Palmiros horoskopas antradieniui, balandžio 11 d.

Gerų norų antradienį nestigs, tad galite pervertinti savo galimybes bei situaciją. Nesiimkite labai daug darbų – šiuo metu didesnė profesinių klaidų tikimybė. Tinka tvarkyti skubius reikalus, vykti į keliones. Geras laikas bendravimui, pažinčių užmezgimui, mokymosi ciklo pradžiai. Tinka imtis kažkada užmesto, nepavykusio darbo.

Tai netikėtumų, vidinių permainų, laisvės atgavimo metas. Tiesa, netinka nieko keisti savo veikloje bei pradėti naujus darbus. Nepalanku ką nors užbaigti, pereiti į naują darbovietę, tvirtinti susitarimus (nors gerai juos rengti).

Ne laikas avantiūroms bei azartiniams žaidimams. Netinka genėti medžius!

Diena tinkama tvarkyti piniginius, turto reikalus. Šiandien palanku ir paišlaidauti. Tiesa, nereikėtų pirkti daiktų, technikos, kuria norime ilgai naudotis.

Palankus metas romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Tai puikus laikas moterims, ir joms verta spręsti susikaupusias problemas – tiek dalykines, tiek asmenines. Antradienį 7 val. 48 min. Venera įeis į Dvynių ženklą, kuriuo judės iki gegužės 7 d. Dabar patirsite, kas yra bendravimo malonumas! Bus lengva perteikti jausmus, įgyti kito, ypač jums patinkančio asmens simpatijas. Dabar noras patikti kitiems, palaikyti darnius santykius su aplinkiniais, mylimu žmogumi taps itin svarbus. Ims vyrauti intelektualūs poreikiai – tai tas metas, kai smagiau skaityti knygą, nueiti į švietėjišką paskaitą, nei indus išplauti ar bulves nuskusti. Vis dėlto šiuo metu teoriją susieti su praktika bus lengviau nei paprastai. Geras laikas tiems, kas užsidirba gyvenimui iš švietėjiškos veiklos, literatūrinės kūrybos, prekybos, turizmo. Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo labiau susiję su aplinkiniais, ne su jumis asmeniškai. Blogas ženklas: nemalonūs kvapai, sloga, jei išėjus iš namų vėjas pūtė į veidą. Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei vėjas pūstų į nugarą išėjus iš namų. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastingi deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis puikus – laimingai sprendžiasi senos problemos. Jūsų populiarumas, autoritetas vėl auga ir tampa nenuginčijami. Gali užsimegzti nauja romantiška pažintis.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, alimentais, draudimu, paveldėjimu. Jei turite priekaištų mylimam asmeniui, geriau pasikalbėkite apie savo nerimą dabar, neatidėdami antrai savaitės pusei.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį, nors jausite pakilimą, tačiau savo jėgos dar nedemonstruokite. Labiau įsiklausykite į partnerių nuomonę, neskubėkite ginčytis, savo teigti. Šiandien ieškokite sąjungininkų, atgaivinkite senus bendradarbiavimo ryšius. Geras laikas juridinių reikalų tvarkymui. Palankus metas taikytis su mylimu asmeniu.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį daug darbų neplanuokite – vertėtų save labiau pasaugoti. Verta tikrinti bei stiprinti sveikatą. Ji bus dar geresnė, jei mokėsite nekreipti dėmesio į artimųjų trūkumus bei problemas darbe.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį verta užsiimti savo vaikų reikalais. Pamąstykite, kuo galite pasitarnauti mylimam asmeniui. Geras laikas tvarkyti mokesčių, kredito, skolų reikalus. Užsiimkite labdara.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį stenkitės dažniau nusileisti, ypač artimiesiems, o jums svarbius reikalus atidėti. Deja, būsite pernelyg pastabūs visokiems namiškių „nusižengimams“: musė pasirodys didesnė už dramblį... Tiktų iš esmės tvarkyti namus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis žada gerus susitikimus, naudingus pokalbius, vertingus patarimus – tik mokėkite jais pasinaudoti, net jei ambicijos lieptų nekreipti į tai dėmesio. Būkite atidūs net atsitiktinei nuogirdai.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį neskubinkite įvykių. Tinkamas laikas piniginių, turto reikalų tvarkymui. Palanku spręsti jums svarbaus reikalo finansavimo klausimą. Gera proga taikytis su priešais. Būkite atidesni sutuoktiniui – raskite progą įteikti dovanėlę.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį puikus laikas ryžtingam nebaigtų reikalų tvarkymui. Nebijokite rizikuoti – jums pasiseks. Ir pasistenkite labiau remtis sąjungos jėga. Dabar svarbu ne konfliktuoti, o jungtis. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad nieko svarbaus nereikėtų atidėti kitoms dienoms. Tad aiškinkitės keblumus darbe, nesutarimus su jums brangiu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį nieko naujo nepradėkite. Darykite tik tai, kas savaime pavyksta ar buvo anksčiau parengta. Ir nesukite galvos dėl esamų keblumų – jums reikia išlaukti.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį mokykitės iš draugų klaidų, paklausykite jų patarimų. Gera proga kviesti bičiulius į talką arba per juos ieškoti protekcijos. 

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį reikėtų susitelkti, pamiršti susikaupusį nuovargį ir sutvarkyti uždelstą reikalą. Geriau vengti svarbių pokalbių su šefu – vargu, ar jus išgirs, ar bus ištesėtas gautas pažadas. Gautus pasiūlymus derėtų priimti – vėliau jie bus naudingi. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą