Palmiros horoskopas antradieniui, lapkričio 15 d.

Per pastarąsias sunkias užtemimines savaites susidūrėte su nemenkais iššūkiais, patyrėte, kas ko vertas, supratote, kur tuščia veržtis, kur keliai uždaryti, o kas perspektyvu. Aplinkybės keičiasi į gera, ir dabar atsiranda proga išsiaiškinti nesklandumus, išspręsti kilusias problemas (tiek susijusias su asmeniniais santykiais, tiek su dalykiniais reikalais) ir pajudėti reikalinga linkme.

Antradienis – visapusiškai palankus metas: nepastebėsite, kaip savaime aptiksite reikšmingų atradimų santykiuose su jums tiek asmeniškai, tiek veiklai, karjerai svarbiais žmonėmis. Tai ypatingas laikas, kai viskas tampa aišku ir ima spręstis susikaupę klausimai, tvarkytis įstrigę reikalai, kai pavyksta daug ką sėkmingai atlikti, net seną svajonę įkūnyti! Patys irgi būsite gana energingi, o iš aplinkinių sulauksite ne tik sąmoningo požiūrio į jūsų reikalus, bet ir nuoširdžios pagalbos. Tai gera proga ieškoti sąjungininkų bei talkininkų, tinka užmegzti bendradarbiavimo ryšius.

Kad ir kuo užsiimsite, verta labiau įsiklausyti į intuiciją, atidžiau pasigilinti į užuominas, konfidencialią informaciją. Ir siekite susitaikyti su aplinkiniais, artimaisiais, draugais, mylimu žmogumi – tai gera diena atsiprašymui. Diena palanki ir romantiškiems pasimatymams, pažintims. Įsimylėjusiems, ypač tiems, kurie susipykę, nereikėtų praleisti progos taikytis. Iš pirmadienio į antradienį svarbesni buvo nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Bet degančios knygos bei laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių. Blogas ženklas: jei be priežasties užgestų šviesa, ugnis, sudužtų veidrodis ar stiklinis daiktas – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas. Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą ar jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Ar tik nesuabejojote savimi? Išbandymų pastaruoju metu jums pakako... Vis dėlto žinokite, kad jums daug kas jaučia simpatiją, deja, galite apie tai nė nenutuokti. Antradienis bus sėkmės metas! Tad verta imtis reikšmingų reikalų, spręsti sunkiai įveikiamas problemas tiek veikloje, tiek asmeniniame bendravime. Vakarą verta praleisti su mylimu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Esate reikalingi, mylimi bei vertinami, bet ar per pastarąsias sudėtingas užtemimų savaites neėmėte pastebėti, sureikšminti nesutarimus, aplinkinių pastabas, priekaištus? Dabar viskas keisis – artimieji supras, padės, rasite puikių pagalbininkų, sąjungininkų ir veikloje. Gali megztis perspektyvi romantiška pažintis.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis – gera diena įvairiems reikalams tvarkyti, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti reikalingas pažintis – ir ne tik dalykines. Tai romantiškas metas, kai netikėtai galite patirti gilius jausmus bei apsispręsti permainai.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis – užtarnautų gerų pokyčių metas. Po 11 val. tinka spręsti finansines problemas, aptarti su šefu jūsų atlyginimo, karjeros perspektyvas. Jei ankstesnėmis dienomis kilo nesklandumų su mylimu žmogumi – gera proga įteikti atsiprašymo dovanėlę, pakviesti romantiškai vakarienei bei pasikalbėti apie jūsų santykius. Palanku pirkti vertingus, prestižinius daiktus savo namams.

Liūtas (07 23–08 22). Tai, ką šiuo metu svarstote, bus svarbu ilgam, tad neskubėkite apsispręsti, įsipareigoti. Plėskite savo galimybių bei įtakų ribas – pakaks jėgų bei sėkmės jūsų sumanymui įgyvendinti. Antradienis – gera proga ir pokalbiui su biurokratu, konkurentu, bendravimui su giminaičiu, kaimynu (ypač jei jo nemėgstate).

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį pasinaudokite jums siūloma pagalba bei tarpininkavimu, na, o patys pasistenkite likti šešėlyje. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas. Šios dienos romantiškos pažintys ypatingos, perspektyvios. Gresia tarnybinis (sanatorinis) romanas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį nepraleiskite geros progos pakeisti aplinkinių, o ypač partnerių, sutuoktinio nuomonę apie save bei pakoreguoti įsisenėjusius keblius santykius. Galite netyčia sužinoti apie didelį jausmą, jums skirtą ir ilgai slėptą... Beje, šiandien, galimos ir netikėtos permainos širdies reikaluose, kai draugystė ima ir pavirsta meile...

Skorpionas (10 24–11 22). Jus vertins, pripažins. Viskas, kas antradienį įvyks, bus naudinga karjerai. Su svarbiu pageidavimu ar pasiūlymu į vadovybę derėtų kreiptis tiktų ne anksčiau 11 val. Beje, gresia slaptas tarnybinis romanas...

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį jums atsiveria plačios galimybės. Sutelkite visą savo žinojimą, mokėjimą, jėgas, kad dar labiau išplėstumėte savo įtaką ne tik profesiniuose santykiuose, bet ir asmeniniuose. Tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kad ir kas nutiktų antradienį, viskas tik į gera – šiandien naudinga net prarasti, netekti. Gerai tvarkyti mokesčių, draudimo, paskolų reikalus. Neblogai jausis ir įsimylėję – vakaras geras romantiškam pasimatymui.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį labiau pasikliaukite likimu, pasiduokite srautui, ir sulauksite netikėtos pagalbos, pajusite apsaugą, globą! Šiandien galite įgyti patikimų sąjungininkų, o taip pat slaptų gerbėjų. Tai gera diena viešiems susitikimams, deryboms, įvairiems susitarimams. Vertėtų daugiau dėmesio skirti įspūdžiui, kurį palieka jūsų žodžiai, manieros.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis šaunus, kai pavyksta net pačiame nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje įžvelgti gyvenimo džiaugsmą, prasmę. Spręskite mažas, neįdomias, bet vis kliūvančias problemas: kad nusiramintumėte, būtina rasti išeitį iš smulkių, kasdieninių, įprastų nesklandumų. Tai puiki diena „sutvarkyti“ savo mintis bei jausmus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą