Palmiros horoskopas trečiadieniui, balandžio 12 d.

Trečiadienis dvilypis, kai svarbu nepervertinti savo galimybių, bet ir nepraleisti geros progos. Sėkmė ir griūtis, pralaimėjimas eis šalia vienas kito. Vis dėlto palankus metas imtis svarbių užduočių (jei tai gerai žinoma sritis, o ne kažkas naujo), pasikalbėti su reikalingais žmonėmis.

Netinka nieko naujo pradėti – derėtų baigti senus darbus, taisyti klaidas. Kad ir ką dirbsite, siekite kuo didesnio profesionalumo. Ir neskubėkite. Visur svarbi atida. Bendraudami stenkitės likti pagarbūs, venkite karštakošiškumo – šiandien galima greitai užsiplieksti ir išsprogdinti iki tol buvusius santykius, sugriauti tai, kas atrodė taip patikima. Diena netinkama aiškintis santykius, ypač su tais, kuriuos mylite. Nepalanki ir naujoms pažintims, ypač romantiškoms. Labiau pažeidžiami (sunkiai valdomi ar susivaldantys) bus vyrai, o taip pat vaikai. Būkite atidesni sveikatai. Asmenys, turintys silpną širdį, irgi turėtų save labiau pasaugoti. Išaugs konfliktų, traumų, avarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė. Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo pranašiški, pildysis greitai. Gerai buvo sapnuoti ugnį – pagalba, sėkmė, būti miške, medžius regėti – naujos pažintys, globa, lietus – sveikta, vaivorykštė – pagalba. Matyti daug baltos spalvos ar pačiam būti nuogam – nuostoliai, gėda. Blogas ženklas: jei kas į akį įkristų, akis niežėtų, čiaudėti nuo dulkių – apgaulė, jei kaimynai užlietų vandeniu ar jūsų vandens čiaupas sugestų, kojas sušlapti – nusivylimas artimu žmogumi, nuostoliai. Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų arba geltonų monetų – džiaugsmas, sėkmė meilėje, pamesti sagą – išsivaduosite iš nereikalingų ryšių, šviesius dūmus matyti (ne tabako) – apsaugos įgijimas, rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – apgaulės atskleidimas. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus svarbių darbo, piniginių, turto reikalų tvarkymui; palankios spalvos – raudona, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį neatskleiskite savo tikrųjų tikslų, siekių – nei saviems, nei svetimiems. Jei slegia kaltė dėl tėvų, nepraleiskite progos nuoširdžiam pokalbiui: atėjo laikas susitaikyti. Ir nesiveržkite į priekį, nebūkite tikri dėl savo nuomonės teisingumo. Svarbiausia šiandien bus niekur neskubėti, nesistengti pirmauti, pasirodyti geresniems už kitus ir mokėti nereaguoti į provokacijas.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį patirsite, kad jus gerbia bei palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, vis dėlto nereikėtų tikėtis greitos naudos iš šiandien gautų pasiūlymų. Pasistenkite daugiau nuveikti – vėlesnės dienos bus gana sudėtingos.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį – įtempta diena, tačiau rasite išeitį. Beje, jūsų intuicija bus puiki – galite suvokti, kas jums trukdo keistis, judėti norima linkme. Pats laikas pamąstyti ir apie tai, kaip nugalėti netikusius savo įpročius, charakterio bruožus (juk viduje tikrai yra kažkas, ką dar norėtumėte patobulinti).

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis neprognozuojamas – viskas gali verstis aukštyn kojomis. Tai pavojingas laikas. Būkite atidūs – galite susikompromituoti. Dažniau tarkitės su artimaisiais, draugais. Per bendrus draugus tiktų ir taikytis su priešais, sutuoktiniu. Siekite kompromisų.

Liūtas (07 23–08 22). Gilinkitės į savo jausmus, poreikius – jie turi būti sąžiningi, švarūs. Tikėtini nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant. Nieko atsakingo nesiimkite, imkitės tik įprastų, gerai žinomų dalykų. Ir pasistenkite nesuirzti dėl netikėtų nesklandumų darbe bei nesusipykti su artimaisiais. Labiau pasaugokite gerus santykius su kolegomis, partneriais, o taip pat ir savo sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį mažiau tikėkitės, kad viskas praslys, – avantiūros neišdegs. Nepervertinkite savo jėgų darbe, kaip ir įtakos partneriams, kolegoms. Na, o bendravimas su mylimu asmeniu taps jūsų brandos, išminties egzaminu – ne laikas skųstis, priekaištauti, mėginti paaiškinti savo norus, jausmus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį nesiimkite iniciatyvos nei darbe, nei namuose – dėl to galite nukentėti. Susitaikykite su tuo, kad reikalai strigs vietoje. Gresia nelabai malonūs pokalbiai – nesivelkite į ginčus. Saugokite savo gerą nuotaiką bei nuoširdžius santykius su artimaisiais. Beje, daugiau dėmesio skirkite atsipalaidavimui, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį nešvaistykite savo jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite, o apčiuopiamų rezultatų nesulauksite. Nors galite sužinoti labai įdomių dalykų, tačiau nebūkite patiklūs: tikrinkite informaciją. Būkite atsargesni ką nors teigdami, atidesni su dokumentais, apdairesni ką nors pirkdami, vairuodami automobilį.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis pakankamai sėkmingas, jei tinkamai apgalvosite savo veiksmus, jei liksite sąmoningi, nieko nedarysite autopilotu. Tiesa, daug nenorėkite ir nereikalaukite – saikas bus pagrindinė šios dienos saugumo taisyklė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį, net jei nutuoksite, kaip priremti jums reikalingą asmenį, vis dėlto nesiimkite tokios akcijos, pagalvokite, ar jums to reikia? Diena žada netikėtą pralaimėjimą, nusivylimą, išdavystes. Būkite pasiruošę netikėtumams – šiuo metu nepavyks visko apskaičiuoti. Pavojinga pervertinti savo galimybes. Neleiskite sau būti piktiems bei egoistiškiems.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas – prieš savo norą galite būti įtraukti į komplikuotą reikalą. Neskubėkite žadėti, įsipareigoti. Nevarginkite savęs įtemptais darbais, o taip pat bendravimu su žmonėmis, kurie linkę imti nieko neduodami (visomis prasmėmis). Daugiau laiko skirkite poilsiui, bendravimui su gamta. 

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis painus, kai neaišku, ko labiau saugotis – svetimų, savų ar savęs? Diena apgaulinga, tad neskubėkite nei nusivilti, nei džiaugtis dėl šios dienos susitikimų, pažinčių, naujienų, o taip pat dalintis savo svajonėmis, sumanymais – jūsų idėjos gali būti pasisavintos. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą