Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, vasario 23 d.

Kiek prieštaringas ketvirtadienis – norėsis viską daryti kuo greičiau, tačiau jei skubinsite, dar labiau viskas strigs. Beje, gali savaime kiek sulėtėti darbo tempai, ir net atsirasti tam tikrų kliūčių (neesminių), ir tai bus naudinga: reikalai klostysis sklandžiau, jei skubėsite lėčiau bei viską nuodugniau apgalvosite, labiau paisysite ankstesnės patirties.

Bus tinkamas laikas darbui su užmiršta informacija, seniai planuotiems susitikimams, pasitarimams, susitarimams. Analizuokite ankstesnę savo veiklą, ieškokite klaidų, ir ypač būkite atidūs bičiulių pastaboms. Šiandien svarbu daugiau dėmesio skirti savo tėvams, seneliams. Palanki proga pradėti gilintis į šeimos genealogiją. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti save keliaujant, regėti mirusius protėvius. Blogai – kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų. Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys. Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigų. Žvilgsnis į priekį: penktadienį tinka nešioti raudonų, rausvų tonų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis puikus – kam anksčiau ryžto ar valios pritrūkdavo, dabar pakaks. Entuziazmas leis pamiršti ankstesnes nesėkmes bei pasinaudoti esamomis galimybėmis. Verta pakovoti už savo interesus, už savo svajonę, už savo jausmus. Tinkamas laikas su tėvais supažindinti žmogų, kurį mylite.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį aktyviai veiklai, ryžtingam reikalų tvarkymui nepalanki diena. Tačiau būtent dabar netyčia galite išvysti tai, ką kažkada praleidote dėl skubėjimo, fantazijos stygiaus ar nuovargio ir rasti būdų atsigriebti. Palankūs konfidencialūs susitikimai bei susitarimai. Palankus ir metas atviram pokalbiui su mylimu asmeniu apie tai, ką paprastai nutylite.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį nesipriešinkite tam, kas neišvengiama. Jei reikia kažką keisti, persiorientuoti – padarykite dabar tai kuo smagiausiai. Planuokite ateities darbus ir daugiau bendraukite. Ir raskite laiko nuoširdžiau pasišnekėti su artimaisiais.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį negaiškite laiko – imkitės tvarkyti susikaupusius dalykinius reikalus. Tiesa, būkite sau griežtesni, reiklesni – vadovybė gana greitai pastebės jūsų klaidas, sulauksite kritikos. Nepatartina kažko reikalauti ir viršininko, tartis dėl palankesnių sąlygų – atidėkite tai kitai savaitei.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį netikėtai gali išsispręsti seniai kankinusi problema, tiesa, jei gimėte ženklo pirmomis dienomis, vargu ar pajusite pagerėjimą. Bus tinkamas laikas ieškoti įtakingo sąjungininko, pagalbininko ar patarėjo. Tai sėkmingos protekcijos metas. Vakaras palankus svečių priėmimui.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį, ko gero, būsite linkę pernelyg sudėtingai vertinti dabartinę situaciją. Tačiau, kad ir kaip jausitės, reikėtų painioti sudėtingus reiklaus, dirbti nemaloniausius darbus. Tinka tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus, nepalanku su vadovybe aptarinėti jus netenkinančių dalykų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį būkite atidesni tiems, kurie jus supa, kurie mėgina save vadinti jūsų draugais, partneriais. Reikėtų blaiviai įvertinti savo aplinką – šiuo metu gali išryškėti, kas gali jus apgauti, nuvilti. Netinkamas laikas ginčams, ypač su vadovybe, taip pat su partneriais. Nebloga proga ir taikymuisi su sutuoktiniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį veiklai geras laikas. Pamirštuose dalykuose, praeityje ieškokite naujų būdų, neišnaudotų rezervų tikslui pasiekti. Patartina tikrintis sveikatą. Palanku pradėti remontą savo namuose arba biure.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį jausitės žvaliau, apims smagus įkvėpimas. Sudėtingi klausimai spręsis beveik savaime. Gera proga pasišnekėti su savo atžalomis apie jų ateitį. Netikėtai gali sugrįžti prisiminimai apie senus jausmus. Jei jums aktualu atnaujinti nutrūkusi romantišką ryšį – raskite laiko susitikti ar bent telefonu pasikalbėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį nesižavėkite naujais pasiūlymais – verta pasigilinti į gilumines problemas, paieškoti užsislėpusių klaidų. Kol neišsiaiškinsite, kas anksčiau blogai padaryta, ką esate skolingi šeimai, vargu ar jūsų reikalai sparčiau pajudės.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį gera proga greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą. Jums seksis bendraujant, susipažįstant. Neabejotinai kelsite nuoširdžias simpatijas pašnekovui. Galite tikėtis neblogų pasiūlymų. Palanki proga mylimą asmenį pirmą kartą atsivesti į savo namus, supažindinti su artimaisiais.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį tiks tvarkyti piniginius – turtinius, mokesčių reikalus. Ieškokite pagalbos, paramos – tai gana palankus metas. Gera proga pirkti baldus, kitus vertingus daiktus namams. Pasistenkite kokia miela dovanėle nudžiuginti savo tėvus, senelius. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą