Palmiros horoskopas trečiadieniui, sausio 11 d.

Trečiadienį nusiteikite darbui, geriau individualiam. Patartina imtis to, ką galite padaryti be kitų pagalbos. Apskritai venkite nereikalingo bendravimo. Bus sunku iš karto teisingai įvertinti šios dienos įvykius, informaciją – viską nuosekliai ir atidžiai tikrinkite.

Tiesa, pakaks atidos, skrupulingumo, ir tai gera proga ieškoti ankstesnių klaidų, jas taisyti. Netinkamas laikas svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams, pinigų skolinimuisi arba grąžinimui. Ne laikas ir naujoms pažintims, nepalanku dėl ko nors tartis, ką nors žadėti. Beje, tiktų analizuoti ankstesnes veiklos, taip pat bendravimo klaidas, aiškintis, dėl ko neįvykdžiau to ar ano įsipareigojimo. Verta atkreipti dėmesį ir į tai, kaip mane veikia praeities klaidos, ir kodėl aš jas vis kartoju? Kodėl vis nepavyksta saugiai apeiti grėblio? Tikėtina, kad šiuo metu jums pavyks suprasti, kodėl vis kartojate tas pačias klaidas, bei rasti būdų ateityje to išvengti. Trečiadienis palankus kelionėms, susitikimams su žmonėmis iš toli, jei tai jūsų seni pažįstami, giminaičiai, asmenys, kuriuos mylite, gerbiate. Tinka pirkti darbo įrankius. Diena nėra palanki romantiškiems pasimatymams. Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo susiję su turtu. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukų kirpimas – nuostoliai, gyvūnai – jėgų, sveikatos praradimas. Blogas ženklas: pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas namuose, jei ant jūsų drabužis užsidegė – apsaugos praradimas, nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis. Geras ženklas: išvysti vaivorykštę – sėkmė, sulyti (būti apsnigtam) saulei šviečiant – pasisekimas reikaluose. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas imtis sunkių darbų, spręsti keblius, nemalonius klausimus, ir tam naudingesnė bus antra dienos pusė; palankios spalvos – juoda, ruda, tamsiai mėlyna, vengtinos – geltona, oranžinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį neskubėkite daryti skubotų išvadų – ne viskas bus taip, kaip jums pasirodys tiek dalykiniuose reikaluose, tiek draugiškuose santykiuose. Mažiau žadėkite, neįsipareigokite, venkite pasirašinėti.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis – gana palankus metas, vis dėlto imkitės tų darbų bei reikalų, kuriuos atliekant nereikalinga daug bendrauti, įsipareigoti. Puiki diena kūrybiniam darbui.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį geriausia darbas iš namų. Ir neskubinkite įvykių, neišgyvenkite, jei kas strigs, nepavyks – už kelių dienų viskas sėkmingai išsispręs. Tad, jei iš karto kas nepavyks, nevarkite, atidėkite drąsiai.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas – venkite žadėti, įsipareigoti, ypač finansiniuose reikaluose.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti – ieškokite trūkumų. Galite sugalvoti tinkamą išeitį esamoms materialinėms problemoms išspręsti.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį vėl būsite kupini naujų sumanymų, kuriuos galėsite įgyvendinti netrukus. Verta priimti gautus dalykinius pasiūlymus, tiesa, ši diena nėra palanki tvirtinti susitarimus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį nereikėtų ko nors svarbaus imtis bei naujų darbų pradėti. Nesiduokite įtraukiami į apkalbas, intrigas darbe. Venkite bendravimo, ypač su jums nemaloniais asmenimis, neužmegzkite naujų pažinčių. Taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors draugai bus pasiruošę jums padėti, vis dėlto šiandien geriau apsieiti be kitų pagalbos. Svarbų apsisprendimą irgi priimkite savarankiškai, tiesa, nepatartina to viešinti, o taip pat įsipareigoti – nei žodžiu, nei raštu.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį būsite griežtesni, o kartais ir priekabesni nei paprastai. Deja, ne visada jūsų vertinimai, reikalavimai bus teisingi bei teisėti, tad venkite kategoriškumų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį palankus metas, kai remia ir palaiko įtakingi asmenys. Vis dėlto nebus gerai priimti kažkieno pagalbą – įsivelsite į priklausomybės pančius.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis – nemaloni diena, bet vis tik susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis dėl niekų, o apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, santūriau išlaidaukite.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį ne laikas spręsti dvejones – nebūsite pakankamai objektyvūs aplinkiniams, stigs griežtumo sau. Patartina nusileisti ginčytinu klausimu antrajai pusei.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą