Palmira: prasidėjo kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių

Iliuzijų diena – geriau rimtų reikalų netvarkyti. Tik rytmetys kiek palankesnis, tad neatidėliotinus susitikimus verta skirti anksčiausiu metu. Nuo iki 10 val. 46 min. prasidės kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių, siejamas su iliuzijomis bei apgaulėmis, tad mažiau planuokite, mažiau vilkitės. Kad ir kokius įkvepiančius dalykus išgirsite, kad ir kas gražaus bus pasiūlyta, kad ir kokius naudingus sprendimus priimsite – tai neatneš laukiamų ar žadamų rezultatų. Nebūkite lengvatikiai, ypač nesitikėkite greitų finansinių rezultatų. Ir jokių avantiūrų, jokių kompromisų su sąžine – tik vėliau suprasite, kad per skubėjimą, godumą ar paiką panikavimą įklimpote.

Nepalanku tvirtinti sandorius, sutartis. Diena nepalanki naujoms pažintims (tiek dalykinėms, tiek romantiškoms) užmegzti, pramogauti, švęsti, taip pat meilės pasimatymams. Nepalanku vartoti svaigalus. Venkite svaigalų, taip pat girtų žmonių. Didesnė apsinuodijimų, įvairių avarijų tikimybė. Būtina atida kelyje, atsargiau elkitės ir su elektros prietaisais, kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais. Pasisaugokite vagių, sukčių, apgavikų.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, tačiau geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei netyčia kas nors vandeniu aplietų, sulyti – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį išlieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis įtemptas, konfliktinis, bus didesnė nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

Avinas (03 21–04 20). Tai netikusių sutapimų, kvailų atsitiktinumų diena, kai nereikia tikėti išgirstais dalykais, skolinti pinigų, daiktų, automobilių, pasirašinėti svarbių dokumentų, nes nukentėsite ne tik morališkai, bet ir materialiai. Tad likite santūrūs: saiko jausmas bendraujant, vertinant situaciją padės jums bei aplinkiniams blaiviau pažvelgti į reikalus, neapsirikti.

Jautis (04 21–05 20). Galite nukentėti tiek tvarkydami finansinius reikalus, tiek spręsdami romantiškus klausimus – ne laikas sandoriams, netinka skolintis pinigų, kaip ir aiškintis meilės santykių.

Dvyniai (05 21–06 21). Jokių neapgalvotų bei skubių veiksmų – nepasikliaukite pirmu įspūdžiu. Nereikėtų pasitikėti ir draugų pažadais, jų nuomone – jūsų atsargumo jausmas gali snausti. Beje, reikėtų saugotis norinčių jus papirkti, patiems irgi ne laikas mėginti siūlyti pinigus, teikti dovanas, kad laimėtumėte reikalingo asmens palankumą.

Vėžys (06 22–07 22). Jums būtų naudinga atsisakyti bendravimo, ilgiau vieniems pabūti – taip išvengsite nereikalingų pagundų, klaidingų apsisprendimų. Nepasiduokite provokacijoms, mėginimui šantažuoti – gailėsitės, jei silpnumo akimirką pasiduosite spaudimui ir priimsite kompromisą.

Liūtas (07 23–08 22). Verta atsiriboti, likti nepriklausomiems nuo svetimos įtakos. Nepasikliaukite draugų nuomone ir nesikreipkite su prašymais į įtakingus bičiulius – pabloginsite reikalą. Atsargiau vairuokite.

Mergelė (08 23–09 22). Nenustebkite, jei iš jūsų bus pareikalauta atsakyti už ankstesnes klaidas. Beje, ne laikas aiškintis santykius su vadovybe, tėvais ar artimaisiais. Apgaulingas laikas – maža klaida bendraujant (ypač su vadovybe) ar ką nors darant darbe gali atnešti ilgalaikių neigiamų pasekmių. Pasaugokite sveikatą, tikėtinos darbo traumos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netinka priimti svarbių sprendimų – tai iliuzijų metas, kai galima rimtai apsigauti sprendžiant ne tik finansinius, bet ir meilės reikalus. Būkite itin atsargūs su užsienio partneriais – jie gali apgauti, išduoti. Ne laikas ginčytis su sutuoktiniu, priekaištauti – jums gali būti neatleista.

Skorpionas (10 24–11 22). Emocijos gali užvaldyti ir priversti žengti kvailą žingsnį, tad pasistenkite likti ramūs. Venkite svaigalų, taip pat girtų žmonių. Būkite itin apdairūs vairuodami – galimi netikėti automobilio gedimai.

Šaulys (11 23–12 21). Nesivelkite į ginčus su mylimu žmogumi, antrąja puse, taip pat neaptarinėkite neištikimybės ir šeimos biudžeto klausimų. Būkite apdairesni bendraudami ir su dalykiniais partneriais, nerizikuokite finansų srityje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kvailų ir nereikalingų dalykų gali nutikti (arba juos tekti atlikti) ir namuose, ir darbe. Tačiau išlikite kantrūs: nesipiktinkite, niekam nieko neaiškinkite. Ir būkite labai atidūs, jei teks užsiimti atsakingu darbu – galite padaryti žioplų klaidų. Labiau pasaugokite sveikatą. Galimi buitinės technikos gedimai, tikėtinos traumos.

Vandenis (01 20–02 18). Keblus laikas – vargu ar sugebėsite teisingai įvertinti reikalo ar jums svarbių santykių perspektyvą. Deja, optimizmas gali suklaidinti, net pakenkti. Saugokite paslaptis, ypač susijusias su romantiškais nuotykiais. Ne laikas naujoms pažintims, tiek draugiškoms, tiek romantiškoms. Gali tekti spręsti draugų problemas.

Žuvys (02 19–03 20). Bus sunku išlikti santūriems – kvailos mintys, negeri prisiminimai, senos nuoskaudos neleis objektyviai vertinti situacijos, savęs, aplinkinių... Deja, galimi apmaudūs nesusipratimai su šefu, tėvais, mylimu asmeniu. Didesnė traumų tikimybė, tad niekur neskubėkite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą