai praeitis sugrįžta, tiesa, apversdama planus, priversdama keisti sprendimus. Ryte galima įtampa, stiprus nerimas. Jums gali būti daromas spaudimas – pasistenkite nepakliūti į svetimą įtaką. Vis dėlto vakare atsigausite. Įvykiai pasisuks jums palankesne linkme.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį nieko rimto neplanuokite – svarbiausiu momentu viskas gali apsiversti aukštyn kojomis. Turėsite progą patikrinti, kas tikrieji jūsų draugai, kuo galima ir toliau pasitikėti, į ką atsiremti. Na, o pagalbos tikėtis galite iš seno bičiulio, iš asmens, su kuriuo kažkada dirbote. Beje, gali atsiskleisti sena apgaulė, dėl kurios ryšitės nutraukti santykius su draugu ar asmeniu, kurio nebemylite, bet laikė įprotis, gailestis.

Skorpionas (10 24–11 22). Kritinis laikas tęsiasi. Neskubinkite įvykių, nesiveržkite į priekį. Nepykite ant nieko dėl pastabų, kritikos. Ketvirtadienį imkitės tik kažko vieno, venkite konfliktų su šefu bei darbo kolektyvu. Būkite atidūs, kad namuose neprarastumėte savitvardos. O kol kas kantriai vykdykite savo pareigas ir mokėkite padėkoti likimui už tai, ką turite. Daugiau dėmesio skirkite tėvams – labiau paisykite jų valios. Susirūpinkite santykiais namuose, šeimos problemomis. Susimąstykite, kaip į tai reaguojate, ką apie tai galvojate, taip pat įsiklausykite, ką kalbate, kaip priimate išgirstus iš artimųjų patarimus, pamokymus.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienio pirma pusė pavojinga, nes trūks objektyvumo bei teisingos informacijos – galite rimtai apsigauti, neišvysti povandeninių akmenų. Nepasiduokite intrigantų spaudimui. Tik pavakare imsite aiškiau orientuotis situacijoje. Tiesa, vakarop viskas ims spręstis, sulauksite dėmesio iš draugų, iš jums svarbaus asmens, nors galima ir anoniminė pagalba. Galima dovana ar nelaukti pinigai (nors patiems irgi palanku įteikti dovaną).

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis – kritinis metas. Jei liksite namie ir nuspręsite tiesiog pailsėti – pasielgsite teisingai. Bendraukite tik su tais, kuo pasitikite, ką mylite. Saugokite paslaptis, na, ir pinigus. Tiks tvarkyti mokesčių, draudimo, skolų reikalus. Beje, neatliktas darbas, neįvykdytas pažadas, skola bus dienos stabdis. Vakaras smagesnis – galite sulaukti netikėtos pagalbos, pinigų (ko gero, iš senų draugų).

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį, nors jūsų kaltės nebus, aplinkiniai (ypač sutuoktinis) jus mėgins paversti atpirkimo ožiu. Bent rytmetį su niekuo nesiaiškinkite santykių. Galimos problemos per dalykinius partnerius bei bendrus pinigus. Bus svarbu labiau prisitaikyti prie partnerių bei sutuoktinio. Jei reikia aiškintis teisybę ar norite kreiptis su prašymu į šefą, partnerius ar savo tėvus, vadovus, jei ieškokite pagalbos, paramos, darykite tai jau antrą dienos pusę.

Žuvys (02 19–03 20). Tik nebūkite formalistai ketvirtadienį. Jei reikalas, įvykių eiga, pagaliau santykiai su sutuoktiniu ar darbo kolektyve jus iš esmės tenkina – nesikabinėkite prie galimų, tačiau nesvarbių trūkumų. Vis dėlto būsite veiklūs, ir diena tinkama susikaupusiems darbams atlikti. Neatsisakykite užkraunamų papildomų darbų, pareigų – viską spėsite. Ir pasistenkite labiau suprasti kitus (ypač artimuosius) bei pasitarnauti kuo galite (ypač vakare).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą