Palmiros horoskopas antradieniui, gruodžio 13 d.

Antradienis – sudėtingas, slegiantis metas. Ne viskas klostysis taip, kaip norėtųsi, gali tekti susidurti su dalykais, apie kuriuos nenorime nieko žinoti, kurių nenorime matyti.

Deja, aiškės nemalonios tiesos. Vis dėlto tai geriau, nei narkotiškai raminantis melas. Kad ir ką sužinotumėte, kad ir kas įvyktų, nepamirškite, jog kompromisai su sąžine blogai baigsis. Jei nenorite pralaimėti – nepataikaukite nei sau, nei kitiems, nemėginkite ką nors paveikti įkvepiančiais pažadais, dovana, neprovokuokite jausmingumu. Saugokite „žanro švarumą“: nepainiokite meilės žaidimų su dalykiniais reikalais ir nesitikėkite, kad jums rodoma simpatija jau yra meilės ženklas.

Tai apgaulinga diena, kai reikia vengti avantiūrų, saugotis povandeninių akmenų. Nesivelkite į ginčus, santykių aiškinimąsi. Ne laikas ir svarbiems pažadams, įsipareigojimams – vargu ar jums pavyks tai įvykdyti. Naujų darbų neplanuokite – imkitės to, ką gerai žinote ar ką norite atnaujinti, užbaigti. Palanku ieškoti senų klaidų, jas taisyti, kažką perdaryti, apibendrinti. Būkite atsargūs piniginiuose, turto reikaluose. Beje, šiandien gali atsiskleisti paslaptys, susijusios su prarastais turtais, palikimu. Vakare po 21 val. tiks rinkti vardą, pavadinimą. Visa diena netinkama pramogauti, ką nors švęsti. Nepalanku ir daug juoktis. Gerai dažniau į žemę žiūrėti. Patartina nešioti akmenis amuletus – talismanus. Tai geras laikas ir juos pirkti – tiek sau, tiek dovanai. Labiau tikėtini nelaimingi atsitikimai, susiję su vandeniu, o taip pat svaigalais, narkotikais, vaistais. Diena netinkama svaigalų vartojimui. Būkite atsargesni su apsvaigusiais, o taip pat nestabilios psichikos asmenimis. Galima didesnė traumų, įvairių avarijų, apsinuodijimų tikimybė. Sapnai iš pirmadienio į antradienį nėra svarbūs. Vis tik buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, būti sapne nuogam – tai sėkmė, išsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas etapas jūsų gyvenime, išvysti savo vaikystės namus – skolas grąžins. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos, kur nors kristi – nesėkmė, būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros. Blogas ženklas: jei vėjas langą sudaužytų – sunkios permainos, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas, jei ant jūsų užbyrėtų tinkas, žemė, dulkės, plunksnos ir pan. – laukia sunkūs išbandymai, jei virš galvos, o ypač ant palangės paukštis suklyktų, taip pat namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis, jei bėgtų kraujas iš nosies, dantenų – nužiūrėjimo požymis, jei bėgtų rudas vanduo ar apskritai jį atjungtų – gresia nuostoliai, skausmas, jei šukos sulūžtų – jėgų praradimas, smarkiai apsiniaukęs dangus. Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – esate saugomi aukštesnių jėgų, rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtina žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį jums pakaks optimizmo bei išradingumo. Nors šiandien galimos nemalonios staigmenos, jūs sugebėsite rasti greitą bei tinkamą išeitį. Draugais, padėjėjais labai nepasikliaukite – dėl vienokių ar kitokių priežasčių jie gali sukomplikuoti jūsų planus.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – ne pati geriausia diena tvarkyti skubius reikalus: tuščiai laiką sugaišite. Nusivylimai laukia tų, kas pervertina savo galimybes bei yra pernelyg daug užsibrėžę. Jei esate savo rogėse ir jums būdinga realisto ironija – ši diena praeis sklandžiai. Vakaro naujienos gali padėti suprasti tai, kas buvo ilgą laiką jums paslaptimi.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį nesigailėkite dėl to, kas negrįžtamai prarasta – galvokite apie ateitį. Tik nesvajokite – viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Tardamiesi, žadėdami būkite tikri, kad tikrai galėsite tai įgyvendinti. Vakaras po 21 val. palankus aptarti jums svarbų klausimą.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį neverta vaikytis tiesioginės, konkrečios naudos – bus sunku teisingai susiorientuoti finansiniuose klausimuose, galite pervertinti ir savo galimybes. Būkite atidesni artimiesiems, ypač antrajai pusei, – pasistenkite, kad jūsų meilė, šiluma apsaugotų artimuosius bei aplinkinius nuo konfliktų bei kitokių stresų.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį labai savimi nepasikliaukite, nepervertinkite savo galimybių, tiesa, būkite atsargūs ir bendraudami su aplinkiniais – tai metas, kai jus bus lengva suklaidinti. Tiesa, vakare po 21 val. išgirsti patarimai, įspėjimai ar kritika bus naudingi – nesipiktinkite, juk iš šalies geriau matyti.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį norėsis pabėgti nuo rūpesčių, slėptis nuo realybės – deja, dažniausiai tai primins tik stručio „savigyną“. Būkite atidūs, kad nedori draugai nepasinaudotų jumis, jūsų autoritetu bei galimybėmis. Tiesa, vakaro po 21 val. pokalbiai, išgirsti patarimai gali kai ką svarbaus pakeisti jūsų gyvenime, padėti rasti išeitį ir sudėtingos situacijos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį būtina atida – neskubėkite viskuo patikėti. Kad ir kas nutiktų, nesiimkite skubių priemonių padėčiai pagerinti. Reikia kiek išlaukti. Beje, vakare po 21 val. galite išgirsti vertingų patarimų, sulaukti pagalbos.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį nebus lengva – gresia nusivylimai bei nuoskaudos, kita vertus, jumis gali nusivili ne tik artimi žmonės, bet ir šefas. Patartina nepriimti jokių svarbių sprendimų bei įsipareigojimų. Ir nepiktnaudžiaukite savo jėga, įtaka – tądien nepajusite, kaip imsite mąstyti bei elgtis ekstremistiškai.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su kokiu autoritetu, įtakingu asmeniu, užsieniečiu. Tiesa, patys save irgi galite suklaidinti, norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra. Per daug neužsimokite, likite budrūs – situacija gali pasirodyti geresnė nei yra iš tiesų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mažiau vilkitės naudos bei sėkmės iš šiandien gautų pasiūlymų. Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus – arba nejusite pavojaus, arba tuščiai dramatizuosite. Tiesa, vakaras po 21 val. bus naudingas pokalbiams apie jums svarbius klausimus. Išgirsite reikalingus atsakymus.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį bus lengva suklysti. O apsirikti tądien bus linkę visi, tad nebūkite dėl nieko tikri – tai tas metas, kai nereikėtų labai niekuo pasikliauti, kai nereikia žadėti bei svetimais pažadais tikėti. Na, nebent jums bus kas pasakyta vakare po 21 val. Ir būkite nuoširdesni sutuoktiniui, be reikalo neįtarinėkite.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis – nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Kad ir kuo užsiimsite, būkite atidūs. Ir nesinervinkite, nepykite dėl niekų. Atsakingus, pavojingus darbus, svarbius darbo pokalbius verta atidėti. Labiau pasaugokite sveikatą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą