Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, balandžio 6 d.

Ketvirtadienis dvilypis, kupinas pakilių pilnaties nuotaikų, skatinančių įkvėpimą, kūrybingumą, norą taikytis, rasti bendrą kalbą, bet tuo pat metu ir provokuojantis kovoti už principus, kurie šiuo metu gali būti neteisingai įvertinti, nekorektiškai pateikti ar klaidingai kitų suprasti. Šiandien bus svarbu sutarti, mokėti paaukoti nuosavus principus darnos (bent jau šeimoje) labui. Beje, netinkamas laikas kitiems aiškinti jų klaidas bei nurodinėti, kaip jie turi veikti, gyventi ne tik savo namuose.

Nepriimkite jokių ilgalaikių sprendimų, nepalanku pradėti ir naują darbų ciklą. Imkitės nedidelių užduočių, spręskite laikinas, vienadienes problemas. Tinka ieškoti ankstesnių klaidų bei kas taisyti. Šiandien itin svarbu bus taikus bendravimas. Mokėkite suprati, atleisti (bent jau egoistinių paskatų vedami – mat jei šiandien ant ko nors pyksite, barsitės, visą mėnesį jūsų veido išraiška taps nemaloni aplinkiniams, atsiras negerų raukšlių). Nepraleiskite progos gerinti santykius ne tik su kolegomis, vadovybe, bet ir su artimaisiais: tėvais, antrąja puse, mylimu žmogumi – tai taikymosi metas. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nėra svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga. Blogai buvo regėti artimuosius, įvairius gyvūnus, būti nuogam. Blogas ženklas: išsitepti, jei jus paukštis paženklintų, kruopas, šiukšles ne vietoje išberti, jei viskas iš rankų kristų, valgyti vištieną, kiaušinius, ugnį pūsti, smarkiai apsiniaukęs dangus. Geras ženklas: jie ant jūsų užkristų paukščio plunksna – materialinė pagalba, rasti vienodus metalinius daiktus – laukia netikėta sėkmė, maloni staigmena. Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti šviesių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį pavyks apie save sutelkti aplinkinius, susitarti, susiderėti. Šiandien būsite išradingi, ieškodami kompromisų, tiesa, jie neturi virsti intrigomis – bet koks sukčiavimas greitai atsiskleis, lygiai taip pat ir jūs greitai sugebėsite suvokti, kas nesąžiningas jūsų atžvilgiu.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį ieškokite pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite savo sveikata – darbų krūvis augs. Nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną. Ir pasistenkite nuo pat ryto sau uždrausti erzintis dėl niekų.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį jausitės gerai, būsite stiprūs, tačiau likite atsargūs bei apdairūs, kad neįsiveltumėte į jokias avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis, – šiandien svarbu laiku sau pasakyti „ne“. Labiau pasaugokite vaikus.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį netvarkykite dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų – tik pakenksite savo ateičiai. Permąstykite senas pamokas, ir nebūtinai asmeniškai patirtas. Daugiau laiko praleiskite namuose su artimaisiais.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį, jei sunku nekalbėti apie tai, ką galvojate, tuomet konfliktų sunkiai išvengsite, dar ir naujų priešų įgysite. Mažiau tikėkite paskalomis, tikrinkite net tariamai „rimtą“ informaciją iš „patikimų“ šaltinių – kitaip tapsite kažkieno blefo bei savo karštakošiškumo auka. Saugokitės vagių. Nerizikuokite vairuodami. Kad ir kuo užsiimsite, nepamirškite laikytis saugumo technikos reikalavimų.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį neskubinkite įvykių – kol kas reikia kantriai išlaukti, taupant emocines, fizines jėgas bei pinigus. Dabartinės nesėkmės, nuostoliai laikini.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį gali tekti nemenka atsakomybė. Deja, nebus lengva rasti teisingą sprendimą – kažkam vis tiek neįtiksite, kažkas vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos… Ir vis dėlto jūs laimėsite – dabar esate stiprūs ir sugebėsite pakreipti įvykius reikalinga linkme.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį trūks jėgų, laiko, optimizmo – diena tinkama vien poilsiui. Netvarkykite jokių reikalų. Vakaras neblogas pasisvečiuoti pas gerus, senus draugus.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau. Ne metas rimtoms išvados, kategoriškiems sprendimams – griežtumu dar labiau viską sukomplikuosite. Nerizikuokite pinigais bei užimamomis pareigomis. Pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai bei būti kitokia nei tikėjotės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį būsite linkę žavėtis neįgyvendinamomis idėjomis ir net dar blogiau – dėl utopinių tikslų galite imtis nepateisinamos rizikos, įstatymų pažeidinėjimo. Pasistenkite neužgauti svetimos savimeilės bei orumo. Būkite atidesni, pagarbesni tėvų valiai.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį tinkamas metas susitikimams su užsieniečiais, komandiruočių dokumentų tvarkymui. Tądien, nors ir svarbus lankstumas, nekeiskite ankstesnių apsisprendimų, ypač susijusių su pinigais, kad ir kaip jus mėgintų paveikti aplinkiniai.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį sudėtingas laikas – kad ir kaip būsite teisūs, nesivelkite į santykių aiškinimąsi: konfliktas greitai įsižiebs ir gali nušluoti jūsų ankstesnius pasiekimus, sugriauti darnius santykius, pasitikėjimą. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą