Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, kovo 30 d.

Ketvirtadienį būsite pakankamai energingi, tvirti. Pakaks sveiko užsispyrimo, įžvalgumo, tiesa, iki 11 val. 34 min. nepalankus metas pagal Mėnulio kalendorių, tad pirmai dienos pusei nereikėtų planuoti atsakingų darbų. Vėliau tinkamas metas svarbesniems darbams, atsakingiems profesiniams susitikimams, konsultacijoms. Tai protingų apsisprendimų karjeroje laikas – neklysite vertindami ateities perspektyvas.

Antra dienos pusė gera bendrauti ar užmegzti pažintis su įtakingais, aukštais asmenimis – būkite ryžtingi ir atkaklūs: savo idėjomis bei iniciatyva sudominsite tuos, nuo kurių priklauso jūsų veiklos ateitis. Imkitės sudėtingų bei atsakingų darbų – juos įveiksite. Kad ir kaip būsite panirę į veiklos reikalus, bent jau vakarą skirkite išimtinai šeimai, artimiesiems. Beje, viešnagėms, tolimoms kelionėms ne pats geriausias metas. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nebuvo susiję su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Tačiau geriausia buvo nieko nesapnuoti. Blogas ženklas: jei netyčia kas vandeniu aplietų ar sulyti – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį palieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas. Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai. Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti ryškių spalvų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį daugiau bendraukite su vyresniais asmenimis, tėvais, seneliais – tarkitės jums svarbiais klausimais, neužsisklęskite savyje. Nieko naujo nepradėkite, baikite senus darbus. Palanku spręsti šeimines problemas, susijusias su pinigais, meile ar gyvenamosios vietos pakeitimu.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį netikėtai galite susitikti su reikalingais žmonėmis. Atkreipkite dėmesį į patarimus (bei pasiūlymus), kurie yra griežti ir jums nepatinka. Palankūs susitikimai su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį gana neblogas laikas, kai galima pasinaudoti senais nuopelnais, senu geru vardu, ateina į pagalbą seni draugai. Suskubkite spręsti finansines problemas, kol jūsų neverčia su tuo susiję asmenys.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį svarbius reikalus tvarkykite patys, nors jausite savo populiarumą ir būsite visiems reikalingi tiek darbe, tiek tarp artimų draugų.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį daug nereikėtų dirbti, elkitės ekspromtu. Tvarkydami reikalus pasikliaukite intuicija. Jokių avantiūrų, jokių įstatymų pažeidimų, jokių slaptų finansinių susitarimų.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį pasiūlymai, gauti iš senų draugų, iš savo viršininko, perspektyvūs, ypač atėję iš užsieniečių, įtakingų asmenų. Vakaras palankus susitikti su artimais draugais, šeimos draugais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį nepraleiskite progos šnektelti su šefu svarbiu klausimu. Šios dienos įvykiai gali atnešti ilgalaikę, stabilią sėkmę karjeroje – pakovokite už savo principus, už savo ateitį.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis – puiki diena. Negaiškite veltui laiko – galite greitai ir sėkmingai išspręsti ankstesnes problemas. Jūsų laukia aukštas įvertinimas. Palanku spręsti finansines problemas, susijusias su partneriais, su skyrybomis. Vakaras palankus pasitarti jums svarbiu klausimu su draugais.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį taps svarbu suderinti principingumą, sąžiningumą su gudriu apsukrumu. Tad nemeluokite, tačiau nebūkite ir tiesmuki. Nebijokite nesėkmių, nesklandumų – dabar jie parodys, ko jums išties nereikia. Bloga diena tiems, kas turi slaptų meilės ryšių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis – palanki proga svarbiems juridiniams reikalams sutvarkyti. Svarbu taikytis su priešais, konkurentais. Gera diena visuomeniniams susitikimams, savo darbų pristatymui plačiajai publikai. Būsite palankiai įvertinti.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis – puikus laikas dalykiniams, tarnybiniams reikalams tvarkyti. Palanki proga ir aptarinėti atlyginimo klausimą, pasirašinėti darbo sutartį. Patartina tikrinti sveiktą, pradėti organizmo stiprinimo kursą. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį būkite energingi – ir viskas susiklostys šauniai. Dabar tinka spręsti įvairias tarnybines problemas. Naudinga susitikti su žmonėmis, kurie gali nulemti jūsų karjerą. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą