Palmiros horoskopas sekmadieniui, vasario 19 d.

Sekmadienis – kritinis Mėnulio mėnesio pabaigos laikas. Diena nebus tinkama bendravimui, šventimams, viešnagėms, vertingų daiktų įsigijimui. Daugiau laiko praleiskite su savais namuose. Būkite dosnesni. Užsiimkite labdara.

Sekmadienį 0 val. 35 min. Saulė įeiną į paskutinį Zodiako ženklą – Žuvis. Tai paskutinioji Saulės buveinė Zodiako rate. Žuvys ne tik užbaigia Zodiako ratą, bet ir apibendrina jį. Kol Saulė Žuvyse, vertėtų daugiau laiko skirti nueito kelio apmąstymams, reikalų užbaigimui bei apibendrinimui ir gilinimuisi į savo tikėjimo pasaulį. Tai mistikos ženklas – čia gimsta pasakos, mitai, legendos arba gandai. Klestės žmonės, mokantys sukurti įvaizdį, tad saugokitės apsišaukėlių, aferistų bei netikrų pranašų. Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti žemę, ją dirbti, matyti ar valgyti duoną. Blogai būti nuogam, išvysti žaibą, kur nors važiuoti. Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei atjungtų vandenį jums prausiantis, susižeisti kruvinai, indus daužyti; raudona spalva. Geras ženklas: sutikti žmogų su pilnais kibirais, jei kas netyčia vandeniu aplietų, kojas sušlapti (kažkas prisiima jūsų nuodėmes); sidabriniai, žydri tonai.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį turite elgtis apdairiau, o gautą informacija bei draugų elgesį vertinti kritiškiau, blaiviau.

Jautis (04 21–05 20). Ypač sekmadienį būkite atidesni artimųjų skundams bei prašymams – išpildykite jų norus.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį likite santūresni – nebūkite atviri bendraudami, venkite svetimų žmonių.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį būkite atsargesni – didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį pasistenkite su humoru (galima ir su meile) reaguoti į galimus nesklandumus bendraujant su savo pora.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį didesnė traumų tikimybė dirbant. Nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebūkite sekmadienį priekabūs mylimam asmeniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį nesivelkite į romantiškus nuotykius. 

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį pasistenkite pailsėti nuo visų… Niekam nieko nežadėkite bei atsargiau važinėkite automobiliu. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį būkite atsargesni leisdami pinigus – galimos tuščios išlaidos. Diena nėra tinkama pirkti vertingus daiktus, bet gera užsiimti labdara. 

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį verta būti ramesniems, saikingesniems. 

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį verta atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, ypač venkite norinčių jus paveikti, kaip ir ką nors įteigti. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų. Pats laikas atsisakyti žalingo įpročio. Nešvęskite gimtadienio sekmadienį – „įjungsite“ metams negerus ciklus. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą